• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hu huuu @Mune ben geldiiiim:KK68: Bir felaketler silsilesi sonrası (Allahım beterinden saklasın) işte gene burdayım. Hayat süprizlerle dolu.bir gün öyle,bir gün böyle...Yaşadığımız her travma.üzüntü ve kötü şeyler bizi daha çok olgunlaştırıyor,hayata,insanlığa,yardımlaşmaya,paylaşmaya...dair çok şey öğreniyoruz.Gerçek ile yalancı dostlukları daha iyi görmemizi sağlıyor. Bu arada haliyle elenenler oluyor :KK66: Her şerde bir hayır var diyerek hayatımıza devam ediyoruz ama hep dersler alarak . ''Bir selam.bin hatır yapar demiş'' atalarımız. Selamın için ,benimle bir hissettiğin için çok teşekkürler.
Evet bazen hayat o kadar şey öğretiyorki... Rabbim dermansız dert vermesin allahım güzel günler görmeyi nasip etsin hep mutlu ol cananım

ton ton ton ,dardanel ton vaziyetteyim. Ben yazın haşemo giymeyi düşünüyorum,çevreye görüntü kirliliği vermek istemiyorum:oops:
Fena motive ettim kendimi akşam Yürüyüşe çıkıyorum tekrardan yoksa haşemo falan kurtarmaz beni :D direk sahilden diskalifiye edilirim :))

Fena motive ettim kendimi akşam Yürüyüşe çıkıyorum tekrardan yoksa haşemo falan kurtarmaz beni :KK70: direk sahilden diskalifiye edilirim :))

akşam yürüdüm şu sugaj mı neyse adı ondan da yaptım ama 20 tane anca :KK70: millet 100 yapıyormuş bakalım ne zaman bulurum 100:KK70:

Back
X