- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabi can can gelsinşaka takılıyorum kuzum yaaaa ölüm yok be olsun evin bana 15 dakika 36 beden olum yerizha
sardunyam16 gelecek yaaa bana gelirsiniz yaparsın bende
![]()
Olur tabi can can gelsinsardunyam16 muhlamanın dibine vururuz :))
Hepimizde bir gerginlik var enerjimiz düşük bunu hissediyorum :))
Sıkalım burnunu dimi jelibonumhavalara girdi hatun burunu pek kalkık bu sardunyanın indirim ben![]()
Sıkalım burnunu dimi jelibonum![]()
Oldu bil annem bana el vermiştek mıhlama değil anam birgün öncesi gel gir benim mutfağa yap herşeyi benden malzeme mutfakyetenek yok bende öyle sizler gibi
![]()
Oldu bil annem bana el vermişhatta boynuz kulağı geçti
![]()
Kız ben seni koruyomOldu bil annem bana el vermişhatta boynuz kulağı geçti
![]()
Aaaaa bak bu organizasyondan niye benim haberim yoktamam o zaman anam zaten kızlar beni eve bırakırken kendilerini zorla davet ettirdisana da gelelim evi öğrendik diye yüzsüzler anam sanki gelin dedim
dedim bende hazır aslı börekten dolma börek tatlı yeter baktılar ben yan çiziyorum herbirimiz bişey yaparız tamam dediler
![]()
İniyo iniyo gerek kalmıcaksıkalım hatta diğer gözü de şişerelim eşit olsun
![]()
Sevgi Gösterisi o burun Sıkma tepkisi :)) jelibonunki sinir harbi tepkisiKız ben seni koruyommesajları yanlışmı okumuyon dimi bacım.aa bak şimdi
![]()
Kız ben seni koruyommesajları yanlışmı okumuyon dimi bacım.aa bak şimdi
![]()
İniyo iniyo gerek kalmıcak![]()
Aaaaa bak bu organizasyondan niye benim haberim yokKüstüm valla yatak Döşek yatıp psikopata bağlıyayım kendimi :)
Delüüü kahkaha attım inankisenin sabah kalkan diğer gözün de şişer hayko olun bak benle uğraşanın sonu hep kötü bitmiştir
o toplu resimde ben güzel çıkmamışım kormuyum pışıkaylardır yalvardı gel mıhlama diye bana ben jelibon eve gitmem bir eski tayfaya gidiyorum top model ben
gittik ne oldu mıhlama yokk
![]()
Aaaaa askim Simdi gordum sizin geyigi Okurken,bana bilirim gelmismi bakacagimn,Niye gormemisimfeiliz bacım günaydın koca göbeklim(eskiden yani:))) nasılsın nasıl gidiyor