Bütün kocalar mı böyle :((

Kabullenme bence . Ben kabullenmedım asla ve hem benım hemde benım ailemin doğum gunlerıne önem verdiğimizi gördü mesela bu doğum gunumde annem İzmirden çiçek, çikolata falan göndermiş. Faceden de kutlamış. Eşimi aradım ay çok mutluyum falan diye. Yarım saat sonra onun hedıyesı geldi . Odam çiçek bahçesine dönmüştü. Birde hep sitem eder. Senın doğum gunun önce ben senınkını unutabılırm ama sen benım kını unutamazsın diyor. Aramızda 18 gun var :) Bende sıkıysa unut suratımı bı asarım görursun dıyorum :))
İnşallah senınkide değişir. Üzüldüğünü belirt.
İletini yeni gördüm kusura bakma.
Benimki umutsuz vaka :KK43: Ne tartışmalar yaşadık bu konuda ama halâ BEN BÖYLEYİM diyor.
Daha dün akşam çok beğenerek aldığım kupa bardağımın resmini gönderdim. Böyle canlı renklere bayılıyorum, sen de gezerken bu tarz şeyler görürsen bana alabilirsin, mutlu olurum dedim. Peki o ne dedi biliyo musun? VESFA BENİM BOXERIMI BİLE ANNEM ALIYOR SEN BANA RENGARENK ŞEYLER AL DİYOSUN. KART NUMARAMI VERDİM İŞTE NE BEĞENİYOSAN ONU AL dedi. Tartışmaya gücüm kalmadığı için cevap dahi vermedim.

Bir sıkıntımı dahi anlatsam gayet sıradan biriymişim gibi dinler bir iki kelime söyler geçer. Herkesin sıkıntıları var, düz mantık ol, takma der. Hepsi bu.. :( Onun iki kusuru var ikiside bunlar.

Degismiyorlar, onune gecmezsen hatta yillar gectikce daha rahat saldim cayira oluyorlar bem sana soyleyim.. Ayni modelden 1 tanede bizim evde var. Hatta suan cok kirginim ona dun aksamda bizde ayni muhabbet oldu. Benim icin onemli olan hediye almasi degil hatirlayip sevgi ilgi gostermesi. Ama bunu bile anlatamiyorum soyleyince ben boyleyim diyor.kiziyor. Ne istedinde almadik diyor. Oysa ben o olmasada istediklerimi aliyorum calisiyorum kendime ait bir gelirim var.
Isin kotusu beklentilerimi dile getirince ben suclu oluyorum neden soyluyosun ki soyleme bile oluyor:KK16: vel hasil kelam bence duruma el at yillar gectikce daha kotu oluyorlar

İletini yeni gördüm kusura bakma.
Benimki umutsuz vaka :KK43: Ne tartışmalar yaşadık bu konuda ama halâ BEN BÖYLEYİM diyor.
Daha dün akşam çok beğenerek aldığım kupa bardağımın resmini gönderdim. Böyle canlı renklere bayılıyorum, sen de gezerken bu tarz şeyler görürsen bana alabilirsin, mutlu olurum dedim. Peki o ne dedi biliyo musun? VESFA BENİM BOXERIMI BİLE ANNEM ALIYOR SEN BANA RENGARENK ŞEYLER AL DİYOSUN. KART NUMARAMI VERDİM İŞTE NE BEĞENİYOSAN ONU AL dedi. Tartışmaya gücüm kalmadığı için cevap dahi vermedim.

Bir sıkıntımı dahi anlatsam gayet sıradan biriymişim gibi dinler bir iki kelime söyler geçer. Herkesin sıkıntıları var, düz mantık ol, takma der. Hepsi bu.. :KK43: Onun iki kusuru var ikiside bunlar.
Senın için çok önemlı değilse gözardı edebılırsın aslında bu kadar umutsuz vakaysa :))
Benım ıcın önemlı ama düşünmese sanırım ondan vazgeçemezdım :(
Çünkü çok sevıyorum :KK48:

Senın için çok önemlı değilse gözardı edebılırsın aslında bu kadar umutsuz vakaysa :))
Benım ıcın önemlı ama düşünmese sanırım ondan vazgeçemezdım :KK43:
Çünkü çok sevıyorum :KK48:
Benim için de çok önemli ama yapacak bi şey yok bu konuda..
Eksileri artılarından fazla olsa tereddüt etmem ayrılmakta ama sorun sadece bu ikisi o_O

Benim için de çok önemli ama yapacak bi şey yok bu konuda..
Eksileri artılarından fazla olsa tereddüt etmem ayrılmakta ama sorun sadece bu ikisi o_O
Belki değişir ya :)) Ozaman tadından yenmez :KK45:

Ben özel günlere değer veririm. Doğum gününüz sonuçta. Sanki siz hediye peşinde misiniz? Hayır. 5 liraya tek bir kırmızı gül alıp iyi ki doğdun sevgilim demesi sizi çok mutlu ederdi eminim

Sanmıyorum. Beni böyle kabul edeceksin, değiştirmeye çalışma, değiştirmeye çalıştıkça mutsuz olursun diyor. Gayet net :KK17:
Haklı bırazda çünkü bende evlenınce eşim benı değiştirmeye çalışsa karşı çıkarım.
O yuzden ilerde bu yuzden kabga edıceğinizi dusunuyorsan ilişkini gözden geçir derim ..

bişey olmaz erkek milleti bugün unuttu seneye hatırlar sen bi hafta öncesinden söylemeye başlarsın erkeklerinde aklı defter diğil ya ne yapıcaklarını önceden söylemek gerekiyo :)

biz iki yıl başını ayrı geçirdik mesajla kutluyo kocam sağolsun :)

Haklı bırazda çünkü bende evlenınce eşim benı değiştirmeye çalışsa karşı çıkarım.
O yuzden ilerde bu yuzden kabga edıceğinizi dusunuyorsan ilişkini gözden geçir derim ..
Aslına bakarsan bu konudan dolayı üzülüyorum. Kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum genelde. "Boşver Vesfa hediyesi, sürprizi de olmayıversin, girme böyle beklentiler içine" diyorum ama elimde olmadan yine bekliyorum. Özel günlerde sözlü olarak kutlaması tatmin etmiyor beni. İnternete girip çiçek siparişi vermek çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Fazlasını beklemiyorum zaten. Ama bu zamana kadar ufacık bir jestini görmedim. Neden alışması gereken taraf ben oluyorum diyorum. :KK43: Onun düşüncesi "bu iş çiçekle başlar, sonu gelmez, hep daha fazlasını ister" gibi bi şey galiba. Bu yüzden hiçbir şey yapmamayı tercih ediyor olabilir, bilemiyorum..

Aslına bakarsan bu konudan dolayı üzülüyorum. Kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum genelde. "Boşver Vesfa hediyesi, sürprizi de olmayıversin, girme böyle beklentiler içine" diyorum ama elimde olmadan yine bekliyorum. Özel günlerde sözlü olarak kutlaması tatmin etmiyor beni. İnternete girip çiçek siparişi vermek çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Fazlasını beklemiyorum zaten. Ama bu zamana kadar ufacık bir jestini görmedim. Neden alışması gereken taraf ben oluyorum diyorum. :KK43: Onun düşüncesi "bu iş çiçekle başlar, sonu gelmez, hep daha fazlasını ister" gibi bi şey galiba. Bu yüzden hiçbir şey yapmamayı tercih ediyor olabilir, bilemiyorum..
Yaptığı şey benım için çok yanlış.
Ama başkası içinde gayet normal olabılır.
İlerde sankı bu durumu sıze sorun çıkarcak gbi. Her ınsan özel gunlerde ufak olsa bır hedıye bekler yanı.

Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için :KK43:(((

hatırlasam bile bişi yapamam nasıl bi cümledir ya, insan bi şiir bulur 10 kuruşluk kağıda yazar verir herşey para değil... dargınlığını bbelli et

Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için :KK43:(((
Yani anlamda odun işte canım yaa bırak kendi haline ;)

Benim eşiminde hediye ve süpriz dağarcığı yok gibi bir şeydir fakat ben muhtelif zamanlarda bana şöyle süpriz yapabilirsin böyle hediye alabilirsin derim. Hatta bazen mesaj atar bu ara bana hiç çiçek almadın alsana :P yazarım :D
Sağolsun isteklerimi kaale alır. Önemli olanda bu sanırım.
Sende isteklerini belirt, belki senin içinde önemsiz olduğunu düşünüyordur.

Back
X