- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende açık sözlü dürüst ve çekiciyimçatlak değilim atarlıyım ama arada be oda
normalde uyum bende arkadaşlık dostluk sevecenlik bende
![]()
bende açık sözlü dürüst ve çekiciyim![]()
herhalde öyle olacak beni izliyorlar ağzımdan pardon klavyemden çıkacak her kelime çok önemli.
herhalde öyle olacak beni izliyorlar ağzımdan pardon klavyemden çıkacak her kelime çok önemli.
sakız çiğne o tarafla iyi gelir. bi de diş çok önemli :))hahhahah biliyorum resim attım mekandan direk yazmışsın nazobilin çizgin bellli diyeaçık sözlüsün dr dedeim zaten scooti beğenmedi
![]()
hadi biri x diyelim biri y diğeri kim alla alla hayranlarım çoğaldı demek kila bunların işi gücü yokmu beee
![]()
puhahahha koptum pişt açık verme loooo dr ye ekşiyememsakız çiğne o tarafla iyi gelir. bi de diş çok önemli :))
hadi biri x diyelim biri y diğeri kim alla alla hayranlarım çoğaldı demek ki
Lezzetli hazırladıgımı düşünüyorum sadece masa düzenim yok :)) az sonra foto eklerim buraya masanın bekleriz bizedesen iyi misafir perversin annende sende toplaşıp gelek kahvaltıya hepimizi şişmanlatsın![]()
Lezzetli hazırladıgımı düşünüyorum sadece masa düzenim yok :)) az sonra foto eklerim buraya masanın bekleriz bizede
tescilli mi hadi be ordan en çatlak sensin anket yaparım ilk sırada sen çıkarsın![]()
bundan sonra adam dolgu elinde bekleyecek jelesec hanım gelse de sıkıversem diyorpuhahahha koptum pişt açık verme loooo dr ye ekşiyemem![]()
Kızlar biri bendim herhalde buraya yazdıktan sonra acık kalmış , tel de konuşuyordumhadi biri x diyelim biri y diğeri kim alla alla hayranlarım çoğaldı demek ki
bundan sonra adam elinde dolgu elinde bekleyecek jelesec hanım gelse de sıkıversem diyor![]()
Her meme başka bi guzelaynen ağrıları var daha drenleri bile yeni çıktı resim olayı zor yani hemen ay bıkmadınız mı meme karın görmekten bana öğ geldi![]()
Kızlar biri bendim herhalde buraya yazdıktan sonra acık kalmış , tel de konuşuyordum![]()