- Konu Sahibi canimoglumomer
-
üç ay evvel ciddi bir şiddet görmüştüm annemlere gittim boşanmak istiyorum dedim.ev bakmaya başladım kendime.süper annem ablalarım falan da destek.3. gün bir ev buldum iş ciddileşti yani ablam aradı annem perişan sen napoyosun.al eşyalarını git evine eve geldim annem ağlıyo bu çocuk ne olacak,biz çekmedikmi sanki falan filan.ben o sinirle aldım oğlumu açtım gittim eve hiç bir şey olmamış yaşamaya devam ettim.ve hala yaşıyorum işte yaşamak denirse.
üç ay evvel ciddi bir şiddet görmüştüm annemlere gittim boşanmak istiyorum dedim.ev bakmaya başladım kendime.süper annem ablalarım falan da destek.3. gün bir ev buldum iş ciddileşti yani ablam aradı annem perişan sen napoyosun.al eşyalarını git evine eve geldim annem ağlıyo bu çocuk ne olacak,biz çekmedikmi sanki falan filan.ben o sinirle aldım oğlumu açtım gittim eve hiç bir şey olmamış yaşamaya devam ettim.ve hala yaşıyorum işte yaşamak denirse.
Şimdi annenizde çekti diye sizdemi çekeceksiniz dayak olayını ...
Sizin bir kızınız olsa oda yaşasa bu durumu siz söylermisiniz ben de yaşadım sende yaşa diye yoksa sonuna kadar arkasında durup destek olmayımı tercih edersiniz ...
daha evvelde yazmıştım yaşadığım sıkıntıları.eşimin yaptıklarını aradan üç ay geçti.bakıyorum şöyle aynı değişen hiç birşey yok ama ben artık şikayet etmekten vazgeçtim.bazen çok zoruma gidiyor yaptıkları.işe gelip kapatıyorum kapımı başlıyorum ağlamaya.bu sabah uyandırdım hazırlansın diye.ben içerde oğlumu giydiriyorum içerden söylenmeye başladı,gerizekalı,özürlü,işe yaramaz kalkmak istemiyorum senin yüzünden dedi.beni işe o bırakıyor aramızda 1 km yol farkı var.seni götüreceğim aklıma gelince uyanmak istemiyorum dedi.sonra iş yerine iki üç km yol varken in burda yürü dedi bahsettiğim yol e5.burdan yürüyemem dedim adam olaca gücüyle bacağıma bir yumruk attı sonrada bıraktı gitti.nefret ediyorum ondan.lanet olsun gebersin istiyorum.ayrılıp gidemiyorum.butün suç benim .yanında kaldığım sürece bunları yapmaya devam edecek ama gidemiyorum.öylesine yazdım içimi rahatlatır belki diye.kötükedihüso
vallaha nasıl tanıştınızda evlendiniz çok merak ediyorum, hiç ipucu sezmedin mi karakteriyle ilgili evlenmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?