Bütün kabahat benim biliyorum

senin boşanmanı istememişller yuvanın yıkılmasını belki de bu sefer düzelir diye umut etmişlerdir
ama sen tekrar dönersen hiçbişeyin düzelmediğin anlarlar ve bu sefer öyle davranmazlar
sen sonuçta onların evladısın kim evladının kötü şartlarda yaşamasını ister ki

bakin eskiler cekermis sizinde öyle olmanizi bekliyor anneniz
devir degisti yarin birgün bu adam allah korusun sizi döverken
düsseniz basinizi carpsaniz size bisey olsa anneniz dahamu mutlu olucak
yavrunuz dahami mutlu olucak kaldiki sidddet cocuguza örnek bir baba degil
bari siz örnek bir anne olun

o evde hala ne kadar sürede yaşamayı düşünüyorsunuz...
çok şükür ki işiniz gücünüz varmış o zaman neden hala katlanıyorsunuz ki böyle bir adama
ben evli değilim yaşım daha küçük ama bildiğim bir şey var ki daha bu yaşımda
sırf anneler aman yuvam bozulmasın elalem bir şey demesin diye katlanıyorlar
bunu bende yaşadım bende babamdan şiddet gördüm haksız yere suçum olmadığı halde
ne azarlar işittim ama sonra ne oldu söyliyim ben evin en küçüyüm içime kapanık yaşadım ,
hatta psikolojim bozuldu ve konuşmama yansıdı kekeliyordum ara sıra
insanlar dalga geçiyordu belki şu an diyorsunuz annen babanla hala birlikte mi diye evet birlikte ama gel bir bana sorun nasıl bir ailede büyüdüm çok şükür ki maddi durumuz iyi aç değiliz açıkta değiliz her şeyimiz var ama huzurumuz yok ama eskiye oranla düzeldi ama ben hala geldim 20 yaşıma babamdan korkarım bana bir yabancı gibi gelir değil elimde değil küçükken haksız yere yediyim dayaklar babamın gözümün önünde anneme vurması ve odama kapanıp için için ağlamam rabbime evimizde sırf huzur olsun diye her gece yalvara yakara dua etmem benim babamda eşiniz gibi dışarıya karşı çok iyi melek gibidir bize yaptıklarını anlatsak kimse inanmaz ama bırakın kendinizi o masum yavrunuz düşünün onun için bir şeyler yapın huzursuz bir ailede büyümenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum yaşadığım şeyleri anlatmak istediğim siz lütfen anneler ben anne değilim ama lütfen evlatlarınızı düşünün huzur her şeyden önce gelir ne kadar maaş aldığınız bilmiyorum ama gerekirse bir iş değil 2 iş yapın kurtarın oğlunuz o evden elalemin söylediklerinide dinlemeyin umarım hakkınızda hayırlısı olur...

Şimdi annenizde çekti diye sizdemi çekeceksiniz dayak olayını ...
Sizin bir kızınız olsa oda yaşasa bu durumu siz söylermisiniz ben de yaşadım sende yaşa diye yoksa sonuna kadar arkasında durup destek olmayımı tercih edersiniz ...

işte bende bana höytt diyen adamı hemen bırakıyorum..ve bir türlü evlenemiyorum..böyle örnekler çok var..
arkadaşım anlıyorum çocuğun için çekiyorsn ama hergün ağlamak yakışıyormu sana hayatına...gülmek varken..Allah yardımcın olsun..İnşallah değişir canım..

Annenizi dinlemeyin eskiler öyle söyler o zamanın şartlarıyla şimdiki bir değilki...
Çalışıyorsunuz kazancınızda iyiyse daha ne.Kendi kararınızı kendiniz verin...
nasıl mutlu olacağınızı siz daha iyi anlarsınız hem çocuğunuzun hem sizin mutluluğunuzu...
Size hangi yaşam daha huzurlu ve mutlu geliyorsa öyle yapın.Kimseyi dinlemeyin hayat sizin yazık değilmi gençliğinize..

ne yaşadığını en iyi sen bilirsin, nelere katlandığını.Adam hiç düzelmeyecek belki.Bunları devamlı çekecek misin ömrü hayatın boyunca. Yapma lütfen. Ailen yuvanın yıkılmaması için söylemiş tamam da, yuvada ne seni seven, ne sana değer veren ne de saygı duyan bir adam var.

Ya anlamıyorum bir anne nasıl dayak bile yediğini bile bile kızını geri yollar...
Büyük konuşmayım gitmeyi kendi istiyorsa bişey diyemem ama gitmek istemeyen kızıma nasıl git derim aklım almıyor...

Bu ne ya ??

Böyle yuva böyle evlilik mi olur.

Adam bariz seni istemiyor klava:

İşinde varmış madem oglusunla kendinize bir düzen koyun böyle gitmez bu evlilik...

annen çocukluğundan beri böyle empoze etmiş anlaşılan, evlendin diye bişeyleri çekmek zorunda değilsin, helede hakaret ve dayak çekmek zorunda hiç değilsin
bu annelere inanamıyorum, hatta bunlara anne sıfatını yakıştıramıyorum

maaşın çok az evet ama 2 odalı bi ev bulabilirsin, zaten kocan çocuğunu atacak değil, bence kiranı ve çocuğunun masraflarını karşılamalı

vallaha nasıl tanıştınızda evlendiniz çok merak ediyorum, hiç ipucu sezmedin mi karakteriyle ilgili evlenmeden

canım şu an arkanda annen, baban ve kardeşin var da ne işe yarıyorlar.
seni cehenneme geri yolluyorlar tabiri caizse.
zamanla onlarda kabul eder belki bu durumu.
hem önemli mi?
dayağı, şiddeti, aşağılanmayı onlar yaşamıyor ki, sen yaşıyorsun
.

ağzım açık okudum yazdıklarınızı bu nasıl bir yaratık (insan) değil buu canımm yaşadıkların çok kötü ama kurtul bir an önce en azından çocuğunu kurtar ben anne ve babanıza da çok şaşırdım tamam belki tartışsanız da gitseniz baba evine derler bişey olmaz ne var onda biz neler yaşadık bunu anlarım ama siz çok kötü şiddet görerek gitmişsiniz baba evine nasıl sahip çıkmazlar nasıl yollarlar geri ben anlamadım lütfen kendi ayaklarınızın üzerinde durun evet biraz daha yüksek olsa maaşınız daha iyi olurdu ama inanın askeri ücretle evlerini geçindirenler var siz neden yapamayasınız bu hayat böyle devam etmezz

Allah'ım sen büyüksün bir gün nasip olacakmı onsuz huzurlu bir hayat.işten dönüp şöyle oğlumla başbaşa,güzel günler geçirebilecekmiyim acaba.insan her gün salak ,aptal,işe yaramaz,gerizekalı,beyinsiz,suratsız,sen belasın ,lanet olsun sana falan ki bunlar hatırladıklarım.ve size yemin ederim nedensiz yada çok gereksiz.

Uzaklaş istanbuldan git daha küçük bir yere hem yaşaması daha kolay olur böylelikle sende huzurlu olursun çocuğunda daha sağlıklı büyür...

yok arkadaşım belli etmek mi size arkadaşlarımın numarasını vereyim de bir sorun.kızlar dua ederdi allahım bizede böyle birini nasip et diye.aman allahım bir dediğimi iki etmez gözümün içine bakıyordu.ama şu varki sinirli bir adamdı.çabuk parlıyordu ozaman da ancak bana hiç bağırmamıştı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…