Bütün gün uykusuzlukla başedebilmem için lütfen yardım edin :)

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
158
Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Dün saat 3gibi uyandım. Bi ton ödevim vardı. Bu gece 4e kadar ödevlerimi bitirdim ve hiç uyumadım. Akşam 6ya kadarda uyuma lüksüm yok. Okula gideceğim sabah.
Bütün gün şapşal gibi okulda dolaşmamak için ne yapmam gerekiyor. Uykusuzlukla nasıl başedebilirim. Bu arada 2tane türk kahvesi içtim. Ama zor tutuyorum kendimi uyumamak için.

Uyku 1,5-4-8 saatlik olduğu zaman tam anlamıyla uyku hissini verirmiş
Yani akşam 18e kadar olan süre içerisinde, belki şimdi 1.5 saat ya da 4 saat gibi de mi uyuma şansınız yok?
İlla bişey yemek içmek ise mevzu nescafe de için
Soğuk bir duş iyi olurdu fakat bu kış günü sıkıntı :S

Bu arada alakası var mı konuyla yok mu bilemem de uyku diyince
Sezen Aksu hiç hayatı boyunca kendini bildiğinden beri öyle saatlerce uyumamış
20dklık uykuları olurmuş bi kaç saatte bir

Bütün gün şapşal olmaman için ne yapman gerek bilmem ama uyumaman için ben varım :)

Uyursam hiç uyanamam. Yedi buçukta zaten çıkmam gerekiyor. =)
Ahh ahh keşke ben de bir Sezen Aksu olabilsem =)

Öğrencilerin baş belası ödevleri ve buna bağlı olarak gelişen; uykusuzluk.... Ben de çok yaşıyorum, gün geliyor hiç uyumadan okula gittiğim oluyor amma velakin anladım ki uykusuzluğun tek çaresi uyku... :) Vakit bulabildiğince uyumasanız bile gözlerinizi yatağa yatıp dinlendirin, vücudunuz dinlenmese bile gözleriniz dinlenir; güne daha rahat başlarsınız en azından.. Ben çoğu kez öyle yapıyorum; umarım yeterince yardımcı olabilmişimdir.. Sizi çok iyi anlıyorum, sevgiler.... :)

Yalnız arkadaşımız gözlerini dinlendiriyim derken uyuyakalırsa çünkü ben kalabilirim misal :)

Ben de benzer bir sorundan müzdaribim :/ Gece uyumadım ve 2 saat sonra işe gitmem gerekiyor.

Yapabilirsen kola + türk kahvesi ikilisini karıştırarak içmeyi dene. Üniversitedeyken bu karışım epey uyanık tutardı beni.
Önemli bir sınava gireceğim bir günde de bir cafeye dalıp en sert kahvelerini getirmelerini söyledim. Bana Espresso getirmişlerdi sanırım. Değil gözlerimi kırpmak, o günün gecesi bile yatakta dönüp durdum. O derece güçlüymüş.

Umarım bu günü atlatırız ikimiz de.

Kızlar çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. =)

Umarım atlatırız. :) Keşke evde espresso yapabilsek =))
Şimdi bi kahve daha içicem ben o zaman =)

sınav haftam. Kanunları ve o koca koca kitapları ezberlemem için değil uyumamak,yemek yememem hatta tuvalete bile gitmemem lazım neyse.

Burada da uyumamak zorunda olan birini görmek ne güzel

Tavsiyemi istiyorsan uykun gelince duş alabilirsin, az az yemek yiyebilirsin bütün gece, ya da bir film bulup 10 ar dakika izleyip 1er saat çalışabilirsin :)

Nescafeyi boşalt üstünr kola atıp karıştırır.Uyku kalmaz.

Bir yemek kaşığı nescafe ile hazırlanacak bir kupa kahveye 5-6 küp şeker atıp ondan 5-6 tane içmeyi öneririm. Üniversitedeyken çok işime yarıyordu.

Bir de gece 4 saat uyku ve aralarda 20'er dakikalık uykular yeterli olacaktır. Elbette bu tempoyu haftalarca sürdürmemeniz kaydıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…