• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün evlilikler böyle mi ?

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
Merhaba arkadaşlar eşimle 11 senelik evliyiz severek evlendik sorun şu ki eşim çok soğuk ilgisiz yani bana karşı değil artık bunu kabul ettim karakteri bu pek konuşmaz bişey söyleyince duymaz oturup iki kelime sohbet edemeyiz merak etmez kıskanmaz yani şu an evde çalışmıyor bütün gün internet telefon televizyon oyun oynuyo falan böyle takılıyo artık çok sıkıldım yani sorması ayıp bi gününüz nasıl geçiyo eşinizle sohbet edebiliyomusunuz ben ailemde böyle görmedim yani ne yapmam gerekiyor acaba çok sıkılıyorum

Mizacı öyleyse siz de kendinize farklı uğraşlar bulun kafa dağıtın. 11 yıldan sonra mı sıkılmaya başladınız. Problem etmeyin pandemi sürecinde herkes sıkıntı yaşıyor. Süper sosyal rehber bir arkadaşım var üç ay sonra görüştük artık insanlarla nasıl konuşacağımı unuttum dedi😃

Merhaba arkadaşlar eşimle 11 senelik evliyiz severek evlendik sorun şu ki eşim çok soğuk ilgisiz yani bana karşı değil artık bunu kabul ettim karakteri bu pek konuşmaz bişey söyleyince duymaz oturup iki kelime sohbet edemeyiz merak etmez kıskanmaz yani şu an evde çalışmıyor bütün gün internet telefon televizyon oyun oynuyo falan böyle takılıyo artık çok sıkıldım yani sorması ayıp bi gününüz nasıl geçiyo eşinizle sohbet edebiliyomusunuz ben ailemde böyle görmedim yani ne yapmam gerekiyor acaba çok sıkılıyorum
Valla canim nasil anlatsam bende 5 yillik evliyim severek evlendik ve ben basta hic istememistim hatta dunyada bi sen bi ben kalsam yine de olmaz demistim ama beni sevme seklini sevdim sonra kabul ettim evlendik. Yani ilgisiz evet onceden gozumden ses tonumdan uzuldugumu anlayan adam hic biseyden anlamiyo. Isi gucu oyunda degil uyusun sadece. Evlendigimiz gun demisti ki gel film izleyelim. Kaldirdi beni uzandik film izliyoruz salonda orada 15 dkda uyudu filmi tek izledim. Sonra kizdigimda bana dedi ki ayy fok yorulmusum ondan. Dogal karsilamistim ancak nasil bir yorgunluksa 5 yildir uyuyi adam. Ha koltuktaki kirlent ha o. 5 yildir konus konus bende biktim. Eh haliyke uyurken sohbette zor oluyo 😁

11 yıl bu durum sıkıntı olmadı mı gerçekten? Ben birlikte yaşadım dönem dönem, evli değilim. Erkek arkadaşım bir hafta bu şekilde davransa ciddi kavga çıkar. Hiçbir iş yapmam, ona ilgi göstermem vs vs bir şekilde düzeltir kendini.

Evlenmeden once nasildi?

Valla şu konuları okudukça evlilikten soğuyorum.Gözümün önünde geleceğim beliriyor: Kanepede horlayan bir koca ve başında dikilip kalkması için ayağımla dürtükleyen bir ben.Hiç evlenmemek daha mı iyi diye düşünmüyor değilim.

15 senedir evliyim. Halen sohbetimiz bitmemiştir ama eskisi gibi mi derseniz değil tabi. Şimdi akıllı telefonlar çıktı. Şuan başbaşa restauranttayız mesela ama hem sohbet ediyoruz hem o telefonuna bakıyor hemde ben :) çocuklarla ilgili,gelecekle ilgili,işe ilgili sürekli konuşuruz. Bazen yatakta bire uyumadan önce hem gazete vs okuruz hem yorum yaparız. Her dakikamızı birbirimize ayırmıyoruz ama sonuçta birbirimizi önemsiyoruz. Önemli olan bu bence

Mizacı öyleyse siz de kendinize farklı uğraşlar bulun kafa dağıtın. 11 yıldan sonra mı sıkılmaya başladınız. Problem etmeyin pandemi sürecinde herkes sıkıntı yaşıyor. Süper sosyal rehber bir arkadaşım var üç ay sonra görüştük artık insanlarla nasıl konuşacağımı unuttum dedi😃
Önceden de böyleydi canım arada çok sinir olsam da bi şekilde takmamaya çalışıyodum ama en azından çalışıyodu her dakika bir arada olmadığımızdan bu kadar sorun olmuyodu

Herkesin karakteri farklı olduğu gibi her evlilik de farklıdır. Benim eşim çok sıkılgan biri çabuk sıkılır her şeyden. Oturup göz göze muhabbet ettiğimizi bilmem. Adam 5 dk aynı koltukta bile oturmaz. Bana laf anlatır mesela ama evin içinde gezerek anlatır, sesin gelmiyor gel şuraya otur da anlat derim asla. Sürekli evde dolanır durur deli gibi. Ben böyle kabul ettim, takmıyorum. Önceden takıyordum tabi, eski sevgilimle saatlerce dizdize oturur sohbet ederdik eşimle bunu bir kere bile yapamadım. Olumlu yönlerini görmeye çalışıyorum. Kendimi oyalayacak şeyler buluyorum. Ünlü düşünür süleyman demirelin dediği gibi meseleleri mesele etmezseniz mesele kalmaz felsefesiyle yaşıyorum =))

Valla şu konuları okudukça evlilikten soğuyorum.Gözümün önünde geleceğim beliriyor: Kanepede horlayan bir koca ve başında dikilip kalkması için ayağımla dürtükleyen bir ben.Hiç evlenmemek daha mı iyi diye düşünmüyor değilim.
Yaa inan ben evlilikten korkan bi insandim bana ha bire ornek bi es ve baba olacagim goreceksin. Biz farkli olacagiz kliseleri yapiyordu. Ama ne oldu sonuc ayni :) bebegimizde oldu evet ornek bi baba simdi hakkini yiyemem. Cocuga uykuyu baya bi iyi ogretti 😄😄 babasindan suan ogrendigi tek sey :KK70:

peki siz ortam yaratinca da mi olmuyor sohbet muhabbet.

simdi dusunuyorum,
adam evde ben evdeyim, gunumuz belli, hani telefon tablet bilgisayara sarmak normal geliyor bana.

Ama siz bir kahve yapip, hadi gel balkonda icelim dediginizde de sizi yanliz birakiyorsa o zaman oturup konusun, belki sizi anlar ve biraz duzeltmeye calisir kendisini.

Yazdigim yanlis anlasilmasin, illa her zaman kadin ortam olusturacak diye demiyorum bunu,
bizde bazen ben bazen esim yapar bu gorevi,
ama iste boyle sorun varken ve rahatsiz oluyorken, kisi kendisi biraz cabalayabilir diye dusunuyorum, yine kendi mutlulugu icin.

Back
X