Arkadaşlar benim mavi göz takıntım ileri boyutlarda, annem öyle doğuraymış keşke de bu zahmetten kurtulaymışım :) Piyasadaki tüm lens markalarını hemen hemen denedim; Solotica, Bausch&Lomb, Create Eyewear, Soleko Tricolor, Queen Color, Amazon, Eye Kandy... En sonunda öyle bir lens buldum ki denemelerime son verdim her anlamda işte budur dedim; Freshlook Colorblends aylık lens serisinden Parlak Mavi (yeni çıkan bir renk) dış ülkelerde Brilliant Blue olarak geçiyor. Halbuki seneler seneler öncesinde Freshlook lenslerini denemiş ve burun kıvırarak hiç beğenmemiştim. Çarşam gibi dağılan, kolayca yırtılan hiç de doğal durmayan bir lens olarak biliyordum Freshlook'u. Bence bir grup lensleri halen de öyle. Ama bu son çıkarttıkları 3 yeni rengin boyaması farklı, yapısı da daha iyi. Çok hassas gözlerim vardır çoğu lens bende bulanık görme ve kayma sorunları yapar. Bu lens gözüme öyle bir oturdu ki, kayma problemi hiç yok hatta gözümde olduğunu dahi unutuyorum. Aylık lens fiyatı da 35 TL. Yıllık lenslere göre hesapladığınızda belki pahalıya geliyordur ama her ay 35 TL neye harcamıyoruz ki? Bir mavi lens ancak bu kadar doğal durabilir bence boyamasına ve capcanlı rengine bayıldım. Yeşilini de aldım ama yeşili maalesef bunun kadar canlı ve doğal durmadı bende. Kendi gözlerim çok koyu kahverengi. Belki gözleri ela yada açıkkahve olanlarda yeşili de çok güzel durur. Bir de gümüş grisi diye bir rengi var onu hiç denemedim, maviden o kadar memnunum ki sanırım artık hep onu alacağım