butun resimlerim gitti . kizimn bebekligi benim hamileligim bir tane bile hatira kalmadi aglayacagim

Üzmeyin kendinizi.. Keşke hemen bastırsaymışsınız resimleri

Recovery ise yaraya bilir.
Insallah hepsini bulursunz.
Play storea gidin ve recovery diye aratin.
Ertesi gune yavas yavas cogaliyor silinen resimler. Tabi o resimler hic su an elinizdeki telefonda yer almadiysa geride gelemez,cunku recovery diyosaniz " telefonumundakileri geri getir" diyosunz.

Bundan sonra googlein fotoğraflar uygulamasını kullanın otomatik olarak yedeklensin. Geçmiş olsun.

Esinizin dalga gecmesi cok sinir bozucu. Sen hatıradan resimden ne anlarsın babalık duygun yerlerde sürünüyor diye bagirirdim ne kadar ayip ya

Yanlız ne çekersen çek yüklüyor silsen bile telefondan orda kalıyor ona göre bi resim silmek istersen drop dan da silmek lazım haberiniz olsun
Aslında mantıken silsen de telden dropboxdan silinmemesi lazım yoksa ne farkeder dimi ama

Aslnda garanti olsun diye fotografci da cikarttiricaktim hep sonra sonra diye erteledim usendim gitmedim keske gitseydim .. Sagol yuklerim

Ama bastirsan da bastirdigin fotoya ne olacak bilemiyorsun ki. En iyisi bir kac ortama kaydetmek.

Evet ne var ne yok kaydediyor ama ayda bir girip gereksizleri siliyorum. Netten indirdigim fotolar bile kaydoluyor yoksa...

Onlari klasorledim bir de. Gayet guzel oldu yani. Yapanin eline koluna saglik

Aslında karttan silinse bile geri getiren programlar var ama kart bozuldu ve okunamıyorsa işe yaramaz tabi ki.
Bence başka yerlere de sorun. Belki yapabilen biri çıkar.

Yaaaaa tüh annelerde falan varsa onları topla bari. Ben kendi telefonuma,harici belleğe,kv telefonuna,annemin bilgisayarına,görümcenin bilgisayarına yedeklerim önemli resimleri

Gittiginiz bilgisayarci bu isten anlamiyor galiba. Disk yanmadigi sürece kirtarilanayan hicbirsey yok. Bu isin uzmanlari var. Onlara goturun.

Bizim evegiren hırsız çalmıştı hem cep telefonumu hem fotoğraf makinasını hemde harddiski.

Benim de hamilelik ve oğlumun ilk dört ayından bir kare fotoğrafım yok.

Yani başka şekilde de olsa bunu yaşayanlar var çok üzülme demek için yazdım

keşke resimleri bastırsaydınız. ben digital şeylere asla güvenmem, ola ki birgün bozuldu ve açılmadı, ne olacak? ama elinizde basılı resimlerle albüm oldu mu senelerce sonraya kalacak çok güzel bir anıdır. benim 30 yıl önceki bebeklik çocukluk resimlerimden bir sürü albümüm var ve bakmak gerçekten çok nostaljik oluyor.

bundan sonra mutlaka bastırın. daha fazla üzülmeniz resimleri geri getirmeyecek, canınız sağolsun.

bnm de tüm düğün kına fotolarım gitmişti eve hırsız girip ilk cok üzülmüştüm ama snradan alıştım yokluguna:)

bende bundan çok korkuyorum. fotoları bastırmak istiyorum ama hep ihmal ediyorum. eskiden poz biter bitmez bastırıyoduk ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…