- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
GÜNAYDIN CAN DOSTLARIMMMMM..
BİR GUN SIZE GUNAYDIN DIYEMEZSEM EGER SEBEBINI SORMAYIN CÜNKÜ ÖLÜLER KONUSAMAZ....BUGUNDE VARIM GUNAYDINNNNNN:enbuyukkk:
günaydın yurdumun güzel insanları.nasılsınız.ben geldim çok şükür.ablam boyun ameliyatı oldu yanındaydım 1 haftadır..perşembe yine yanına gidecegim.1 haftada daha yokum.adapazarındayım bir hafta daha.hepinizi çok özledim.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.beni unutmayın anacugum..ALLAHA EMANET OLUN....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
emine ablam çok sagolsın.ablama iletirim selamını canım.
valla ne iyi olurdu.gerçekten seninle tanışmak çok istiyorum.ablam iyileşşin adapazarlılar ablam için buluşma yaparlar heralde.ozaman haberleşiriz.bende gelirim.zaten adapazarındaki buluşmalara çok gelmek istiyorum.sende gelirsen tanışırız...ah seher bacımda olsa ne iyi olurdu..inş birgün tanışırız ablam.:Saruboceq:
ALLAH kabul etsin dualarınızı...:Saruboceq:
seher bacımada çok selam söle ablam..
slmlar herkezeeee
denef ablacım haydec ablama cok gecmıs olsun bende yazdım topıgıne zaten selamlarımı ıletırsen cok sevınırım allah acıl sıfalar versın
emıne ablacım allah dualarınızı kabul etsın
öptüm hepınızı opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN CAN DOSTLARIMMMMM..
BİR GUN SIZE GUNAYDIN DIYEMEZSEM EGER SEBEBINI SORMAYIN CÜNKÜ ÖLÜLER KONUSAMAZ....BUGUNDE VARIM GUNAYDINNNNNN:enbuyukkk:
slmlar herkezeeee
denef ablacım haydec ablama cok gecmıs olsun bende yazdım topıgıne zaten selamlarımı ıletırsen cok sevınırım allah acıl sıfalar versın
denef ablam emıne ablam nasılsınız
günaydın yurdumun güsel hatunlarııı
uzun aradan sona tekrardan geldim.beni unutmadıınız değil mi bacularrrbilmiyorumkismile
CANIM esmerim ay nasil konusuyorsun ya hic duymadim rabbim eksikligini göstermesin uzun uzun ömürler versin cümlemize insallah nasilsin arkadasim iyilikler diliyorum cok öptüm seniGÜNAYDIN CAN DOSTLARIMMMMM..
BıR GUN SIZE GUNAYDIN DIYEMEZSEM EGER SEBEBINI SORMAYIN CÜNKÜ ÖLÜLER KONUSAMAZ....BUGUNDE VARIM GUNAYDINNNNNN:enbuyukkk:
canim nasilsin abacim öptüm cokopuyorumnanaktanAY ABLAM ALLAH KORUSUN GECINDEN VERSIN GÜNAYDINN
GÜNAYDIN HERKESEopuyorumnanaktan
iyi geceler canim hayirli sabahlaropuyorumnanaktaniyi geceler
denefim canim ay cok gecmis olsun haydecime iyilikler sagliklar diliyorum rabbim tez zamanda iyilesmesine yardimci olur insallah gecmis olsun sevgilerimi iletirsin canimopuyorumnanaktangünaydın yurdumun güzel insanları.nasılsınız.ben geldim çok şükür.ablam boyun ameliyatı oldu yanındaydım 1 haftadır..perşembe yine yanına gidecegim.1 haftada daha yokum.adapazarındayım bir hafta daha.hepinizi çok özledim.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.beni unutmayın anacugum..ALLAHA EMANET OLUN....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cakilim kuzum öptüm cok kibopuyorumnanaktanslmlar herkezeeee
denef ablacım haydec ablama cok gecmıs olsun bende yazdım topıgıne zaten selamlarımı ıletırsen cok sevınırım allah acıl sıfalar versı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?