• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün evlilikler böyle mi ?

kızım 8 yaşında falandı, anket gibi bişey vermişler onu yapıyoruz, işte annenizin hobileri, babanızın fobileri gibi bişey...sorulardan biri babanızın en sevdiği spor du, kızım hemen " yatak sporları" dedi :rolleyes: anlamadık bi nooluyo lan diye bakıştık eşimle, göster dedik, kız yere yatıp babasının sağa dönmeli sola dönmeli uyku pozisyonlarını göstermeye başladı:KK70:bana kızıyo bi de sen öğretiyosun çocuğa diye...ben ne öğretcem lavuk, koca çocuk görmüyor sanki bütün gün evde ne yaptığını, te allam ya
Kıyamam kızınız gerçekten güzel özetlemiş durumu ne desek ne yapsak da boş yani sıkılmıyolarda

Telefonlar ve oyunlar bu zamanın en büyük sıkıntısı.Ben baktım eşim oyundan çıkmıyor bende girdim onunla pubg oynuyorum.Tabi bu hep böyle devam etmiycek ama şimdilik ona uyum sağlıyorum ki sonra da o bana uyum sağlasın.Bıkmasını bekliyorum.
Sizin ki güzel çözüm olmuş ben malesef öyle oyunları pek sevmiyorum eşimde o tarz bi oyun oynuyo ve biliyorum kolay kolay bıkmaz suyunu çıkarana kadar oynar artık ben de bıraktım kendi haline yoksa delirecem

Back
X