Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh çok güzel olduDuyduk duymadık demeyin k.k da tadilat varmışşerişim olmayacak bana yazmayın ne oldu giremiyoruz diye sonra
![]()
Ohhh çok güzel oldu![]()
Kazen erkek mi sorusu ve site ceza mı yedi kapandı sorularından gına geldi bana
ondan açıklama yapayım açıktandaha 1 saat önce adı lazım değil panicle erkekmi resimleri görüyor mu yazan biri vardı
![]()
yuh ya öyle saçma soru olurmu
neyse sen yine ismini verme utanır jelo
![]()
ahhahaha yok verir miiyimdedim zaten sorana yazana tek cevabım var yıllardır, meraklı sizin kesilmiş dikişli patlak putlak resimlerinize
![]()
aynen öyle olacak iş değil yani albüm açık olsa bakılmaz dikişli sargılı resimlere ıyk yani
![]()
Kız Jelo Allah seni yok etmesin de sus artıkhayır nasıl kendilerini güzel buluyorlarsa bide bakıyor mu diyorlar yaa orada kopuyorum
bazılarına ben bile bakamıyorum
aynen ıyık yaniii
![]()
Kız Jelo Allah seni yok etmesin de sus artık![]()
Kız Jelo Allah seni yok etmesin de sus artık![]()
sormasınlar yazmasınlar anam gına geldi bunlardan bana
tamam sustummm![]()
bende gördüm hiç sorma gereği duymadım öyle saçmalıkmı olur Ada'mın işi gücü yok albüm gezicek sormayın jeloya artık gına geldi kadın
accık diğer sayfaları keşvedeyim ben
[/QUOTE
dimi yani bak sen akıllısın anladın sormadın
![]()
bu kadını burdan alın lütfen
![]()
Kendine iyi bak Jelo sNa birşey olmasınyönetim kib var hem buradan hemde başka yerden taciz ediliyorum
![]()
Kendine iyi bak Jelo sNa birşey olmasın![]()
Yok Zuzu öyle birşey bana da söyleyince çok güldüm ama yazmayalım artık yazan arkadaş kötü hissedecek kendini eline bıçak alır jeloyu keser Allah korusun sonra
Yok Zuzu öyle birşey bana da söyleyince çok güldüm ama yazmayalım artık yazan arkadaş kötü hissedecek kendini eline bıçak alır jeloyu keser Allah korusun sonra![]()