- 1 Eylül 2012
- 913
- 93
- 298
uleeeen benim minik yavrum var 21.aralık bana uğramasın![]()
ya sevgili arkadaşım bizimde var yavrucuklarımz amma velekin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uleeeen benim minik yavrum var 21.aralık bana uğramasın![]()
aaaa topiğin adımı değiştii neler kaçırmışım nelerrrr
ya sevgili arkadaşım bizimde var yavrucuklarımz amma velekinbu dünya ne bize yaradı ne onlara yarıcak erkenden gitmek en iyisi
![]()
![]()
Hadi bakalım bütün kızlar...
Nil Karaibrahimgil - Bütün Kızlar Toplandık - YouTube
Oldu mu jelesecim?
sende ne karamsarsın arkadaşımmadem öyle düşünüyon ne oranı buranı estetik yaptırıyorsun? diğer dünyaya erken gitmeye niyetin var ise cesedim yakışıklı güzel olsun diyen gruptansın herhal :26::26::26:
aynen aynen bu gaci güzelmiş desinler cehenneme gitmesin cennetin böyle güzelliklere ihtiyacı var desinler cenneti garantileyim diyerekten böyle yani bağlayamadım sonunu![]()
![]()
nlglpd, bu arada açtığın başlık 26,656.kere görüntülenmişmaşallah
![]()
bu havalarda şaşırdı bir bakıyosun fırtına kıyamet bir bakıyosun günlük güneşlik 21 aralık kesin kesin![]()
[/QUOTE
ağzını hayıra ....bayıra aç derlerdi eskiden
21.aralık değip durma yahu daha bu dünyada işim var benim![]()
Sana Lady Gag diyebiliimiyim bundan sonra? Keyfinin kahyası yaz yaz bitmiyor...Ya da kısaca Gag![]()
bu havalarda şaşırdı bir bakıyosun fırtına kıyamet bir bakıyosun günlük güneşlik 21 aralık kesin kesin![]()
[/QUOTE
ağzını hayıra ....bayıra aç derlerdi eskiden
21.aralık değip durma yahu daha bu dünyada işim var benim![]()
napcennn yaaa boş ver öte tarafta yaparık yapceklerimizi sıfır acısız estetikler parmağımızı şıklatcaz olcak herşey![]()
vallahi yaa şu kullanıcı adını değiştirsem ben kendime zor geliyorum :)) senin kullanıcı adıda ne ifade ediyor bilemiyorum teleafuzu yok gibiGaG
ama alınmasın sonra başkaları tek onlar gaglıyoda
![]()
vallahi yaa şu kullanıcı adını değiştirsem ben kendime zor geliyorum :)) senin kullanıcı adıda ne ifade ediyor bilemiyorum teleafuzu yok gibiGaG
ama alınmasın sonra başkaları tek onlar gaglıyoda
![]()
tövbeeeeee ne haddimedürülmemiş hesaplarını başka yerde dür kargagöndermemi yapıyon sen bakim
![]()
Kendine bak diyosun![]()