- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
tboz dudak dolgusu kendi yağından mı konuldu?
dudağını yediğim rujla kalınlaştır evet kendi yağı ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tboz dudak dolgusu kendi yağından mı konuldu?
Jelesec okumaya firsatim yok simdi mesajlari. Veli gorusmelerim var. Ne yaptirdin kendine kasla goz arasinda?
![]()
@jelesCollagen hapı , uygulama.Ben şimdi sıvı olarak içiyorum . Jeloya resmini attim nasıl bisey bakarsın :)
dudağını yediğim rujla kalınlaştır evet kendi yağı ile
@jeles
Jelesec 11 martta benimsin. Aman tatil felan programı yaoma. Benim de dudağım kalınlaşcak işşşallahhh
Tamam canım , bakalım ne diyecek doktorun , yazarsın öğrenince .berom atarım ben kankaya valla yazım dr yee okey derse hemen alım
Sonucun cok guzel olmuş bu aradacok beğendim . Kalıcılığı uzunn olur inşallah .
bi saat güldüm hayko lafınaevet ya çok çekti kız benim de dilimden hele 1 hafta tatil yaptık beraber kıza hergün hayko dedim Allahtan şimdi muhteşem olmuşş değdi hayko gezmesine![]()
Aaaa çok sevdiğim işlemler bunlar :)) Uzun süredir yaptırmıyorum valla Can'ım çektihızlıyım demi canım tamamen spontane oldu uygulama arkadaşım geldi ona takıldım botoxs dolgu yapıldı yüze
![]()
Bende istiyorum whatssaptan at lütfenCollagen hapı , uygulama.Ben şimdi sıvı olarak içiyorum . Jeloya resmini attim nasıl bisey bakarsın :)
Aaaa çok sevdiğim işlemler bunlar :)) Uzun süredir yaptırmıyorum valla Can'ım çekti
Yag dolgusu çok iyi geliyor aklında olsun![]()
Bende istiyorum whatssaptan at lütfen![]()
valla öyleydi
Hahahaha gözümde canlandırdımkız berom buuygulama tam hayko gibiydi kaç ay kız öyle gezdi attım sana evet şimdi muhteşem oldu
Geç oldu ama hemen atıyorumBende istiyorum whatssaptan at lütfen![]()
Insan o anki ruh haliyle ciddi karamsarlıklar yaşıyor dimi neyseki sonuç gerçekten etkileyici meme ameliyatınızında başarılı geçmesini temenni ederim. Sevgiler güzel yüzlü bayanFAZLANAZLI ay akluma gwliyorda kabustu:) birgün kaderime niye böyle oldu derken klip çarptı gözüme. Hayko. Aman dedim aynıyız ayol. Çok feciydi çok. Ama şimdi şükür tadını çıkarıyorum.
Ayyy o kadarmı kötüydü yaa..korkutmayın beni..ne kadar sürdü peki haykoluk durumuFAZLANAZLI ay akluma gwliyorda kabustu:) birgün kaderime niye böyle oldu derken klip çarptı gözüme. Hayko. Aman dedim aynıyız ayol. Çok feciydi çok. Ama şimdi şükür tadını çıkarıyorum.