Küfürlü olmasaydı paylaşırdım ama onda da "dul kadınsın senin ihtiyaçların vardır" repliği geçiyor
Kardeşçe asılmak ne ya ahahahah
Benim ablam iki sene öncesine kadar duldu ona atmıştım karikatürüAyhh, google'a dul+yogurt+karikatür yazdım, image'lardan çıktıBunu daha önce görmüştüm aslında da o zaman dul değildim dikkatimi çok çekmemişti.
Çok iyi yalnız!
Çok yaşa Yigit Özgür.
Benim ablam iki sene öncesine kadar duldu ona atmıştım karikatürü
Çok gülmüştü ama ben dul değilim bekar bir anneyim diyordu o zamanlarTepkisi neydi
Çok gülmüştü ama ben dul değilim bekar bir anneyim diyordu o zamanlar
Siz bekarsınız, kocası ölene dul deniyor. Ha keşke öleydi diyorsanız başka ahahahahhah.Ben de kendimi öyle kandırıyordum " Bekar Anne" ..
Oysa ki düpedüz dulmuşum işte ahahahha
Geçmiş olsunDün geceden beri 39,4-39,7 civarı. İki kez duş aldırdım, sıcak suya bile çok soğuk diye bagırıyordu. Kıyamet koptu. Ama çok korktum allah korusun beyin kanaması filan olur diye. İyi ce de soydum. YEdiklerini de kustu yavrum, gece öğürerek uyandık. Midesi de çok hassas, babasına çekmiş.
Yok bizim için öldü diyorlarSiz bekarsınız, kocası ölene dul deniyor. Ha keşke öleydi diyorsanız başka ahahahahhah.
Boşanan kadınlaramı diolar öyleYok bizim için öldü diyorlar
Siz bekarsınız, kocası ölene dul deniyor. Ha keşke öleydi diyorsanız başka ahahahahhah.
Nedir diye baktım dumura uğradım okuyunca milf filanYok ölmesin onu istemem de ben bekar anne filan kendimi kandırıyormuşum.
Nere bura? Avrupa mı KediBoçi? Neyin derdini yaşıyorsun?
Milf düşkünleri bekar anne filan dinlemiyormuş, ırz düşmanları
ayy, abla gerçekten bilmiyor muydun?Nedir diye baktım dumura uğradım okuyunca milf filan
Abla hiçbir şekilde güvende değiliz.Nedir diye baktım dumura uğradım okuyunca milf filan
Yok boşadığı adama diyor kadınlarBoşanan kadınlaramı diolar öyle
Fena fenaaa denek kiAbla hiçbir şekilde güvende değiliz.
Bak sen ne laflar öyleYok boşadığı adama diyor kadınlar
İlk defa duydum ufkum açıldı şimdi sjksjkjsksjkayy, abla gerçekten bilmiyor muydun?
Fena bir çok geçirmiş olmalısın
Fena fenaaa denek ki
Bak sen ne laflar öyle
İlk defa duydum ufkum açıldı şimdi sjksjkjsksjk
Beni lügat küfürle olmazmıİşte böyle ufuk açarız, daha doğrusu ülkemizin ırz düşmanı erkekleri sayesinde kendimizi geliştirip böyle gereksiz sapıkça kısaltmaları öğrenip,kültürleniyoruz
Beni lügat küfürle olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?