gözün aydın cnm allah şifa versinn opuyorumnanaktangünaydın kıslar .
.valla bugünlerde keyfim yerinde..eşimin sağlığı konusunda bazı problemlerim vardı.çok şükür tahlilleri temizçıktı..allah kimseyi sağlıkla sınamasın..
iyi günler hanımlar
emine ablamlar negüzel sehernazıma gidiyolar valla ben iftarı bile yalnız açıyorum eşim işte oldugu için yakın olsada bizde gitsek
günaydın canım olmaz olurmu biz 4 kız kardeşiz abimler hariç biablam antakyada hemde annemle yanyana oturuyolar bi ablamda erzinde ben alanyada kızkardeşimde almanyada birbirimizi özlüyoruzoyüzden genelde msnde görüşüyoruz kızkardeşimle keşke daha yakın olabilseksenağlama valla sehernazımla emine ablamı kıskanmıyo degilimkaydirigubbakcemile5 çok öptüm canım
saol canımm seninde gözün aydın temiz cıkmış allah hepimize saglık sıhhat afiyet versina.s.tünaydın kıslarrrrrrrrr..nassınız bakkemmopuyorumnanaktan
selam bitoosumm sanada hayırlı günlera.s.hayirli günler canlarimopuyorumnanaktan
siz akşamları takılıyorsunuz bense gündüz kkda olabiliyorum yakalayamıyorum bir tüelü muhabbetlerinizi(
egemm canelim nasınız iyi iftarlarrr canlarım öptümmkaydirigubbakcemile3cokacimcoook
hayırlı cumalar herkese buarada ben iftara ne yemek yapcam diye düşünmekten bi hal oldum neyapsam ya bi fikir verin bana , emine ablam benim bi kaynım istanbulda zaten ama ne biz onlara gideriz nede onlar bize gelir kardeşler arası iletişimsizlik diyeyim pek birbirlerine baglı degiller malesef ama bikaç arkadaşımda orada inşallah bigün gelcez istanbula grşmek kısmet olur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?