Bütün Kızlar Toplandik😍❤

Günaydın
Yine bulutlu bir hava
Pöfffff bunalıma giriyorum yaz ne zaman gelecek

Evlilik yaramıyor demek adama
Ya ablası Hatay'da evlerini arabalarını en önemlisi 23 yaşındaki evlatlarını kaybettiler.
Ablanın bacağında bir sıkıntı var dört aydır tedavi görüyor.
Orada eski eşimde bizim eski evde kalıyorlar.
Ben de kalın dedim İstanbul'da, kendisi de konteyner da kalmak istemiyor zaten. Bence de kalınmaz Hatay yazın çok sıcak oluyor.
Hem gerek yok ki kızımın babasının duzeni var burada, kocaman ev var üç artı Bir. Dedim abla kalin işte ev ise ev duzen ise düzen.
İnşallah kalırlar çünkü bence kızımı bırakacak güvenilir bir yer bulmuş olurum.

Benim ex eş yemek yapmış fırına tavuk, benden de rica etti pilav yaptık. Salatayı beraber yaptık. Yemek bitti o ve ablanın eşi kalkip sofrayı topladılar, makine açıp yerleri supurduler, cay servisi yaptılar filan. Eski eşime çok şaşırdım gerçekten.
Ablasından mi çekindi yoksa bana mi göz boyama yapıyor bilemedim çok değişmiş

Ya valla fenalık geldi.
Benim de her yerim dökülüyor Bahar yorgunluğu var bende çok vurur her sene
Ben de sabah zor kalktım yataktan
Mevsimler karıştı iyice
Kayseri’de yaşıyorum, zaten doğru düzgün yaz olmuyordu. 3 aylık yaz 2 aya indi. Valla bıhdım taşınasım var sırf şu havalar yüzünden

Valla İstanbul da aynı, gerçi aslında her sene böyle oluyor. Haziran sonuna kadar kapalı hava, yağmurlu günler mümkün. Biz de birde kıyı ilçelerde nem var orada yoktur en azından.

Hoş buldummm 5 gün sürdü

Valla İstanbul da aynı, gerçi aslında her sene böyle oluyor. Haziran sonuna kadar kapalı hava, yağmurlu günler mümkün. Biz de birde kıyı ilçelerde nem var orada yoktur en azından.
Evet nem yok, yazın iyi bişey ama soğuk da fazla oluyor nem olmadığı için. Mesela haziranda mont giyiyorum

Geçmiş olsun Salgın varmış ama ne salgını olduğunu söylemedi doktor. Bende günlerdir ateşler içinde yatıyorum bugün bir tık daha iyiyim. Kendinize çok dikkat edin bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…