hoş geldin bacımmmopuyorumnanaktanaslen nevşehir ın urgup ılcesındenım ama kayseride yaşıyoruz kapadokya ya mutlaka gelin kıslar beklerimmmm:dance::kedi:
ben de aslen aksaraylı biri olarak evet kesinlikle kapadokya her insanın görmewsi gereken bir yer diyebilirim
günaydın güzel hafta sonları..
.eminecim geçmiş olsun bacum..dikkat et kendine..
hoş geldin bacımmmopuyorumnanaktan
ya ben kapodakyayı çok merak ediyorum aslında...insallah bi gün yaşlanmadan gideriz eşimle
günaydılar herkeze iyi bir hafta sonu diliyorumopuyorumnanaktan
bende biraz üşüttümmü ne karın ağrısı isal mukabeleyede gidemedim bi bakıpta çıkayımopuyorumnanaktan
kısmetsiz kedim bitosum iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3
canelim gayret et biraz yoksam bel fıtıgının agrısı çokk kötü inş böle atlatırsın geçmişler olsunkaydirigubbakcemile3
eminee bacımada geçmişler olsunkaydirigubbakcemile3
herkeslere keyifli güzel pazarlarkaydirigubbakcemile3
günaydın bacılarrrrrrrrrrrr naılsınız valla ben baston yutmuş gbi oturuyom doktorum bel için korse verdi valla dimdik oturuyorum aynı bülent ersoy gibi kaydirigubbakcemile3 ya ne rahat yatabiliyorum nede rahat iş yapabiliyorum işin kötüsü korseyi 3 hafta takmam lazımkafamçokkarıştı offff offffff
canımm sanada iyi pazarlar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankısmetsiz kedim bitosum iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3
canelim gayret et biraz yoksam bel fıtıgının agrısı çokk kötü inş böle atlatırsın geçmişler olsunkaydirigubbakcemile3
eminee bacımada geçmişler olsunkaydirigubbakcemile3
herkeslere keyifli güzel pazarlarkaydirigubbakcemile3
oy oy canım geçmişolsun..ama sabret ki iyileşebil...dikkat et kendüne..opuyorumnanaktan
saol cnm benimm sabretmeye çalışıyomm iyi pazarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?