- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi keskelerveben
-
2 harici hard disk, sayisiz usb ile yedeklemistim ben bilgisayarimdaki her seyi; eve hirsiz girdi ve onlari da calip gitti
nasipten cikan cikiyor, uzulmeyin. bunu unutturacak dert gelmesin.
Benim senelerdir kullandigim bellek kartim vardi . Esim kendi telefonuna muzik kopyalamak icin kartimi takti sonra cikarip benim telefonuma bir dha taktik gecersiz kart mi sanirim oyle bsey yazdi telefonda bi kac gun sonra bir dha taktim.bu sefer telefon hc gormedi kartimi bir tane telefon tamircisne goturdum kart gitmis bunu kimse yapamaz dedi kart giderse gitsin butun hamilelik resimlerim kizimn bebeklik fotolari videolari gitti tum gun agladim baska biryere de kopyalamadim gozlerim sisti aglamaktan esimde dalga geciyor agliyorum diye cok uzuldum baska hic resimi yok kizimn tek tuk kardesmde var o kadar hamileligim hastanede cektigim fotograflar Allah im cok uzuluyorum cokk keske bilgisayara kopyalasaydim
Goturdum bugun bilgisayarciya sagolsun ugrasicagm yapamadgim olmadi bugune kadar arkadsi varms onada gostericem dedi format aticakms bseyler dedi iki gun sonra gidip sorucam insallah yapilir olmadi burda bi uye sagolsun bi yer soyledi oraya gondericem son careSen iyi bir bilgisayarcıya götür bence yine
Çünkü geri getirebikiyorlar diye biliyorum
Yanmadigi surece ne demek ? Benm goturdugm bulundugum yerin en iyi telefoncusu ama yapilmaz dedi ugrasmadan hic bn bugun bilgisayar tamircsne goturdum bugune kadar yapamadgim hicbsey olmadi pc kart vs dedi arkadsnada gostericekms ugrasicam dedi iki gun sonra sorucam iste sagolsun verdkten sonra karti iki saat sonra sordum bsey yukluyorm dedi ama su an ne pc ne telefon gormuyorms yine iste yapicam dedi format aticakms bseyler dedi de pek anlamiyorm bn insallah yaparGittiginiz bilgisayarci bu isten anlamiyor galiba. Disk yanmadigi sürece kirtarilanayan hicbirsey yok. Bu isin uzmanlari var. Onlara goturun.
Hemen bi bilgisayarcıya götür ve sakın üzerine başka birşey kaydetme.Benim senelerdir kullandigim bellek kartim vardi . Esim kendi telefonuna muzik kopyalamak icin kartimi takti sonra cikarip benim telefonuma bir dha taktik gecersiz kart mi sanirim oyle bsey yazdi telefonda bi kac gun sonra bir dha taktim.bu sefer telefon hc gormedi kartimi bir tane telefon tamircisne goturdum kart gitmis bunu kimse yapamaz dedi kart giderse gitsin butun hamilelik resimlerim kizimn bebeklik fotolari videolari gitti tum gun agladim baska biryere de kopyalamadim gozlerim sisti aglamaktan esimde dalga geciyor agliyorum diye cok uzuldum baska hic resimi yok kizimn tek tuk kardesmde var o kadar hamileligim hastanede cektigim fotograflar Allah im cok uzuluyorum cokk keske bilgisayara kopyalasaydim
Baska bir telefondan su an kullandgm tel.degil o telefonum kirildi attimFotoğrafları nereden çekip belleğe attınız_ Yani hangi telefondan_?
Telefonla cekmistim su an kullandgm telfnla degil ama o telfnum kirldi yapilmaz dediler attimFotoları neyle çekmiştiniz ?
Arada bir fotograflarinizi bastirmalisinz.tanesi 0.50 krus.arka arkaya bir suru cekiyoruz ama her konudan birkac bastrsanz cok tutmuyor.nereye yedeklersenz yedekleyin silinme ihtmaliniz cok fazla.buarda ben fotografcym .eger sim kart degil hafiza kartiysa kartinizi kurtarabilirsiniz.(dır )adinda program var.basit bir islemle hepsi gelmesede bicogu gelecektir hafiza karinizinBenim senelerdir kullandigim bellek kartim vardi . Esim kendi telefonuna muzik kopyalamak icin kartimi takti sonra cikarip benim telefonuma bir dha taktik gecersiz kart mi sanirim oyle bsey yazdi telefonda bi kac gun sonra bir dha taktim.bu sefer telefon hc gormedi kartimi bir tane telefon tamircisne goturdum kart gitmis bunu kimse yapamaz dedi kart giderse gitsin butun hamilelik resimlerim kizimn bebeklik fotolari videolari gitti tum gun agladim baska biryere de kopyalamadim gozlerim sisti aglamaktan esimde dalga geciyor agliyorum diye cok uzuldum baska hic resimi yok kizimn tek tuk kardesmde var o kadar hamileligim hastanede cektigim fotograflar Allah im cok uzuluyorum cokk keske bilgisayara kopyalasaydim
Arada bir fotograflarinizi bastirmalisinz.tanesi 0.50 krus.arka arkaya bir suru cekiyoruz ama her konudan birkac bastrsanz cok tutmuyor.nereye yedeklersenz yedekleyin silinme ihtmaliniz cok fazla.buarda ben fotografcym .eger sim kart degil hafiza kartiysa kartinizi kurtarabilirsiniz.(dır )adinda program var.basit bir islemle hepsi gelmesede bicogu gelecektir hafiza karinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?