Hoşbuldum canım
Kızına geçmiş olsun, nasıl şu an?
Ateş çok kötü ama ya kıyamamTeşekkürler.
Dün gece ateşi kırk dereceye yaklaştı, çok korkuyordu duvarlarda bir şeyler var. anne beni ısırma, ısırığın çok büyük vs. halisünasyon görüyordu. Küçükken bana da olurdu anladım bebeğimi.
Beni bırakma diye mızırdandı. İlaç verdim, ıslak bezle bedenini ovdum. Zaten üstünde bir şey yoktu bi çarşafla yatıyordu. Sonra bana sarılarak uyudu. Gecelerimiz genelde böyle geçiyor. Neyse ki kusma bitti, iştahı azıcıkta yerine geldi.
Şu anda bir iç çamaşırı ile oturuyor, keyfi yerinde. Diyor ki anne giyinirsem yine ateşim çıkar diye korkuyorum, ben de saldım onu. Çıplaklar kampı gibi ev
Az önce babası aradı, ateşi çıktığını duyunca kan testi isteriz dedi. Dün acile götürmüştük, ben bu gece bu kadar ateşlenmesini beklemiyordum. Çocuklarda beklenen şey oluyor, gece ateşi normalden çok yükseliyor.Ateş çok kötü ama ya kıyamamcovide yakalandığımda yüksek ateşten gözüme perde indi kısa bir süre. Bi de vücut cayır cayır yanarken sen soğuktan titriyorsun neyse ki ateş vücudun mikroplarla savaştığını gösteriyor.
Ateş her zaman bakteri ya da virüs varlığına işaret eder muhtemelen okulda bulaş olmuştur. Gelmiş geçmiş olsun en kötüsü bu olsun inşallahAz önce babası aradı, ateşi çıktığını duyunca kan testi isteriz dedi. Dün acile götürmüştük, ben bu gece bu kadar ateşlenmesini beklemiyordum. Çocuklarda beklenen şey oluyor, gece ateşi normalden çok yükseliyor.
Ağlayıp mızırdandığı zaman ben kendimi çok çaresiz hissediyorum yaa.
Dilerim ki kimse evladının sağlığı ile sinanmasın
Umarım ateşi de düzelir en kısa zamandaTeşekkürler.
Dün gece ateşi kırk dereceye yaklaştı, çok korkuyordu duvarlarda bir şeyler var. anne beni ısırma, ısırığın çok büyük vs. halisünasyon görüyordu. Küçükken bana da olurdu anladım bebeğimi.
Beni bırakma diye mızırdandı. İlaç verdim, ıslak bezle bedenini ovdum. Zaten üstünde bir şey yoktu bi çarşafla yatıyordu. Sonra bana sarılarak uyudu. Gecelerimiz genelde böyle geçiyor. Neyse ki kusma bitti, iştahı azıcıkta yerine geldi.
Şu anda bir iç çamaşırı ile oturuyor, keyfi yerinde. Diyor ki anne giyinirsem yine ateşim çıkar diye korkuyorum, ben de saldım onu. Çıplaklar kampı gibi ev
Eski eşim, temizlik değil ama Ocak güzel yemek yapardı. Hatta bana evde yoğurt mayalar evime hediye getirirdi.Puhahahaha güzel taktik
Benimki dolaptan yemek ısıtıp yemeyi beceremezEski eşim, temizlik değil ama Ocak güzel yemek yapardı. Hatta bana evde yoğurt mayalar evime hediye getirirdi.
Evlendik içinden herşeyi ayağına bekleyen klâsik yurdum erkeği çıktı
Öffff nasıl çözcez bu erkekleri yaEski eşim, temizlik değil ama Ocak güzel yemek yapardı. Hatta bana evde yoğurt mayalar evime hediye getirirdi.
Evlendik içinden herşeyi ayağına bekleyen klâsik yurdum erkeği çıktı
Aman bizimki yapmayı bıraktı zaten, demin kızımı bıraktım kendisine, gel yemek yeriz dedi. Bi İzzet bir ikram, vallahi adam değişmişBenimki dolaptan yemek ısıtıp yemeyi beceremezgeçen yaz dolaba yemekleri yapıp koydum kız kardeşlerimle tatile gittim adam full dışarda yemiş.
Valla onun da garantisi yok, onlar da bizimkiler gibi ana kuzusuÖffff nasıl çözcez bu erkekleri yaRiske at atmayıp İtalyan falan mı bulsam
Çok teşekkür ederim canım, daha iyiydi bugün. Keyfî yerinde. Bu akşam babasiyla halasina bıraktım. Onda kalıyor ama zor bıraktım çok üzdü beni, illa sen de kal anne diye ağladı, sonra baktım sakinlemis bende kaçtım evime geldimgecmis olsunKedibochi kızınız nasıl oldu ?
Canımsın, sağol, düşünülmek ne güzel. Güzel kalpli kadınlar sizi seviyorum ya
onunla geçmiş olsun allah dermansiz dert vermesin inşallahAman bizimki yapmayı bıraktı zaten, demin kızımı bıraktım kendisine, gel yemek yeriz dedi. Bi İzzet bir ikram, vallahi adam değişmiş
Valla onun da garantisi yok, onlar da bizimkiler gibi ana kuzusu
Çok teşekkür ederim canım, daha iyiydi bugün. Keyfî yerinde. Bu akşam babasiyla halasina bıraktım. Onda kalıyor ama zor bıraktım çok üzdü beni, illa sen de kal anne diye ağladı, sonra baktım sakinlemis bende kaçtım evime geldim
Evlilik yaramıyor demek adamaAman bizimki yapmayı bıraktı zaten, demin kızımı bıraktım kendisine, gel yemek yeriz dedi. Bi İzzet bir ikram, vallahi adam değişmiş
Valla onun da garantisi yok, onlar da bizimkiler gibi ana kuzusu
Çok teşekkür ederim canım, daha iyiydi bugün. Keyfî yerinde. Bu akşam babasiyla halasina bıraktım. Onda kalıyor ama zor bıraktım çok üzdü beni, illa sen de kal anne diye ağladı, sonra baktım sakinlemis bende kaçtım evime geldim
Çöpü mü karıştırmışEve gelmiştim pedrişim ( kedim Pedro ) aç yavrum, seslendim ona pedddriiisss diye hoppa geldi oğlum miyav diye. Sabah az mama vermiştim gecikmem diye ama yetmemiş demek. Çöpü filan karıştırmış kuzum ya. Neyse verdim mamasını azıcık taa sevdim gönlünü aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?