Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O piercing buraya geleeceeek![]()
Gündemimiz piercingzincirleme bu işler
Kim yaptiriyo kız piercing![]()
Gönlümüz zenginahahhahha biz senle tekli yaparız telde konuştuğuz gibi buzuzu53 çılgın hatun o modeli yaptırsın
harika senin göbüşün de deliğinde de hadi yaptır
bunlar da para çok anam bas bas paraları piercinge![]()
Evet coklu yaptiramam ama modele bayildim yaptir zuzum arkandayimahahhahha biz senle tekli yaparız telde konuştuğuz gibi buzuzu53 çılgın hatun o modeli yaptırsın
harika senin göbüşün de deliğinde de hadi yaptır
bunlar da para çok anam bas bas paraları piercinge![]()
GonderiyorumKız bana da gönderin modeli merak ettim :)
Kiz zuzu piercing mi yaptiriyorsun :) yaptir yaptir yakisir :) bize goster sonraGündemimiz piercingzincirleme bu işler
Kiz zuzu piercing mi yaptiriyorsun :) yaptir yaptir yakisir :) bize goster sonra![]()
Süperrrr yaptırın arkanızdayımyaptırmış ya hatun şok geçirdim resim attııı ben venldglp yaptırıyoruz berom sürü psikolojisi var
zincirleme doğru bu işler
Yaptırdım bileeee :))Kiz zuzu piercing mi yaptiriyorsun :) yaptir yaptir yakisir :) bize goster sonra![]()
Gule gule kullan Can'ımYaptırdım bileeee :))
Teşekkür ederim, gör tabikiGule gule kullan Can'ımsefan olsun
sonra bi görek
![]()
Nasıl acıdı mı ?kolay mı oldu ?Teşekkür ederim, gör tabiki
Cnm acıdı miYaptırdım bileeee :))
Gerçi geçirdiğin ameliyatın agrısı yanında , bisey değildir :)Nasıl acıdı mı ?kolay mı oldu ?
Hiç birşey hissetmedim işlem olmuş bitmiş piercing takılmış ben daha delinecek sanıyorum :))Nasıl acıdı mı ?kolay mı oldu ?
Hadi demekki ağrı esigin yüksekHiç birşey hissetmedim işlem olmuş bitmiş piercing takılmış ben daha delinecek sanıyorum :))
Üç defa burun deldirdim ve bir defasında uyuşturmadan yapıldı işlem yalnız bu onun yanında hiçbirşeymiş oysaki ne korkularla gitmiştim :))Cnm acıdı mi
Valla piercingden önce kuafördeydim kaşlarım bile daha çok acıdı desemHadi demekki ağrı esigin yüksek
Gördüm bileTeşekkür ederim, gör tabiki