- 15 Kasım 2014
- 1.425
- 1.682
- 408
Hiç börülce demiyor dimiÖyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç börülce demiyor dimiÖyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dedi![]()
kıskanç zuzu scootiyi görmedim bile reelde senle hafta eller havaya bile yaptıkÖyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dedi![]()
Hiç börülce demiyor dimi![]()
Öyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dedi![]()
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınFAZLANAZLI canım bu bıngıl
zuzu53 senle aramızdaki aşkı kıskanıyor haberin olsun
dün yazmış gruba millet niye yoksun nerdesin diyor buda hemen cevap onun Na... var diyor
![]()
Aman benden uzak olsun ekşın falan istemiorm kimsedenkıskanç zuzu scootiyi görmedim bile reelde senle hafta eller havaya bile yaptık
sende ekşın bitti beee![]()
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın![]()
![]()
![]()
Aman benden uzak olsun ekşın falan istemiorm kimsedenFAZLANAZLI de senin olsun
![]()
zuzu53 gel biz beraber takılalım onları dışlayalım
![]()
Hahhaah titrekekşın candır beee besler insanı kan akışı hızlanır bak scoo bacım titriyor hergün incecik zayıf sen şişko börülce![]()
Çekemeyen anten taksın hahhaha munibüscüler gibi olduk be babam sağolsunyollar uzak sana gelemedim
![]()
işin sırrı o olsaydı jelo benim fizikte ben senin fizikte olurdum
işin sırrı o olsaydı jelo benim fizikte ben senin fizikte olurdum![]()
![]()
![]()
işin sırrı o olsaydı jelo benim fizikte ben senin fizikte olurdum![]()
![]()
![]()
Ay yok bulamadım yaa bu gidişlede bulamıcambörülce ağlanacak haline gülüyon mukoca buldunmu lo
![]()
düzeltemeyen oturup ağlasın bananeeeeolaman benim gibi benim bacaklar çarpık değil looo
![]()
gitme kızın üstüne beee daha bulacakta evlenecekteeee oohohohohobörülce ağlanacak haline gülüyon mukoca buldunmu lo
![]()
benim koca beni bulduAy yok bulamadım yaa bu gidişlede bulamıcamne bicim arkadaşlarsınız siz koca nasıl bulcam bi öğretmionuz tabi sizin tuzunuz kuru
![]()
Yalnız gitme kızın üstüne dion ama daha bulacakta evlenecekte ohoho diyon daha bi gömdün şimdi benidüzeltemeyen oturup ağlasın bananeeee
gitme kızın üstüne beee daha bulacakta evlenecekteeee oohohohoho
O zaman bu konuda senden bi tuyo alamıcam eledim senibenim koca beni buldu![]()
gözlerinin içine bakıcaksın göz kaçırmaO zaman bu konuda senden bi tuyo alamıcam eledim seni![]()
Hepsini yapıom yok anam olmuyo zekam yetmiyor demekkigözlerinin içine bakıcaksın göz kaçırma
dik otur cool takıl zekanı kullan işte ben hep öyle yapıyorum![]()