- 10 Şubat 2011
- 294
- 344
- 303
Toplarım canım sorun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplarım canım sorun yok
Yok tatlim demem,ayni yastayiz dermiyim HiiicHiiicKuzucan çok sorry yaşlılığıma ver :)
Bende emru ya hem seftaaali suyunu icerken,hemde sizi toplamasina eslik ve yardimci olurum
Bende emru ya hem seftaaali suyunu icerken,hemde sizi toplamasina eslik ve yardimci olurum![]()
Heheee emruyla ikimiz toplama kısmıyla görevliydikBende emru ya hem seftaaali suyunu icerken,hemde sizi toplamasina eslik ve yardimci olurum![]()
Heheee emruyla ikimiz toplama kısmıyla görevliydik![]()
Bıngıl mıngıl göbekte attım sizide topladımnerde topladın sen bıngıl gördüğümde piste göbek kıvırıyordun hep![]()
Bıngıl mıngıl göbekte attım sizide topladım![]()
Kaçtık biz emruyla doğru :) şimdi hatırladım içmeden sarhoş oluyorum ne edek :))bıraktım gittim demiyorda topladım diyortoplayan merci ve bendik lo sarhoşmu oldun
çeken bizdik birde mekan
![]()
he işte kaçtınız zaten film ondan sonra koptuKaçtık biz emruyla doğru :) şimdi hatırladım içmeden sarhoş oluyorum ne edek :))
Allah iyiliginizi Versin,en kotu gununuz hep oyle Olsun insalllah
İlk kaçan bizdiknerde topladın sen bıngıl gördüğümde piste göbek kıvırıyordun hep![]()
Neyse konu sarpa sardı herkes birbirini topladı :)İlk kaçan bizdikuygulama ile bizi toplayan olmadı ayrıca
zuzu53 sen göbeği açmış pistte havanı atıodun kimseyi toplamayı gözün görmüyordu
olan
Jelesec ve ortağım
mercimekceku ya olmuşş
![]()
Kısır partisine de ev ayakkabılarımızı alır gelir,kısırımı da yeriz L Leyla0611 cimlemercimekceku ile karar aldık leyla ve
emru kısır partisi yapacağız leylaya mekanda alkol yok artık çay, kahve meyve suyu
![]()