- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
Aaaaa askim Simdi gordum sizin geyigi Okurken,bana bilirim gelmismi bakacaksin,Nixe gormemisim![]()
bebem bildirimler dün hiç gelmedi banada olsun sorun değil nasılsın iyimisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa askim Simdi gordum sizin geyigi Okurken,bana bilirim gelmismi bakacaksin,Nixe gormemisim![]()
Hahahah sen daha fitne cıktın![]()
sorma hemde süslemiş yazmış iyice zuzuyu doldurmak için gelemedi ya 5 çayına ondan![]()
Yok burnunu sıkayım dedimde Gözünü şişirme işini jelibon dedi :)) tövbe valla ben ruhen nadide bir kişiliğim yani kötülük çıkmaz bu bedenden
He doldurdumda noldu..ben onu savunayım,o benim burnumu sıkma,gözümü şişirme planları yapsın
Yok yok tövbe bidaha kimseyi korumam![]()
Valla o yeme içme davet planlarını yapmış
He doldurdumda noldu..ben onu savunayım,o benim burnumu sıkma,gözümü şişirme planları yapsın
Yok yok tövbe bidaha kimseyi korumam![]()
Ohhhh sefan olsun tatlım eğer karın kaslarında zorlanma hissetmiyorsan gidebildiğin yere kadar git :)Bende bugun ilk DEFA bisiklet surdum,ordan oraya Kisa mesafeler Icin arabadan daha iyi,ercan beye sormadim,sorun olmadi ama surerken,5.5 Hafta oldu,gecti![]()
Heeeeh iyi olduJelesec Profil fotonu Merak ediyordum,nerdeymisle ne yapmislar,yarinki eglenceden sonra da bekliyorum Foto lar
![]()
Kuzucan çok sorry yaşlılığıma ver :)Yooook hayirli zuzu bana Niye yok Foto Hiiic![]()
Valla uZun süredir hiç bu kadar gülmemiştim gerçekten cok eglendim her biriniz ayrı delisiniz
Kuzucan çok sorry yaşlılığıma ver :)
Valla uZun süredir hiç bu kadar gülmemiştim gerçekten cok eglendim her biriniz ayrı delisiniztek seferde bu kadar kk üyesi görmek de cok güzeldi her ay yapılabilir cnm o kadar da pahalı değil o eğlenceye keyfe değer bence en azından benim için değer sizi sahnede izlemeye
![]()
Hahaha aynen öyle bende de aile olmasada iş o bu var ama ben takmam cok :))Börülce bu medo bizi rezil etmiş ya lo face de iyi ki etiketlemişsin almadım biliyorum onu manyak mıyım aile, iş arkadaşlarım, o bu hep face de okuyacaklardı yazdıklarınıayarı yok hatunun
![]()
Hahaha aynen öyle bende de aile olmasada iş o bu var ama ben takmam cok :))