- 4 Eylül 2025
- 23
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi yuta3838284773
-
Hayır yapmadım ama adeti olduktan sonra sıkıntı yok diye dusudnum ama çok stres yaptığım için pskolojik olarak olabilrceginide söyledilerGebelik testi yaptınız mı? Adet belirtileri ile erken dönem gebelik belirtileri çok benzer çünkü gebe olduğunuza dair net bi belirti yok gibi
Bununla alakalı en az 40 konu açtın dünden beridir. Ne kadar takıntı yaptığını burdan anlayabilirsin. Hamile değilsin.Söyle anlatayım Mesela adetim bir kaç gün gecikince hemen kafamda hamile miyim şu muyum bu muyum diye sürekli olarak karnıma bakıyordum ardından araştiriyodum belirtiler ne diye stresliydim daha sonra midem bulanmaya göğüslerim şişmeye başladı 3-4 gün sürdü regl oldum reglm da az geldi stresten heralde ama adetti yani bende yerlesme kanaması mı o mu bu mu diye diye belirtilerimin hepsi devam etti şuan adetim bitti belirtiler devam ediyor çok düşünüyorum ve stres yapıyorum mesela dünde sık lavboya çıkma kaldı aklımda sürekli olarak pskolojikmen lavboya gitmek sanki lavabom geliyormuş gibi oluyr
Çok çok haklısın inan şu internet kafamı allak bullak etti farklı yerlerden cevap gelsin diye bu sekil yapıyorum hani yaşayan varmıdır diyeBununla alakalı en az 40 konu açtın dünden beridir. Ne kadar takıntı yaptığını burdan anlayabilirsin. Hamile değilsin.
İnternetten bakarsan işin var. Zaten bu kadar takıntı ile hamilelik olmaz biraz ertele. İşin zor.Çok çok haklısın inan şu internet kafamı allak bullak etti farklı yerlerden cevap gelsin diye bu sekil yapıyorum hani yaşayan varmıdır diye
Zaten isteyen bir yaşta değilim bir kez oldu bir kere olunca da böyle oldu işteİnternetten bakarsan işin var. Zaten bu kadar takıntı ile hamilelik olmaz biraz ertele. İşin zor.
Dediğiniz hiçbir belirtiler bende yoktu. Mide bulantısı zaten ta 11. haftadan sonra başlıyor. Yani en azından ben de öyleydi. Hamilelik belirtisi kişiye özeldir. Yazdıklarınız olacak diye bir şey yok. Bide 7 gün sürdüyse… zaten regli olmuşsunHIZLI CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM Bütün hamilelik belirtilerini yasiyorum reglm gecikti (zaten ara sıra gecikiyor olağan bişey değil bende) ama oldum oldum ama az geldi adet gibi ped doldurdu ama normale göre azdı 7 gün sürdü belirtilerim devam ediyor neden olabilir göğüs şişligi göğüs üstü ağrısı mide bulantısı bugünde sağ ayağımda kasık tarafı ağrımaya başladı kendi kendime adet oldum olamaz diyorum ama ne olabilir?
Evet psikolojik olduğunu düşünüyorumDediğiniz hiçbir belirtiler bende yoktu. Mide bulantısı zaten ta 11. haftadan sonra başlıyor. Yani en azından ben de öyleydi. Hamilelik belirtisi kişiye özeldir. Yazdıklarınız olacak diye bir şey yok. Bide 7 gün sürdüyse… zaten regli olmuşsun
Bende 7+1 oldum ara ara kasık var göğüslerim daha yeni ağrımaya başladı regl ile aynı belirtiler genelde içinde şüphe varsa kan testi ver varsa çıkar zatenEvet psikolojik olduğunu düşünüyorum
Adet oldugum icin bi suphe yok ama dediğim gibi isteBende 7+1 oldum ara ara kasık var göğüslerim daha yeni ağrımaya başladı regl ile aynı belirtiler genelde içinde şüphe varsa kan testi ver varsa çıkar zaten
Şüphen yoksa araştırma yapmanın da bir manası yok varki şüphe konu açıp araştırma yapmışsınAdet oldugum icin bi suphe yok ama dediğim gibi iste
Canım şüphe dediğim adet oldum zaten ama belirtilerim neden devam ettiğini ve stres yaptığım için araştırıyorum başına gelen varmı diyeŞüphen yoksa araştırma yapmanın da bir manası yok varki şüphe konu açıp araştırma yapmışsın
Cnm psikolojik bnce yasadiklarin bak ben gecen ay kesin hamileyim dedim yani herseyi yasadim göğüs hassasiyeti gogus damarlarinda belirginlik kasik agrisi batma mide yanmasi eksimesi lekelenme hepsini ama regl oldum bu ayda aksine hicbisey hissetmiom bel agrim haric bazen gerçekten psikolojiktirCanım şüphe dediğim adet oldum zaten ama belirtilerim neden devam ettiğini ve stres yaptığım için araştırıyorum başına gelen varmı diye
haklısın insan neye inanırsa nasıl düşünürse vücut ona göre tepki veriyorCnm psikolojik bnce yasadiklarin bak ben gecen ay kesin hamileyim dedim yani herseyi yasadim göğüs hassasiyeti gogus damarlarinda belirginlik kasik agrisi batma mide yanmasi eksimesi lekelenme hepsini ama regl oldum bu ayda aksine hicbisey hissetmiom bel agrim haric bazen gerçekten psikolojiktir
Evet cnm insallah tez zamanda hamile haberini alirsinhaklısın insan neye inanırsa nasıl düşünürse vücut ona göre tepki veriyor
Yok valla istemiyorum şuan istemediğim için korkuyordumEvet cnm insallah tez zamanda hamile haberini alirsin
Belki de ondan olmustum acaba varsa diyeYok valla istemiyorum şuan istemediğim için korkuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?