- 20 Ocak 2010
- 48.873
- 189.386
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi FallenAngel
-
Ay ben gidip kalamam klimasız evdeay sorma canım kayınbabam almaış klima ama bu sene kesin taktırcam diyor onlar memlkete kaçıyorya
yazın sıkıntı olmuyor ama ben alışkın değilim fenalık geçirdim
gündüzleri kipa ykm vs idare ediyorduk
vollaaaa haberim yooohulan öbür sayfalarda etiketledim ama
dema 12 sayfa okuyayım mı şimdi lan:))) hakkını helal et arkandan çok konuştuk
şoooookk nın bütün çıtırları günaydınnn kahvaltınız hazır haydin...
bekliyorum teker teker...
yoh okuma napıon balım yaaaa özledim çoookdema 12 sayfa okuyayım mı şimdi lan
Hiç sevmiyorum hiçyoh okuma napıon balım yaaaa özledim çoook
güzel anne
henüz gelmedi
çok cinns demiHiç sevmiyorum hiç
huuuuuuuuuuuu ekran alıntısı yapiciğiiiim poz viiiiir^^Hiç sevmiyorum hiç
okumam ilazıııım kulaklarım çınlayıp duruyordu tevekkeli boş değilmişyoh okuma napıon balım yaaaa özledim çoook
güzel anne
henüz gelmedi
Bu bize sümsük mü demiş
Yoksa sende mi öyle düşünüyorsun
Merhaba.. Teşekkür ederimO onun çirkefliğinden zaten, yoksa etiketlediklerinin hepsi çok hanım hanımcık, şeker mi şeker insanlar Bi bakayım dedim, forumda ne var ne yok diye sessizlik hakim sanırım
ne diyon sen ne diyon sen
Fallenim canım ablam benim
sen ciddimisinnnn ay bende tel,inde var senin gelirsem aricimmmmmmGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN
fallen tekrar gel izmireeeee bende burdayım tamana
sen bursaya geldin mi de izmire gidiciiiisin hasen ciddimisinnnn ay bende tel,inde var senin gelirsem aricimmmmmm
he çok havalı dedim ben senin içinokumam ilazıııım kulaklarım çınlayıp duruyordu tevekkeli boş değilmiş
kuzummmm geleyim sanada sen hala aynı şehirdemisin :)sen bursaya geldin mi de izmire gidiciiiisin ha
bende seviyorum migey,iKahvaltımı hazırladım müge anlıyı açtım heyecanla izliyorumnormalde bu saatlerde uyurum hatta benim için bu saatler gece demek ama kaç senedir şu programı izleyemiyorum onun için kalkıcam inş. Uykumda düzene girecek
Sevmem mi canlı yayında ne rezillikler izledi bu gözlerbende seviyorum migey,ibazen iş yerinden bile açıyorum
he ya aynı yerdeyim bide dibimde oturuyonkuzummmm geleyim sanada sen hala aynı şehirdemisin :)
kızzzz çok isterim gelmek ama rahatsız etmek istemem parkimmm yolumuzun üstü bayrama ç.kaleye gidicizzzhe ya aynı yerdeyim bide dibimde oturuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?