- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen burda topic acip kuzenlerle ve sevgilimle ayni evde tatil yapacagim desen yapma derdim. Bu tur hassas konularda riske girilmez. Keske guvenmeseydin. Annen hakli. Hatta az bile tepki vermis diyebilirim..
Endişelenmekte tabiki de haklı, ama bunu nekadar çok istediğimi biliyor. Benim hayalimi ezip geçmesi canımı çok acıtıyor. Yarın sevgilimle ayrılsak ben yine gideceğim o üniversitede okuyacağım, çünkü bu içimde var bunu çok istiyorum. Anneme dedim birlikte gidelim ben yurda yerleşene kadar diye (eski konumda belirtmiştim sevgilim ev kiralamak istiyor diye, bu durumda kesinlikle yurtta kalırım). Babanla gidersin diyor. Bakalım, yeterki herşeyi iptal etmemi istemesin, bütün sülale gelsin peşimden umrumda değil...
Annenle guzel guzel konus canim erasmus konusunda burda yazdiklarinin aynisini onada soyle anne cok ugrastim emegim bosa gidecek lutfen izin verin gidim de..
Olayin ustunden biraz zaman gecsin yumsayacaktir yavas yavas..
Hem bak nisanlanayada yatkin annen seni vermem demiyo..
Ozm ben egitimimden niye olayim zaten nisanlayacaksiniz olsun bitsin ozm emeklerim bosa gitsin istemiyorum de.
Sen annene isin dogrusunu anlattin mi? Anlattigin halde kuzenlerinin lafina inaniyorsa pes derim. Kendi kizinin lafina bile inanmayan anneni biraz zor ikna edersin.
Ama ote yandan bana butun bunlar bir anlik sinirle soylenmis gibi geldi. Yani anneni sen taniyorsun, belki sakinlesince vazgecer yasaklamasindan.
Oncelikle otur dogrusunu anlat isin sen de yani.
Annenin açısından kabul edilir bir durum değil.Hem de teyzenin ona söylemesi ister istemez onu kötü duruma sokmuş mahçup olmuştur.Tepki vermesi normal.Ama üniversite eğitimini tamamlamana mani olacak kadar değild durum.Sinirle söylenmiş birşey yumuşayacaktır.Ama annenle sakince oturup konuşmalısın.Güvenini kazanmalısın.Sabah bir kabus yaşadım adeta. Çok sevdiğim kardeşim dediğim kuzenim beni sırtımdan vurdu, bütün hayallerimi altüst etti bir anda.
Bu ayın ilk haftası 2 kuzenimle birlikte İstanbula gittik. Bir ev kiraladık orada konakladık. Bizimle birlikte sevgilim de kaldı aynı evde. Gitmeden önce kuzenlerimle bu konuyu konuşup onların da rızasını aldım, bir sorun olmaz dediler.
Daha ilk günden surat asmalar kötü kötü bakmalar başladı benden 2 yaş küçük kuzenimde. Sevgilim bizi havaalanında karşılamaya geldi, bunu biliyorlardı. Bagajımızı aldıktan sonra ben koşa koşa çıkış kapısına doğru ilerledim, çok heyecanlıydım sevgilime sarılacaktım, onu çok özlemiştim çünkü, burnumda tütüyordu. Vay efendim sen niye önden koşuyorsun, niye bizi beklemiyorsun bilmem ne? Neyse eve geldik eşyalarımızı yerleştirdik, benim kendi odam vardı. Sevgilim beni odaya çağırdı, bana ufak bi hediye almış onu vermek için. Bir yarım saat odada kaldık. Teşekkür etmeler ağlaşmalar sarılmalar. Hayatımda ilk defa bir yüzük aldım, çok sevindim çok güzel bir duyguydu. Her neyse, bu da sorun oldu, naptınız içerde saatlerce niye odaya geçtiniz bilmem ne. Buna da ses çıkarmadım.
Tabiki de sevgilimle arada yalnız kalmak istedim, kuzenlerimin önünde ona doya doya sarılamam öpemem. Konuşacağımız özel şeyler vardı, arada tartışmalarımız da oldu. Bunları herkesin önünde yaşamamaya çalıştık, benim odaya geçtik, ama durdurğumuz en fazla yarım saat idi sonra çıkıp diğerleriyle beraber oturduk.
Neyse böylece bir hafta geçti ve herkes evine döndü. Bu sabah annem teyzemle telefonda konuşmuş. Teyzem beni şikayet etti anneme. Kuzenim abarta abarta anlatmış herşeyi. Saatlerce odada kalmışız hiç çıkmamışız, hergün onunlaymışım hiç kuzenlerimle ilgilenmemişim (sabahtan akşama kadar birlikte gezdik halbuki). Bu arada kuzenlerim ve arkadaşlarım hariç sevgilimin bizimle kaldığını kimse bilmiyordu, ama bunu daha önce konuşup halletmiştik, sorun etmemişlerdi. Allahın her günü bizimleydi, saatlerce odaya kilitlediler kendilerini bilmem ne. Ben kardeşim dediğim güvendiğim insan bana bunu nasıl yaptı hala aklım almıyor.
Sen beni kullandın sevgilinle görüşmek için vs vs, baban seni af edersiniz nah yalnız gönderirdi istanbula, bizi kullandın bilmem ne. Benim niyetim hem ailemle hem de sevdiğim insanla güzel vakit geçirmekdi, birbirlerini tanısınlar, anlaşsınlar istedim sadece
Teyzem bunları anneme anlattı, annemin tepkisi çok ağır oldu. Erasmus kaydını sildireceksin, o üniversiteye gitmeyeceksin, nişanlanana kadar gitmeyeceksin birdaha istanbula. Ben sana güveniyorum ona güvenmiyorum bilmem ne. Dondum kaldım o an. Ben yıllarca sadece bir dönem istanbulda okuyabilmek için uğraşıyorum, bu istek hep vardı içimde.
Ben ne yapacağım şimdi? Kaydımı yaptırdım, kabul mektubunu yakında alacağım, derslerimi de çoktan seçtim. Okadar kağıt kürekle uğraştım, elim telefonlardan düşmedi, hergün en az 10 tane mail yazdım kabul edilene kadar. En büyük isteğim gerçekleşti ve şimdi hepsinden vaz mı geçmeliyim?
Ben yanlış bişey yapmadık ki, neden kuzenim böyle bir kötülük yaptı bana neden neden neden?![]()
kuzenlerinide tanıyamamışın... tanımış oldun...
erkek arkadaşın istanbulda yaşamıyormuda sizle aynı evde kalıyoki.
hem onlara onu söylemen bile hata bence. 3kız 1 erkek cıks cıks
annende şuan sinirli ve ne dese haklı. sinirinin gecmesini bekle biraz.
anne yüreğidir dayanmaz. elbet bilirsin anneninde yumuşagı davranış bicimini falan. ona göre davran bi süre.
Hemde öyle bir tanıdım ki, hiç affetmeyeceğim onu. Sabah mesaj yağmuruna tuttum kuzenimi. İnşallah birdaha karşıma çıkmazsın, herşeyi mafettiğin için teşekkür ederim kuzen... diye
kuzenlerim erkek bu arada, yani 3erkek 1kız. Ben baştan kural hatası yaptım zaten, ailen bile olsa GÜVENMEYECEKSİN!
Hemde öyle bir tanıdım ki, hiç affetmeyeceğim onu. Sabah mesaj yağmuruna tuttum kuzenimi. İnşallah birdaha karşıma çıkmazsın, herşeyi mafettiğin için teşekkür ederim kuzen... diye
kuzenlerim erkek bu arada, yani 3erkek 1kız. Ben baştan kural hatası yaptım zaten, ailen bile olsa GÜVENMEYECEKSİN!
Evet istanbulda yaşıyor ama dışında, biz direk merkezde konakladık. Hergün git gel sıkıntı ve zaman kaybı olur diye kaldı 1 hafta.
kız gibi dedikodu yapanlar birde erkek
yeminle şok oldum....
kızlar genelde öyle bi nane yerlerde...