Bütün kabahat benim biliyorum

canimoglumomer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
192
0
46
İstanbul
daha evvelde yazmıştım yaşadığım sıkıntıları.eşimin yaptıklarını aradan üç ay geçti.bakıyorum şöyle aynı değişen hiç birşey yok ama ben artık şikayet etmekten vazgeçtim.bazen çok zoruma gidiyor yaptıkları.işe gelip kapatıyorum kapımı başlıyorum ağlamaya.bu sabah uyandırdım hazırlansın diye.ben içerde oğlumu giydiriyorum içerden söylenmeye başladı,gerizekalı,özürlü,işe yaramaz kalkmak istemiyorum senin yüzünden dedi.beni işe o bırakıyor aramızda 1 km yol farkı var.seni götüreceğim aklıma gelince uyanmak istemiyorum dedi.sonra iş yerine iki üç km yol varken in burda yürü dedi bahsettiğim yol e5.burdan yürüyemem dedim adam olaca gücüyle bacağıma bir yumruk attı sonrada bıraktı gitti.nefret ediyorum ondan.lanet olsun gebersin istiyorum.ayrılıp gidemiyorum.butün suç benim .yanında kaldığım sürece bunları yapmaya devam edecek ama gidemiyorum.öylesine yazdım içimi rahatlatır belki diye.kötükedihüso

mutlaka başka bir yolu vardır, neden bu adamın kahrını çekiyorsunki..Şu dünyaya 1 kere geliyoruz ve ne kadar yaşayacağımızı bilmiyoruz bu süreçte mutlu ve huzurlu yaşamak varken, bu adamı çekmek için bu ısrar niye???

bütün bunlara neden katlanıyosunuz?
profilinizde birim yöneticisi yazıyor.
yani kendi ayaklarınızın üstünde durabilcek birisisiniz...
neden hala o adamın yanındasınız öyleyse?

gitmeyi deniyorum ama olmuyor.annem babam gözümün içimine bakıyor anneme gidiyor ikinci gün hadi kızım sen evine git sanki ayrılsan daha mı iyi olacak herşey diyor.

bence de kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek durumda olduğunuzu düşünüyorum çünkü çalışıyorsunuz neden bu adamın kahrını çekiyorsunuz.Çocuğunuz varsa böyle bir ortamda yetişmesinden sizinle yanlız yetişmesi eftaldir.

bunu çeken annen baban değil sensin,onlar ne derse desin ayrılmalısın.Ne yani ayrıldığında bundan daha kötü durumda olacağınımı sanıyorsunlmaz: kesinlikle katlanma bu adama

sadece bana karşı değil anne babasına oğlumuza...ama iş arkadaşları yada normalde çok aktiftir arkadaşlarına sorsanız yada anlatsanız böyle adam olduğuna inanmazlar.kadın erkek bir sürü arkadaşı var.

gitmeyi deniyorum ama olmuyor.annem babam gözümün içimine bakıyor anneme gidiyor ikinci gün hadi kızım sen evine git sanki ayrılsan daha mı iyi olacak herşey diyor.

Anne babalar kızlarını evlendirdikleri zaman çok mutlu oluyorlar ama bir sorun yaşadığı zaman neden böyle bir tepki verip hadi kızım sen evine geri dön diyorlar ...
Şimdi evladına sahip çıkması gerekmiyor mu ailenin bu durumda ...
Eğer sorunlarınızın olduğunu biliyorlarsa içleri rahatmı acaba kızım dayak mı yiyor hakarete maruz mu kalıyor diye hiç düşünmüyorlar mı..
Sizin üzülmenizi istemem ama böyle evladını eve geri yollayan ailelerede çok kızıyorum açıkcası..
Benimde kızım var o yaşasa böyle durumları inanın çeker kendi ellerimle alırım o evden ...

çok kötü bi durum bu
bence de siz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilicek durumdasınız anladığım kadarıyla
anneniz hadi kızım evine git diyosa bile siz kararlı olduğunuz gösterin
ve oğlunuzla kendinize iki kişilik yepyeni bi hayat kurun

ahh canım ya gerizekalı özürlü diyor ve bu adama katlanıyorsunçok üzüldüm inan
peki özel değilse nedne ayrılamam diyorsun

annesine babasına böyle davranan adamdan zaten ne hayır gelir ki..
oğlunuza da böyle davranıyorsa eğer hala o evde neden oturursunuz anlamıyorum..
hemde çalışan bir bayan..
bu adamdan ayrılmak için neyi bekliyorsunuz?sizi bicaklamasini mı?hoş bıçaklasa bile ayrilmayanlarda var..
bu deveyi güdmeye devam o zaman madem ayrilmiyorsunuz..

bu lafları lafları, sözleri taşa söylese taş çatlar be güzelim. :1no2:
Annene söyle evet ayrılırsam daha iyi olacak herşey de.
Yaptıklarını bir bir anlat, belki biliyorlardır bilmiyorum.
eşinin psikolojik sorunları var galiba.

Bence kendinize ve oğlunuza yazık ediyorsunuz. Eşiniz size şiddet uyguluyor, hakaret ediyor, bağırıyor. Oğlunuz böyle bir ortamda nekadar sağlıklı bir kişilik olabilir. Eğer eşinize oğlunuz için katlanıyorsanız bence çok yanlış yapıyorsunuz.Annenizle oturup konuşsanız güzelce anlatsanız durumu. Belki onlarda durumun ciddiyetini anlarlar.

üç ay evvel ciddi bir şiddet görmüştüm annemlere gittim boşanmak istiyorum dedim.ev bakmaya başladım kendime.süper annem ablalarım falan da destek.3. gün bir ev buldum iş ciddileşti yani ablam aradı annem perişan sen napoyosun.al eşyalarını git evine eve geldim annem ağlıyo bu çocuk ne olacak,biz çekmedikmi sanki falan filan.ben o sinirle aldım oğlumu açtım gittim eve hiç bir şey olmamış yaşamaya devam ettim.ve hala yaşıyorum işte yaşamak denirse.

katlanmayin ne olursa olsun
onlar sizin aileniz git diye gözünüzün icine bakiyor olamazlar
yazik size kendinize yapmayin bunu

canım arkadaşım, seni, eşini tanımam, yaşadıklarını bilemem ama sen gerçekten üzgünsün belli. burda yaşadıkları olumsuzlukları yazan birçok kadın gibi "hala onu seviyorum" gibi saçma şeyler yazmıyorsun o yüzden samimiyetine inanarak yazıyorum.

arkadaşım, İstanbul koca bir şehir, eşinden hayır yok zaten, ailendende öyle seni umursamayan insanlar. hayat şartlarını bilemem ama çalışan, ayakları üstünde duran bir kadınsın. kendimi senin yerine koyarak yazıyorum. Ben olsam, İstanbuldan ayrılırdım, tabi bunun için çabalaman lazım. başka bir şehirde yeni bir iş bulmakla başlabilirsin, sonra ev tutarsın, çocuğunla birlikte yeni bir hayata başlardım. biliyorum bu yazdıklarım güçlükle olabilecek şeyler ama DEĞMEZ Mİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…