- 21 Ağustos 2015
- 1.130
- 832
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle olsun istemiyorum işte. Ne anlamı kalır ben söyler durursam.Bir daha unutmaz bu onun icin bi ders olmustr ins kirildqnn farkna wardiki telafi etmeye calsti... her firsatta dile getir benm icin özel gunler onemli falan die esim bnm doqum günümu unutamaz ben izin wermm 10 gun onceden baslarim bida sende ole yap
Evet ya benimde dikkatimi cektikonu ile alakasız ama
suzi hanım
siz barıştınız galiba
evinize döndünüz mü
Benimkide oyle valla hatta dogum gunu yaklasirken siparis verir pasaBizimkine benzer bi vaka benim esimde özel günleri önemsemz ben deli olurum.
Ilk nisanliyken basladi hersey ben ona öyle bi spriz yaptmki dogum gununde koca bi kutu yaptim icine notlar yazilar cikolatalat ayicik top ikimzn resmi cercevdde pantln gmlek saat kol dgmesi parfum ceket aklma glmyen brsuru sey hepsbi tek tek paketledm cok hsna gtmisti hepsni tek tek acti.
Hayatnda ne annesi ne babsi dogum gnunu kutlamamis hic hediye almamis yillarin birikimi gbi bisey oldu :)
Hala daha kv kp kutlamazlar dgm gnu flan .
Neyse sevgller gnu geliydu evlenmistik bana dedki sana ck gzl bi spriz yapcm byle sasircaksin vs snra dediki sen midyeyi sevysn midyele alicm brsuru icine yzuk koycaktin yersn diye korktm baska bsy yapcm ck gzl beklentiyi yksek tuttu
O gün geldiginde bitane gúms kolye almis gelms bende ilgnc bsey yapck dye beklydm nyse begendm ck tsk dedim taktim falan ama bozldgmu anladi.
Snrasinda aldiklarimi begnmiysn demeye basladi evlilik yldnmu dgm gnu vs ihmal etmeye basladi anneme para verms dgm gnumde gtms kiyafet alms annem bende senden istydm falan dedm.
Ogunden beri almyr en son ki yldnmumuzde beni brakip evde köye gtti annesgln yanna ben evde cocuklarla kaldim snir oldm kavga ettk vs .
Yeni yilda ben esime kazak ceket deri mont falan aldm insan hediye almayida vermeyde seviyor ama bzmki sdce almayi seviyo vermeyi degl.
Bana hediye alsana spriz yap dedim tmm yapcm dedi sehr disna ablamlarn ynna gttk yeni ylda herkes brbrne hediyeler verdi fln. Dedimki bi sen bana almadin alcm brazdan gidip dedi o sirda ablamn esi geldi kadinlara yeni ylda hediyemi alnrms ylda okdr özel gn var bikere alsak yeter bende ablana almadm vs dedi bzmki döndü yne.
Ablama dedim sennki byle dedi diye ablm.canini okudu yk askm ben oyle demedim fln diye :)
Bzmki almadi snuc olarak .
Dondük geldik knu acildi gene iste 1 sene òncesi dedgi gbi sen sylme hc ummadign zaman sana bi spriz yapcm sasrcaksin dedi hep aynisini diysn sylemiyrm aama gene bisi yk dedim umudm yk artk dedim konu öylece kapandi.
Byle devam ederse bende almiycm artik ona unutmuyor bide hussusi yapiyor neymis alismiycakmiism.
Bende almcm bdaha alismasin :)))
Sizin ve onun sevgi dili farklıdır. Siz doğum gününde birşeyler yapmaya ve hediye almaya sevmek diyorken, o çok farklı bir telden çalıyor olabilir. Haliyle o hediyeye siz çok parada verseniz o önemsemiyordurKızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
Aynen öyleDert yaptığn şeye bak sende kutlama ozaman anlasın değerini
Amin canım teşekkürler.Maşallah diyelim o zaman :)
Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için((([/QUOTE ne yaparsınız bilmem ama sakın cocuk yapmayin. bir sure sonra bu hayati yasamak istemezsiniz diye düşünüyorum
Benimkide oyle valla hatta dogum gunu yaklasirken siparis verir pasasunu bunu isterim diye
normal zamanlarda alir hediye allah var inkar edemem,ama konu ozel gunler olunca hayatta almaz neymis efendim gicik oluyormus ozel gunlere..hediyenin gunu olmazmis da cart curt iste
bu erkekler boyle anacim kabullenmekten baska care yok bende hic uzulmuyorum valla,aman arada alsinda ozel gun eksik kalsin
![]()
Nazar degmez insallahArada aliyosa gene iyi bize oda yok ya canim bi zorla dogum günnde alirsa alir okadar ylda bikere tamam oldu btti masallah :)
Nazar degmez insallahlafin sonunu getireyim dedim de
ee valla bende buna sukur diyorum ne diyeyim..beterin beteri var
![]()
Benimki de araba aldı. Birde dediki;ahhh güzlem ahhhhh al benim başımdada var o modelden.ben 15 yıllık evliyim ama yola getirdim.alim allah. darısı başına burnundan getir valla nedemk unutmuş.
benim doğum günüm arkadaşalrım arıyo kutluyor bunda tık yok bekledim.öğlen oldu yok akşam oldu gece oldu yok neyse biz yattık.yarım saat oldu yatalı baktım saaat 12,01 dürttüm.bugün neydi ? ses yok tekrar sordum bugün neydi? üfff yat işte uykum var..tabi ben içimden diyom getircem ben senin uykunu.bugün benim doğum günündü !!!!! cevaba dikkattttt aaaaa hayatım hiç hatırlatmıyon demesin mi kalktı oturdu yatagın ortasına.
bak dedim yatttttt gömerim seni bu yataga ne demek hiç hatırlatmıyon ...şaka gibi yaaaaa tabi çokda komik geldi
ama her unuttugunda bir kaprisa bir trip bir laf sokmalar yola geldi.hatta abarttı bundan 6 yıl önce yaş günümde araba hediye aldııııı![]()