Bütün iller Toplandık,Toplandık....

bende eşimin işi dolayısıyla gezmek için gelmiştim düzceye. oğlumun ismi dağhan 35 günlük olduk

merhaba ablacım gündüzleri pek giremiyorum nete dün kırkımız çıktı sanki oğlumun huyu değişti. 3 gündür gündüzleri uyumuyor. önceleri saatlerce uyurdu şimdi en fazla 10dk uyuyor ve uykusundan sıçrayarak uyanıyor.

eee annesi artık büyümeye başladı bebegin huyuda degişecek tabi ...bildigin bütün duaları oku canım bebegine .

Son düzenleme:
bende büyüdükçe işim kolaylaşır diyordum ama daha da zorlaşmaya başladı :26: sürekli okuyorum ama yinede korkuyor.:85:

canım benim kıyamam ... benim eşimin yegeninin çocuguda korkuyodu ..zamanla geçti.şimdi 8 aylık oldu artık korkmuyooo..

pazartesi mevlit okutcaz ablacım inşallah düzelir. uyumamasının sebebinide çözdüm gaz sancısından uyumuyormuş bebeklerin ne kadar çok sıkıntısı oluyor yaa.

gaz sorunu önemli canım .sende kendine dikkat etmelisin .senin yediklerinde gazlı olmamalı ...olursa bebegine geçiyo sütünle ...
ALLAH kabul etsin canım mevlidinizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…