Bütün iller Toplandık,Toplandık....

bende görusyorum ablacım cook gelmıyo bende calısırım işte ablacım ayy kıyamam gülşahh gelsın yıne ederız sohbettttt Şeniz

herkeze iyi günler hayırlı cumalar
nasınız kızlar bakem
bacım ne güzel güller kırmızı kırmızı ohhhhkaydirigubbakcemile3

ablacımmmmmmm bak seni duydum hemen geldim kaydirigubbakcemile3 oyy ben sizi bırakırmıyım hiçopuyorumnanaktan bundan sonra uğrıycam yine söz özledim zaten hepinizi olumunekankayizsmile iyiyim ablam ben merak etme sende iyisindir umarım iyi geceler ablacım yarın görüşürüz Şeniz

aman allahım kım gelmiş gülşahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerelerdeydın
sennnnnnnnnnnalsanaalsanasmilebidaha kaybolma özluyozzkaydirigubbakcemile3

hepiciğinize iyi günler
esmerim bizdende kırşehire sevgilerkaydirigubbakcemile3
çakil hoş geldinnnnkaydirigubbakcemile3

hadi halay çekelim çakılımız geri döndü..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hoş geldin tatlum.öle bırakıp gitme..inan özlüyoz gülüm...opuyorumnanaktan
nasılsınız arkadaşlar
emine ablam ,seher bacım,esmer güzelim çakılım ve aslım hepiniz ALLAHA emanet olun ..( BÜYÜKTEN KÜÇÜGE YAZMAYA ÇALIŞTIM UMARIM HATA ETMEMİŞİM DİR..)
ben bu aralar pek gelemiyom buraya... facede bi oyunlara bakıyom fazla duramıyom çıkıyom.kayınvalidem bende... 1 ay bende kalacak..iş güç malesef bitmiyo.bugün tam 3 makina çamaşır yıkandı astım .kurudu yerleştirdim.kayınvalidem felç oldugu için hiç işim bitmiyo bu aralar...:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ne güzel işte bacım .en küçük seni yapmışım kaydirigubbakcemile3.valla bilmiyomki yaşınızı.çakıl kaç yaşında acep.ah keşke sizin yaşlarınızda olsaydım ..offfffffv offffffff

çakıl 27 yaşındaymış..baktım profiline.bende 38 yaşındayım ..yolun yarısındayımsempatiksalakcinni

ohhh ne güzel hepiçiniz gelmişiniz kıslarr
bende sizi bulmuşkene tek tek öpümmŞenizŞenizŞenizŞeniz
iyi geceler bacılarrrrboshayallersmileboshayallersmile

aslıcık topigin en küçügü sensin demekki...valla yaşınızın kıymetini bilin...ben senin yaşlarda evlendim ve hayatımı kararttım.:sinifsinif:sakın hemen evlenme.hele bi 30 ol ..
emine ablam seherim sizleri bende çok öpüyorum...bugün temizlik yaptım yoruldum.şimdi uyumaya gidiyom.hayırlı gecelrrrrr.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…