Bütün iller Toplandık,Toplandık....

slm canlarım sıkıcı bir hava var Ankarada bende K.K da dolaşıp duruyorum bugün sevgililer günüymüş amannnn senede bir gün olurmu böyle şey .........yinede sevdiklerinizle mutlu seneler geçirmenizi dilerim

slm canlarım sıkıcı bir hava var Ankarada bende K.K da dolaşıp duruyorum bugün sevgililer günüymüş amannnn senede bir gün olurmu böyle şey .........yinede sevdiklerinizle mutlu seneler geçirmenizi dilerim

hg gülüm.herzaman bekleriz topigimize..düzcede malesef öle sıkıcı.eve kapandık öle pc başında zaman geçiriyoruz...aman ne sevgililer günü ...eşime diyom sevgililer günü bugün biz sevgilimiyiz karı kocayız diyo....kaydirigubbakcemile3

onun için sevgililer günü demek evli olmamak ,el ele gezen gençler gibi yane..bizden geçmiş..öle diyo..ohaoldumsmile

ölede ablacım ne diyim walla zamane gencleriyiz alıştık ya böle günlere dogru sölüyosun ama olsun yinede bugün bizim için dimi benim için çok ama çokkkk güzel gectiiiiiŞeniz

krizden önce bir işim vardı artık evdeyim 6 aydır..16 sene çalıştım sonra malesef kriz saglık sektörünüde vurdu.gerçi pek şikayetçi degilim evde kalmayıda özlemişim...

walla benimkide öle bi espiri yapmıstı baktı bende umursamayınca paşa paşa kutladık yaniiiiiiiiiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…