- Konu Sahibi canimoglumomer
-
allah'ım sen büyüksün bir gün nasip olacakmı onsuz huzurlu bir hayat.işten dönüp şöyle oğlumla başbaşa,güzel günler geçirebilecekmiyim acaba.insan her gün salak ,aptal,işe yaramaz,gerizekalı,beyinsiz,suratsız,sen belasın ,lanet olsun sana falan ki bunlar hatırladıklarım.ve size yemin ederim nedensiz yada çok gereksiz.
800 tl maaş alıyorum ah biraz daha fazla kazanmayı öyle çok isterdim ki.onunla olmaktan herşey iyidir evet ama arkamda anne baba kardeş olmadan nasıl yaparım.
ya canım neden izin veriyosun bukadar hakaret etmesine bunlar bir insana söylenecek laflarmı heleki bir eşe yapma bunu kendine ailen istemiyosa seni tut küçük bir ev çalışıyosunda oğlunda büyük sanırım değilsede annen artık bakar herelde bunu yapar sanırım ohh mis gibi yaşa oğlunla belki çok rahat bir hayatın olmaz ama kafan rahat olur huzurun olur sağlığın yerinde olur lütfen o adamın sana bunları yapmasına izin verme artıkAllah'ım sen büyüksün bir gün nasip olacakmı onsuz huzurlu bir hayat.işten dönüp şöyle oğlumla başbaşa,güzel günler geçirebilecekmiyim acaba.insan her gün salak ,aptal,işe yaramaz,gerizekalı,beyinsiz,suratsız,sen belasın ,lanet olsun sana falan ki bunlar hatırladıklarım.ve size yemin ederim nedensiz yada çok gereksiz.
görücü usulu olur mu,ben istanbulda doğup büyüdüm aynı hastane çalışırken tanıştık 1 yıl flört ettik ve sonra evlenmeye karar verdik.o zamanlar çok güçlüydüm dağ gibiydim çalışıyordum kendime güveniyordum bu aptal adam beni resmen bir mal bir asalak yaptı insan içine çıkıp konuşamayacak hale geliyorsunuz bir süre sonra.
Bu evliliğe devam ederseniz daha da kötü olacaksınız...
İşin acı tarafı sizin yüzünüzen oğlunuz da sağlıksız bir çocuk olacak..
Ya şiddet yanlısı ya da içine kapanık bir delikanlı olacak...
Siz saf,eğitimsiz bir kadın değilsiniz..
Bile bile hem kendinizi hem oğlunuzu yakıyorsunuz şu anda...
görücü usulu olur mu,ben istanbulda doğup büyüdüm aynı hastane çalışırken tanıştık 1 yıl flört ettik ve sonra evlenmeye karar verdik.o zamanlar çok güçlüydüm dağ gibiydim çalışıyordum kendime güveniyordum bu aptal adam beni resmen bir mal bir asalak yaptı insan içine çıkıp konuşamayacak hale geliyorsunuz bir süre sonra.
vallahi benim çevremde var geçinenler evet zorlanıyorlar ama napsınlar yapcak başka bir şeyleri yokkk ben zaten bakıcı falan demedim kendi adıma küçükse oğlunuz anneniz bakar heralde dedim bu kadarını yapar diye tahmin ettim çok rahat bir hayatı olmayacağınıda söyledim ama en azından huzuru olucak sağlığı olucak oğlunun pskolojisi bozuk olmicak ee babada çocuğuna yardım edicek tabikide belirli bir ücret ödicek oğlunaarkadaşım sana tek bişey kalıyor o da tekrar annenle konuşman kararını bildirmen
gelelim yorum yapanlara ya kızlar size inanamıyorum ya 800 tl nasıl geçinir diyelimki kira verdi 500 den aşağı ev yok hadi diyelim buldu 350 ye istanbulda geriye kaldı 450 acaba o parayı bakıcıya mı versin yoksa yeme içmeye mi çocuğun masraflarına mı versin
evliliğimizin 3. günü hırpalamaya başladı.o gün naptım ben dedim ama evliydim artık.düşünsenize nasıldı bügün diyorum sanane diyor ,iki kelime edemiyoruz diyorum öküz sen insanmısın da konuşayım senle,gerizekalı iyi geçti günüm oldumu aptal falan diyor ve susuyor.1 gün tek gün iyi olmaz mı insan bir kere olsun eşim karım demez mi yok.neden ama nedennnnnnnnnn.soruyorum yürü git uğraşamam senle diyor.ben napıcam yaaa.bağıra bağıra kaçmak istiyorum kaçıp kurtulmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?