Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın yurdumun güzel insanları.nasılsınız.ben geldim çok şükür.ablam boyun ameliyatı oldu yanındaydım 1 haftadır..perşembe yine yanına gidecegim.1 haftada daha yokum.adapazarındayım bir hafta daha.hepinizi çok özledim.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.beni unutmayın anacugum..ALLAHA EMANET OLUN....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlarrrr
hoş geldin denefim
çok geçmiş olsun canım çok selam söyle
ah ne güzel adapazarına gelmişken görüşürdük
bende istanbula gidecem annemin 52 si okutacaz
yoksa sen burdayken ablana gelirdim ne güzel olurdu
olsun inşallah birgün görüşürüz çoook öpüyorummmmmkaydirigubbakcemile3

emine ablam çok sagolsın.ablama iletirim selamını canım.
valla ne iyi olurdu.gerçekten seninle tanışmak çok istiyorum.ablam iyileşşin adapazarlılar ablam için buluşma yaparlar heralde.ozaman haberleşiriz.bende gelirim.zaten adapazarındaki buluşmalara çok gelmek istiyorum.sende gelirsen tanışırız...ah seher bacımda olsa ne iyi olurdu..inş birgün tanışırız ablam.:Saruboceq:
ALLAH kabul etsin dualarınızı...:Saruboceq:
seher bacımada çok selam söle ablam..

aminnn aminnnn canım allah dualarımızı kabul etsin
selamın başım üstüne derim görüşürüz tatlımmmmm

slmlar herkezeeee

denef ablacım haydec ablama cok gecmıs olsun bende yazdım topıgıne zaten selamlarımı ıletırsen cok sevınırım allah acıl sıfalar versın

emıne ablacım allah dualarınızı kabul etsın

öptüm hepınızı opuyorumnanaktan

sağol çakılım bende öptümkaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN CAN DOSTLARIMMMMM..
BİR GUN SIZE GUNAYDIN DIYEMEZSEM EGER SEBEBINI SORMAYIN CÜNKÜ ÖLÜLER KONUSAMAZ....BUGUNDE VARIM GUNAYDINNNNNN:enbuyukkk:

ay canım sakın öle deme.ölüm gerçek gerçi ama.yinede insan ölüm deyince bi tuaf oluyommmmopuyorumnanaktan

tesekkürler canım.tabiki iletirim selamını...opuyorumnanaktan

denef ablam emıne ablam nasılsınız

sagol canım benim.....çok şükür bugünümüze...sen nasılsın..opuyorumnanaktan

günaydın yurdumun güsel hatunlarııı
uzun aradan sona tekrardan geldim.beni unutmadıınız değil mi bacularrrbilmiyorumkismile

GÜNAYDIN CAN DOSTLARIMMMMM..
BıR GUN SIZE GUNAYDIN DIYEMEZSEM EGER SEBEBINI SORMAYIN CÜNKÜ ÖLÜLER KONUSAMAZ....BUGUNDE VARIM GUNAYDINNNNNN:enbuyukkk:
CANIM esmerim ay nasil konusuyorsun ya hic duymadim rabbim eksikligini göstermesin uzun uzun ömürler versin cümlemize insallah nasilsin arkadasim iyilikler diliyorum cok öptüm seni lmazpuyorumnanaktan
AY ABLAM ALLAH KORUSUN GECINDEN VERSIN GÜNAYDINN

GÜNAYDIN HERKESEopuyorumnanaktan
canim nasilsin abacim öptüm cokopuyorumnanaktan
iyi geceler canim hayirli sabahlaropuyorumnanaktan
denefim canim ay cok gecmis olsun haydecime iyilikler sagliklar diliyorum rabbim tez zamanda iyilesmesine yardimci olur insallah gecmis olsun sevgilerimi iletirsin canimopuyorumnanaktan
cakilim kuzum öptüm cok kibopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr
nasılsınız bakem hepinize sağlıklar dilerim
huzurlu bol neşeli bereketli günleriniz olsun hepiciğinizi öptümmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…