- Konu Sahibi peachblush
-
doğru diyorsunuz hepiniz ben doldum heralde bide o yüzden bu kadar abarttım..
Merhaba,sizden hoşlanıyor büyük olasılıkla,senin dikkatini çekecek kadar farketmişsin bakışlarını.Muhtemelen çekingen bir çocuktur.Yaz okulunda ben de seninle aynı durumla karşılaşmıştım.Yaz okulu boyunca baktı baktı,erken dersim olduğu için bir sonraki ders için sınıfa en erken ben gelirdim,arkamdan da o.Sınıf bomboş olduğu halde benim kitaplarımın olduğu sandalyenin yanına otururdu hep.Bir iki kere bişey sordu.Sonra yaz okulu bittiğinde 1 ay sonra okul başladığında ben face açtım,oradan eklemiş beni,oradan mesaj attı duygularını.Burası olmasa hayatta yüzüne karşı söyleyemezdim,seninle konusamazdım dedi.
Yani kısacası oğlumuz biraz çekingen.Sen ilk adımı at.Nebiliyim yanına git dersle ilgili bişey sor,muhabbet başlat.Ama çok da samimi olma,bir sınırın olsun.Aranızda iletişimi başlat,gerisi daha kolay gelir.Bak mesela ikiniz kalmışsınız ya çalışma salonunda,keşke orada dersle ilgili bişey sorup muhabbeti başlatsaydın a kuzumsana iyi şanslar canım.
erkek bi adım atmayınca ..sen bişey yapamıyorsun kendini suçlama bence.. ben de cok hoşlanıyordum unv.de bakışma oluyrdu ama devamı yoktu sonra o bayram bahanesiyle ulaştı buluşmak falan istedi öyle oldu.. şimdi nişanlız.. o adım atmasaydı ben ne yapabilirdim ilk adımı atınca zaten kendilerini bişey sanıyorlar işler kötü oluyr..arkadaş ortamından bence de tanıdıkların varsa ortak bi faaliyette bir araya gelebilirsin en azından konuşma şansı bulursunuz..
yani. erkek ümit veriyor bakışıyla vs ile sonra olan kıza oluyor. dikkatli ol tatlım,onlar için hava güzel tabi
şimdi biraz bi gelişme var gibi ya ya da bana öyle geliyo neyse hep beraber yorumlayalım bakalım.. o günden sonra bugün karşılaştık ve inanın bugünkü bakışlar daha deliciydi diyim yani öncekilerden çok daha güzel baktı daha böyle gözümün içine bi an bi sevindim bende ama coolluğumdan taviz vermedimaslında bakınca gülümsemek istiyorum ama o hiç öyle yapmıyo ve bende sürekli gülen taraf olmak istemiyorum yanlış anlayacak diye..birde şundan bahsedeyim bu durumların üstüne bi kız arkadaşım dün bana durduk yerde öyle sevgililerden falan muhabbet açılınca dedi ki ki hisleri çok kuvvetlidir çok da dikkatli bi kızdır. bi düşününce sana bakıp hoşlanmayacak bi erkek olamaz ve eminim ki bir çok kişi bakıyodur ama sana gelmeye korkarlar çünkü dışardan bakıncanbiraz sertsin sanki hiç o işlerle alakası olmaz biri gelse hemen reddecek gibi bi duruşun var diye ben seni tanımadan önce soğuk olduğunu düşünüyodum tabi tanıyınca bambaşkasın dedi:) ama hani varsa birileri çevrende bu durumu biraz değiştir dedi inanın bu zamana kadar bi kaç kişi söyledi böyle ama bunun zamanlaması garip oldu...yani erkeklere evet biraz mesafeliyim yanlış anlyolar çok iyi davranınca ama ona karşı hiç öyle olmadım gibi geliyo..bide başka bi arkadaş sevgilimin olmamasına şaşırdı ben vardır diye düşünüyodum dedi.yani şu durumda sevgilim olduğunu falan düşünüyor olabilir yada kabul etmez diye konuşmaya korkuyor olabilir yada sadece bakıyor başka bir anlamı yok ben böyle düşünüyorum sizin yorumlarınız ne olur peki?
sert mert
bi erkek hoşalndığını belli edememekten korkuyosa kaç ondan
tırsık işte
bakmasın öküz gibi
de ki
ben rahatsız oluyorum niye öyle bakıyosun, cesareti varsa sölesin yoksa da bakmasın
erkek dediğin biraz cesur olur ne bu kedi yavrusu gibi
yani öyle dimi ya o yüzden ben nasılsam öyle davranmaya devam etcem belli edyim gibi bi halleregirmem ama biraz daha rahat güler yüzlü olmaya çalışırım gerilmemeye çalışırım ben böyle durumlarda biraz da gerginlikten kasılıyorum fazla cool oluyorum ama hep banada böylesi denk geliyorkesinlikle bi şey hissetmeyen insan öyle bakmaz ama işte bi harekete geç bi şey yap dimi. ne kadar reddedilcem gibi bi düşüncen olsa da bunu göze alacak kadar değer veriyosan o zaman etkiler yücelir gözümde işte. yani içinde nasıl tutuyo çatlar insan..bir erkek böyle olmamalı gerçekten ya....
aynen öyle
amaaaan sanki başka adam mı yok dünyada
kızdan tırsıyosa kız napsın
gitsin senden hoşlanıyom mu desin
hiç gerek yok boşver
şimdi olsa bile sonradan çekilmez öyle tırsık erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?