Sorduğumu hatırlamıyorum ama saolBu bdv konusu değil yalnız.
Sorduğunuzu hatırlamadığınız gibi site kurallarını da hatırlamıyosunuz galiba. Üye olurken yazıyor alakasız başlıklara konu açmak yasak. Yeni üye olduğunuz için sadece konunuz taşınır ama bi daha yaparsanız banlanırsınız.Sorduğumu hatırlamıyorum ama saol
Bir derdinizin olmaması güzel.Biz kadınız,anneyiz ya da anne adayıyız bu hayatta mutlak güçlü olmak güçlü durmak için sebeplerimiz var, hadi yazın sebeplerinizi birbirimize destek olalım
Benim en büyük destekçim can kuşum kızım
Biraz unutkanım da benSorduğunuzu hatırlamadığınız gibi site kurallarını da hatırlamıyosunuz galiba. Üye olurken yazıyor alakasız başlıklara konu açmak yasak. Yeni üye olduğunuz için sadece konunuz taşınır ama bi daha yaparsanız banlanırsınız.
Değil.Kadın olduğumuz için ‘anne’liği seçmek hatta sırf bu sebepten mi güçlü olmak zorundayız?
Aday olmayanlar ne yapsın, nasıl istersiniz?
Öveceğim diye görmüşsünüz, farkında mısınız?
‘Ay ben ne dedim ki, siz fesatsınız. Kadının düşmanı yine kadın bakııınn işte siz’ diye cevap gelmezse, ben de bir şey bilmiyorum.Değil.
Çaaat yarın adımıza konu açılmış.‘Ay ben ne dedim ki, siz fesatsınız. Kadının düşmanı yine kadın bakııınn işte siz’ diye cevap gelmezse, ben de bir şey bilmiyorum.
Tabii önce davranıp yazdığım için itham da alamayacağız gidşdkrkdk
biz de anlamadık zatenAnlatamıyorum
konu nerde tek yazan şu:anlatamıyorumMune konuyu taşır mısınız, yanlış yerde
Ama konu içeriğini silip başka bi şey yazdınız şimdi. E bu da yasakAnlatamıyorum
Anlatamamanızın sebebi biz değiliz, sizin ifade eksikliğiniz efendim, sorunu doğru yerde arayın.Anlatamıyorum
Biz kadınlar her zaman güçlü olmalıyız, sizin güç kaynağınız nedir? Benimki küçük kızım.konu nerde tek yazan şu:anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?