- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.488
- 408
Utansın gitsin nolurYalniz kuzum hertarafi kirklamissin kurt bilse utanir gider

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utansın gitsin nolurYalniz kuzum hertarafi kirklamissin kurt bilse utanir gider
Safiye kadar olmasam da Her gün ev süpüren silen biriyim aşırı temizlik takıntım var o yüzden çok etkiliyor beni kurtçuk... her yer pissss her yer pissss diye bağırasım geldi safiye gibi ayyyyyyAaa Safiye
Şaka bir yana da, herkesin evinde olabilir şimdi kış da geliyor doğalgaz, soba vs açık olacak, sıcağı da sever bunlar çok da takmayın.
O kelebekler zaten once kurt oluyo sonra kelebege donusuyor.Bakliyat kurtlanmaz genelde kelebek oluyor. Ama elma vs varsa , ceviz, kestane varsa bunlara bakın
Bir de kurtçuğun gözüyle bakmak lazım, düşünsene; ağacın birinde keyifli keyifli elma yiyorsun oh, evin yapmışsın orayı bi yandan tatlı tatlı acıktıkça minik ısırıklar alıyorsun. Sonra bi anda bi şeyler oluyor, paldır küldür götürüyorlar, serince bir yere koyuyorlar, sonra sabahına bi açıyon gözleri karşında "Iyy" diyerek elindeki bezle üstünüze doğru yürüyen bir dev.
Yazık bea...
Elmadan, ayvadan başka bi yer görmemiştir hayvancağız zaten, gördünüz mü alın atın. Bi hamam böceği, karasinek olsa neyse; moka konup gezeliyorlar her yerde ama garibim elma/ayva kurtçuğu bunu hak etmiyor, temizcik hayvan.
Canim evrim değiştirmesini.bekle ucunda cami açar kovalarsinSafiye kadar olmasam da Her gün ev süpüren silen biriyim aşırı temizlik takıntım var o yüzden çok etkiliyor beni kurtçuk... her yer pissss her yer pissss diye bağırasım geldi safiye gibi ayyyyyy![]()
Canim evrim değiştirmesini.bekle ucunda cami açar kovalarsin![]()
Lovicim mercimegi önce suda bekle yüzüne çıksınlar sora al onları bi daha yıka..Bende geçen gün mercimek yemeği yaptım tertemız kac su yıkadım koydum ocaga yemek pıserken su eklemek ıcın bır actım kurtcuklar yemegin üstündr nasıl atacagımı bılemedım tencereyi camasır suyuna bastım ve bakliyatlar çöpben mercimeği bile 4su yıkarım nerden geldıler anlamadım. Hemen bakliyatları yenıledım kavanozlarıno yıkadım buzdolabına kaldırdım sogukta kurtlanma olmuyor mutfak sıcak dıye herhalde kurtlandılar
![]()
Kız bekletıyorum bekletmez mıyım. Tertemız yıkadım ustune 4 suLovicim mercimegi önce suda bekle yüzüne çıksınlar sora al onları bi daha yıka..
Direk yemeğe konurmu kız![]()
Ayiklican bide onlar kötü oluyor bekledikçe doğal ise.Kız bekletıyorum bekletmez mıyım. Tertemız yıkadım ustune 4 suama tanesınde vardı herhalde pıserken cıkısmıslar
aksama da basks yemek yoktu o yuzden bezelye yapmak zorunda kaldım aksam 8de
![]()
Merhaba arkadaşlar..
Nolur buda dert mi demeyin...
Bundan 1 hafta önce komsum bahcesinden elma ayva verdi.. Bende bunları buzdolabına koydum..
5 gün önce buzdolabının önünde kurtçuk buldum en nefret ettiğim en tiksindiğim şey..
Hemen heryeri inceledim buzdolabın da meyve rafında 4 tane vardı..
Hemen meyveleri attım bütün dolabı bosalttim sirke ile sildim.. dolablari bosalttim oraya da ya gittiyse diye bakliyatları tek tek inceledim hepsi temiz...
Zaten aşırı titiz biriyim...
Sürekli temizlerim evimi.. sirkeli su benim arkadaşim...
Dün gece buzdolabının önünde kurtçuk buldum 1 tane bütün vücudum kıpkırmızı oldu kaşına kaşına aşırı nefret ediyorum onlardan.. Bütün gece rüyam da kurtçuk gördüm... Bu sabah heryeri döktüm Her yer temiz ben artık çıldıracağım... eşim kızdı bu kadar takma diye ama elimde değil...
Nerden çıkıyorlar bulamıyorum heryer temiz...
Bildiğiniz bi yöntem var mı nasıl kurtulurum arkadaşlar..
Kız kahroldum yaptıgım yemege mı acıyayım yoksa butun baklıyatlarda vardır korkusuna cope attıgıma mı acıyayım sasırdımAyiklican bide onlar kötü oluyor bekledikçe doğal ise.
Yazık ediyorsun kendine şimdiden,ilerleyen yıllarda ahhh ben ne ettim kendime deme sakın helede yaş alınca iş yapmak dahada zor hale gelecek.Safiye kadar olmasam da Her gün ev süpüren silen biriyim aşırı temizlik takıntım var o yüzden çok etkiliyor beni kurtçuk... her yer pissss her yer pissss diye bağırasım geldi safiye gibi ayyyyyy![]()
Canan Karatay kurtlu meyveleri yiyin diyor yani parlak purussuzleri yemeyin diyor
ISSIZZ tamamen kurtlusunu yemesekte ezik buzus yenir bari
![]()
Güzelim organik meyveleri atmışsınız. Doğal yetişen sebze meyvelerde olur öyle kurt , böcek. İlaclanan , yani zehir bulaşan ürünlerde olmaz. Onlar uzun süre taş gibi hiç kurt , böcek olmadan durur dolapta. Sanırım onları sağlıklı ve temiz sanıyorsunuz. Ama tam tersi tarlada bolca ilaç , suni gubreyle dolar. Pazar aşamasında da bi güzel mumlanır. Vücudumuza vitamin girsin diye yediğimiz şeylerden bolca zehir girer. Sağlığımıza , beynimize zarar verir . Şahsen ben esas bunlardan tiksiniyorum. Siz de rahat olun. Kaşinmaniz falan tamamen psikolojik bence. Bit , pire olsa neyse de meyve kurdu kasindirmaz , sanmam.Yok kuzum elma ayva delikdi ordan gelmiş zaten meyve dolabında buldum bakliyatlar temiz meyveler buzdolabındaydı.. bakliyatlar o tarafta değil..