• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün gün evde oturmak

Roseemarryy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
82
58
88
Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Şu aralar bunalımdayım. 3 yıllık evliyim ailemden ve arkadaş çevremden bayagı uzak oturuyorum, bütün gün evdeyim hiç arkadaşım yok burada eşimin işten gelmesini bekliyorum bütün gün yalnızım ve inanılmaz sıkılıyorum ne yapabilirim bu hayat bu şekilde geçer mi bu yüzden eşimle arada kavga da ediyoruz inanın çok bunaldım yardım help please!!!!

Ben alistim. Yurt disina geldim bir de, daha zor arkadas bulmam. E bulamadim cocugum oldu. Kimseyle oturup iki cift laf edemeden yillarimi doldurdum ve alistim.. Evet zor ama sonunda alisinca ben de kimseyle ugrasmak istemiyorum artik.

Eşimde problem var ve çocugumuzda olmuyor şuanda tedavi aşamasında bakalım. Ugraşanileceğim birşey olmadıgı için 3 yıldır bu sekıldeyım evlenmeden önce arkadaş cevrem coktu ama şimdi neredeyse sıfır bu yüzden cok bunaldım

Canim kurslara gitmeyi deneyebilirsin bende evdeyim ve yemekle hiç aram yoktu değişik yemekler deniyorum hoş normal bi çorbayı bile evlendikten sonra ilk defa yaptım bi ara temizlik delisi olmuştum

hobi kurslarını falan denesen iyi gelebilir değişik birşeyler yapmış olursun. ilgini çekmesede git sonradan sevebilirsin hem bir iki insan yüzü görmüş olursun

Back
X