Bütün Gün Ağladım.. Abartıyor muyum?

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
Bugün facebook duvarımda bir fotoğraf gördüm. Çinlilerin yurtta kalan uygur bebeklerine yaptıkları işkenceler vardı. Helr bir kız benim kızıma o kadar benziyordu ki. Dayanamıyorum aklıma geldikçe ağlıyorum. Bir tane bebek daha emekliyor. Boynuna köpek tasması takmışlar yere tasla yemek koymuşlar. İçim parçalanıyor kızlar. Gözlerim şişti ağlamaktan ama elimden ne gelir. Sadece paylaşıp rahatlamak istedim. İnsanlığımdan utandım utandım resmen. O bebekler acı çekiyor orada ve biz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz. Çok acı ya.
Sizi de üzdüysem özür dilerim.:KK61:

bu görüntülerin çoğu fake...öncelikle bunu bilin.

uygur türklerini yakıyorlar diye verilen bir fotoğraf bir dini ayine ait çıkmıştı. adamlar kendi ölülerini yakıyorlar ama bizim yalancı ırkçı-dincilerimiz, müslümanları yakıyorlar diye haber yapıyor.

hiç de utanmıyorlar böyle yalanları yayarken.

uygur türklerini yakıyorlar diye verilen bir fotoğraf bir dini ayine ait çıkmıştı. adamlar kendi ölülerini yakıyorlar ama bizim yalancı ırkçı-dincilerimiz, müslümanları yakıyorlar diye haber yapıyor.

Çoğunun fake olması neyi değiştirir?

Zulmün şiddetinin az olduğunu mu?

İnanın sahte ise çok sevinirim. Fotoğrag koymak istemedim çok acı çünkü.

zulüm olmadığını gösterir.

yani bu haberlerin çoğunun gerçek dışı ve yalan olduğunu.

Zulüö var soykırım var. Haberlere çıkmıştı sadece bir gün uygur türklerini sahaya kapatıp katletmişlerdi. Sonra üstü kapatıldı. Neden ? Çinliler sayesinde zenginler daha da zengin olsun diye. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar. Zulüm var orada. Zulüm olmasa neden sığınma talep etsinler?

Hem çoğu diyorsunuz, hem zulüm yok diyorsunuz?
bak teyzem ben yukarıya çoğu fake yazmışım... zulüm de varsa bile sadece uygur türklerine daha doğrusu müslümanlara yapılmıyor.

zulüm herkese eşit olarak uygulanıyor. . . bu arada ışid kafasında olan bir takım insana zulüm ediliyorsa da daha fazlasını yapsınlar, ellerine sağlık diyorum.
ama masum insanlara zulüm edildiğini düşünmüyorum. hele ki çocuklar...

Fotolsr bunlar. İnanın bakamıyorun ağlamkran eklmek istemiyodum ama fake mi bilmiuorum bana gerçwk gibi geldi. FB_IMG_1434989883126.jpg

Eklentiler

• FB_IMG_1434989880742.jpg
    FB_IMG_1434989880742.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 138
  • FB_IMG_1434989877924.jpg
    FB_IMG_1434989877924.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 143
Sığınma talep ediyorlar demişsiniz neden ülke olarak Suriyelileri kabul ediyoruzda bu insanlara hak vermiyoruz bende bunu anlamıyorum :KK62: çok acı tabi ki gerçek olup olmadığını bilmesekte var olan bir gerçek var ortada zulüm o_O

Fotolsr bunlar. İnanın bakamıyorun ağlamkran eklmek istemiyodum ama fake mi bilmiuorum bana gerçwk gibi geldi.Eki Görüntüle 1563042
bakın birinci fotodaki tasmalı çocuk muhtemelen bir eşek şakası veya ne diyelim, mal gibi velilerin eğlencesi...

dizlerine basılan kız çok büyük ihtimal bale okulunda.

kolları bağlı çocuğun da ne olduğu anlaşılmıyor. bu görüntüler dünyanın her tarafında rastlayabileceğimiz görüntüler.

bir yerde işkence varsa elbette karşı çıkmalıyız. hem de sonuna kadar... ama bunlar soydaşımız bunlar dindaşımız diyerek karşı çıkıyorsak, işkence edenlerden hiçbir farkımız yok demektir.

ırkçılık(türkler üstündür, japonlar üstündür demek) ve dincilik(müslümanlar üstündür, budistler üstündür demek) çok aşağılıkça bir şeydir.

bakın birinci fotodaki tasmalı çocuk muhtemelen bir eşek şakası veya ne diyelim, mal gibi velilerin eğlencesi...

kolları bağlı çocuğun da ne olduğu anlaşılmıyor. bu görüntüler dünyanın her tarafında rastlayabileceğimiz görüntüler.

bir yerde işkence varsa elbette karşı çıkmalıyız. hem de sonuna kadar... ama bunlar soydaşımız bunlar dindaşımız diyerek karşı çıkıyorsak, işkence edenlerden hiçbir farkımız yok demektir.

ırkçılık(türkler üstündür, japonlar üstündür demek) ve dincilik(müslümanlar üstündür, budistler üstündür demek) çok aşağılıkça bir şeydir.

Öylrysr inanın çok mutlu olurum. İçim parçalandı. Yaşamak istemedim. O raddeye geldim. İnsanın çocuğu varken daha çok etkileniyor. Kendi çocuğu o zulmü yaşıyormuş gibi düşünüyor.

O fotoyu bende gördüm içim parçalandı ben kızıma yemek yedirmek için kırk takla atıyorum onlar bebeğe köpek muamelesi yapıyorlar allah belalarini versin ne diyeyim Rabbim onların cezasını versin

katiliyorum sana. Yandaslik bilinciyle degil gercekten insan olma bilinciyle hareket etmek lazim. Konu sahibi bende o fotolarin gercek olma ihtimaline pek inanmıyorum, ama zulüm sadece bunlar olsa keske.. inanin bizim ulkemizde birçok ebeveyn kendi çocuğunu bunlardan beter istismar ediyor. Ha ne yapmaliyiz? Susmamali, adaletsizlik gördüğümüz yerde elimizi taşın altina koymalıyiz. Aglayarak olmaz, somut olarak etrafimiza iyi ornek olmakla baslamaliyiz.

Bugün facebook duvarımda bir fotoğraf gördüm. Çinlilerin yurtta kalan uygur bebeklerine yaptıkları işkenceler vardı. Helr bir kız benim kızıma o kadar benziyordu ki. Dayanamıyorum aklıma geldikçe ağlıyorum. Bir tane bebek daha emekliyor. Boynuna köpek tasması takmışlar yere tasla yemek koymuşlar. İçim parçalanıyor kızlar. Gözlerim şişti ağlamaktan ama elimden ne gelir. Sadece paylaşıp rahatlamak istedim. İnsanlığımdan utandım utandım resmen. O bebekler acı çekiyor orada ve biz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz. Çok acı ya.
Sizi de üzdüysem özür dilerim.:KK61:
Böyle şeyler izleme canim bebisinde yazık kıyamet kopana kadar bu haksızlıklar zulumler bitmeyecek bunu bil biz yakinimizdakilerden ailemizden sorumluyuz ama Allah gücü herşeye yetendir

bakın mesela şu fotoğrafın tamamını değil de sadece kızın bacağının ikiye ayrılmış halini ve
kızın ağlayan suratını görsek neler düşünürdük acaba?
3cfba0816488ed17b15e4cdfb8ce207e.jpg

katiliyorum sana. Yandaslik bilinciyle degil gercekten insan olma bilinciyle hareket etmek lazim. Konu sahibi bende o fotolarin gercek olma ihtimaline pek inanmıyorum, ama zulüm sadece bunlar olsa keske.. inanin bizim ulkemizde birçok ebeveyn kendi çocuğunu bunlardan beter istismar ediyor. Ha ne yapmaliyiz? Susmamali, adaletsizlik gördüğümüz yerde elimizi taşın altina koymalıyiz. Aglayarak olmaz, somut olarak etrafimiza iyi ornek olmakla baslamaliyiz.
Orada ki kız çocuğu kızıma benziyor. Bu beni çok etkiledi sanırım. İnanın kızıma içim giderken bazı caniler... Peki bale okulunda böyle mi yapılıyor çocuklara?

X