- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi hatirlattin yarin cikarayim Hulu hopumuahan da böyleee
![]()
Iyi hatirlattin yarin cikarayim Hulu hopumucok guzel kilo verdiriyor
![]()
Bende optum sizi , iyi geceler kizlarHepinizi kocaman kocaman öptüm iyi geceler güzel hatunlaryarın ofum rahat dedikodu yaparız
![]()
Yeşil çay içselerdi giderdimzuzu53 cuma plandan haberim var ben son dakika golü yaparım belki bakalım net değilim
küsmeyinnn kalbim sizlerle
dolma yemeye gidecekmisiniz leylaya paket yapın bana da
![]()
Sosyal tesislerde spor yapicim bende :)) hulu hop göbek bölgesinde muhteşemIyi hatirlattin yarin cikarayim Hulu hopumucok guzel kilo verdiriyor
![]()
hah işte eşinin de 190 olması lazımdı en az ama olmuş güzel olmuş boşver sende az değilsin haa evir çevir falanWallaaaa, 176 boyunda bi bayan olarak boyumdan hiç memnun değilim. Eşimle aynı boydayız. Bence kadın eşinden cüsse olarak daha küçük olmalıyahu adam beni kaldıramıyor
amaaaa ben şöyle lastik top gibi olmak isterdim. At duvara geri gelsin... Evir, çevir ...
ya da 2 metrelik bi eş seçmem lazımdı
![]()
maşallah çektik yawnazara geldin hep benleFAZLANAZLI gözü değdi dedik son resimlerine bu kadınsa biz neyiz yaratığız
değdi nazar ondan
Hadi basla bakalim sendeSosyal tesislerde spor yapicim bende :)) hulu hop göbek bölgesinde muhteşem
Hepsini yemedim canım
Hepsini yemedim canımsenin karnıbaharı görünce kendimden utandım.
arkadaşlarım orda açlıkla kıvranırken bunları yiyemem dedim.
herşey sizin için
![]()
Şişkomuuuuhahahha demek acıdın bana gülüm vallanldglp ile yine başladık diyete ver al ne olacak bilmiyorum
Allahtan asilim
şişkoyum ama
sağol benim kobayım seni seviyorum
![]()
Şişkomuuuuyani canım şişko görmesem,senide görmesem şişko olduğuna inanırdım yani.ayyy o karın bende olcak varya
![]()
Ha hacansın sen yaaa moral oldu yazdıklarınsen ne şanslısın haaa görmek ve ellemek o kadar karını az kişiye nasip olur karın görümlüğü tak hepimizeee
![]()
Ha hakızzz karın görünlüğünü yüz görümlüğü olarak verdim ya
bundan iyi görümlükmü olur bacım
![]()
Öyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dediFAZLANAZLI canım bu bıngıl
zuzu53 senle aramızdaki aşkı kıskanıyor haberin olsun
dün yazmış gruba millet niye yoksun nerdesin diyor buda hemen cevap onun Na... var diyor
![]()