- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Google play indiriliyor nerden indirebilirim su an yapsamRecovery my files diye program var silinen dosya resim vs kurtarma diye telefona bunu indirsen belki geri gelir. Eğer gelmezse mutlaka yapan bir yer çıkar.
Internetten yazınca çıkıyor program.Google play indiriliyor nerden indirebilirim su an yapsam
Yazarsanz cok sevinirim bir umut belki ilerde kizima gosterebilecegim fotograf bari kalsin hatira
Cok tesekkur ederimInternetten yazınca çıkıyor program.
Benim senelerdir kullandigim bellek kartim vardi . Esim kendi telefonuna muzik kopyalamak icin kartimi takti sonra cikarip benim telefonuma bir dha taktik gecersiz kart mi sanirim oyle bsey yazdi telefonda bi kac gun sonra bir dha taktim.bu sefer telefon hc gormedi kartimi bir tane telefon tamircisne goturdum kart gitmis bunu kimse yapamaz dedi kart giderse gitsin butun hamilelik resimlerim kizimn bebeklik fotolari videolari gitti tum gun agladim baska biryere de kopyalamadim gozlerim sisti aglamaktan esimde dalga geciyor agliyorum diye cok uzuldum baska hic resimi yok kizimn tek tuk kardesmde var o kadar hamileligim hastanede cektigim fotograflar Allah im cok uzuluyorum cokk keske bilgisayara kopyalasaydim[/QUOTE
Üzmeyin kendinizi.. Keşke hemen bastırsaymışsınız resimleriBenim senelerdir kullandigim bellek kartim vardi . Esim kendi telefonuna muzik kopyalamak icin kartimi takti sonra cikarip benim telefonuma bir dha taktik gecersiz kart mi sanirim oyle bsey yazdi telefonda bi kac gun sonra bir dha taktim.bu sefer telefon hc gormedi kartimi bir tane telefon tamircisne goturdum kart gitmis bunu kimse yapamaz dedi kart giderse gitsin butun hamilelik resimlerim kizimn bebeklik fotolari videolari gitti tum gun agladim baska biryere de kopyalamadim gozlerim sisti aglamaktan esimde dalga geciyor agliyorum diye cok uzuldum baska hic resimi yok kizimn tek tuk kardesmde var o kadar hamileligim hastanede cektigim fotograflar Allah im cok uzuluyorum cokk keske bilgisayara kopyalasaydim
Dropbox yukle bence. Cektigin tum fotolar otomatik olarak hesabina yukleniyor. Telefondan silsen de interneti olan herhangi bir yerden ulasabilirsin. Simdiden sonrasi icin aklinda bulunsun.
Bir kac bilgisayarciya daha sor. Bazen geri getirebiliyorlar.
Aslnda garanti olsun diye fotografci da cikarttiricaktim hep sonra sonra diye erteledim usendim gitmedim keske gitseydim .. Sagol yuklerim
Yanlız ne çekersen çek yüklüyor silsen bile telefondan orda kalıyor ona göre bi resim silmek istersen drop dan da silmek lazım haberiniz olsun
Aslında mantıken silsen de telden dropboxdan silinmemesi lazım yoksa ne farkeder dimi ama
Yaaaaa tüh annelerde falan varsa onları topla bari. Ben kendi telefonuma,harici belleğe,kv telefonuna,annemin bilgisayarına,görümcenin bilgisayarına yedeklerim önemli resimleriBenim senelerdir kullandigim bellek kartim vardi . Esim kendi telefonuna muzik kopyalamak icin kartimi takti sonra cikarip benim telefonuma bir dha taktik gecersiz kart mi sanirim oyle bsey yazdi telefonda bi kac gun sonra bir dha taktim.bu sefer telefon hc gormedi kartimi bir tane telefon tamircisne goturdum kart gitmis bunu kimse yapamaz dedi kart giderse gitsin butun hamilelik resimlerim kizimn bebeklik fotolari videolari gitti tum gun agladim baska biryere de kopyalamadim gozlerim sisti aglamaktan esimde dalga geciyor agliyorum diye cok uzuldum baska hic resimi yok kizimn tek tuk kardesmde var o kadar hamileligim hastanede cektigim fotograflar Allah im cok uzuluyorum cokk keske bilgisayara kopyalasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?