- Konu Sahibi peachblush
-
Eğer yine öyle ikinizin kaldığı bir ortam oluşursa siz konuşmayı deneyebilirsiniz bence :) notlarla ilgili bir şey sorup tamamen arkadaşça bir tavır sergileyin.. Sonuçta selamlaşıyormuşsunuz bunda çekinecek bir şey yok.. Ayrıca neden kimseden hoşlanmaya hakkınız yokmuş ki? İnsanlar hata yapabilir, önemli olan hatalardan duyulan pişmanlık ve bir daha tekrarlamamaya çalışmak...
Aslında sürekli bakıp duruyorsa, yani hoşlanıyorsa adım atar bi erkek. Tabi istisnalar da var. Sosyal paylaşım sitesinden ekleyebilirsin eğer yüzyüze konuşamam diyorsan. Sadece bunu yapman yeterli bence, o eğer iletişim kurmak istiyorsa zaten devamını getirecektir.
Bence hiç Oralı olma ve beklenti içinde de olma yoksa hayal kırıklığına uğrarsın.ve katiyen bakma ona taraf.tamammı.sosyal paylaşımdan falan da ekleme.sakınn.bi baktım kız ne yapacagını şaşırdı der,acaba yüz versem neler yapar.Agırdan al.ve şu andan itibaren onu düşünmeyi bırak.erkekler peşimizden koşmaya layık.kapında ağlasa bil ki sana aşık.ucuz olma sakın.saygılaar
inan bazıları baktıklarıyla kalabiliyorlar...çok kaptırma kendini.Hem senin hoşlandığını anladıysa ki anlamıştır,bakıyosun işte.gıcıkmış.ya parası yoksa,ek veya başka sorunları.yada başka bir görüştüğü kız olmaz deme.bir süre ilgisiz kal.bakım noluyo.olmadı kitap alışverişi,fazladan bir biletle bir davaket yap.bir şey sor ünv,konserleri felan.ben eşimi fazladan bir biletle tavladım.ama o gün bir konuya girmedim.bir hafta mesajlaştık havadansudan,sonrdan hooop yerebatan sarnıcına getirdi.bakk sean n.erkek arkadaşın varmı dedi.yok dedim.tamam o zaman dedi.başarılar canım.bu arada evlendim onla çok oldu üfff sıkıldım bile.
Beklentini çok yüksek tutma olmaz ise daha çok üzülürsün. Sen konuşmak için canatar şekilde durma ortak derslerinden felan laf aç belki onun cesaretsizliği var kırarsın bu şekilde rahat olursa rahat konuşur.
Ha bir de şu ihtimal var seni ağır başlı efendi görmüş ise ve ciddi ilişki değilde hayatını yaşama düşüncesi var ise bana uymaz diyebilir kendi kendine.
Çok fazla bağlanma şimdiden.
bence bu kadar ümitlenme erkekler bazen öyle yapabiliyor başkasına çok aşıksa bile halabazı kızlarla kesişmekten zevk alıyorlar. bu kadarcık şeyden hemen ümitlenme yani bekleyiş içinde olma olacağı varsa olur zaten.
Canım ben bu tip durumlarda '' Çakmağınız var mı ? '' yı öneririm :):)
Ne yap et ama ilk adımı atma :) .. Kolay gelsin:)
Onun arkadaş grubundan tanıdığın yok mu sizi tanıştırsalar ..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?