Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi akşamlar denef ablacım nasılsın,ben hastayım bugün daha doğrusu ne oluyosa gece oluyo ya anlamadım gündüz iyi gibiyim gece olunca bi araba dayak yemiş gibi oluyom ..salgın var buralarda ..aman sizlerde dikkat edin valla...

bende hastayım grip oldum sanki

aaa geçmiş olsun... şu grip ne kötü bi hastalık ya ne hsata olduğunu biliyosun ne iyi ,olduğunu ..bide benim burnumda sorun var bir tarafı normalde tıkalı şimdi öbür tarafta gitti perişanım ya ameliyat olmam lazım acayip korkuyorum...

sanada geçmiş olsun canım korkma ameliyat ol rahat rahat uyursun benim kuzeninde öyle burnunda et var geceleri ağzı açık uyuyor bazen tıkanıyor oda ameliyat olacak ama korkuyor

iyi geceler kızlara.s. ya bugün sitede sorun mu var mesajlar gitmiyor!...:uhm:

senin kız da pek yaramaz galiba bacım.ALLAH kolaylık versin...aman yaramaz olsun saglıgı iyi olsunda.. öp benim yerime yanaklarından ,yaramaz kızımızın..

sorma ya kız enerjik duramıyor hihoyyytörümcek adm olmuş:uhm: şifonyerin üstüne çıkmış, oradanda dolaba tırmanmaya çalışıyordu!Şenizöperim sağol!herkes hastalanmış ya ben başı çektim galiba!:a015:geçmiş olsun şekerler!...

vatanımın heryerine günaydın,Diyarbakır,hakkari,şırnak,batman,hatay,şanlıurfa, özellikle buraları yazıyorum akşam haberlerde canım sıkıldı bu topraklar bizim bizim kalıcak....

selam yurdumun güzel insanları....hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum...maşşallah diyeyim kendime.daha bu sene hasta olmadım...

merhabalar arkadaşlar nasılsınız biz biraz griptik ama heralde geçer bukadar ilaç kullanıyoruz dimi dün burada felaket bi hava vardı fırtına gibiydi bugünde çok güzel bi hava vardı günlük güneşlik bukadar hava degişikliginde hasta olmamız gayet normal bari sizler dikkat edinde bizim gibi olmayın çok öptümkaydirigubbakcemile3 iyi geceler:sm_cool:

geçmiş olsun canım.... evet havalar değişiyor ya hastalıklarda artıyorr

herkese selam ,bugününüz dünden iyi olsun.bu gün hava çook güzel biraz kızı parka götüreyim öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…