bütün samimiyetimle önerilerinizi bekliyorum lütfen...

Merhaba,sizden hoşlanıyor büyük olasılıkla,senin dikkatini çekecek kadar farketmişsin bakışlarını.Muhtemelen çekingen bir çocuktur.Yaz okulunda ben de seninle aynı durumla karşılaşmıştım.Yaz okulu boyunca baktı baktı,erken dersim olduğu için bir sonraki ders için sınıfa en erken ben gelirdim,arkamdan da o.Sınıf bomboş olduğu halde benim kitaplarımın olduğu sandalyenin yanına otururdu hep.Bir iki kere bişey sordu.Sonra yaz okulu bittiğinde 1 ay sonra okul başladığında ben face açtım,oradan eklemiş beni,oradan mesaj attı duygularını.Burası olmasa hayatta yüzüne karşı söyleyemezdim,seninle konusamazdım dedi.

Yani kısacası oğlumuz biraz çekingen.Sen ilk adımı at.Nebiliyim yanına git dersle ilgili bişey sor,muhabbet başlat.Ama çok da samimi olma,bir sınırın olsun.Aranızda iletişimi başlat,gerisi daha kolay gelir.Bak mesela ikiniz kalmışsınız ya çalışma salonunda,keşke orada dersle ilgili bişey sorup muhabbeti başlatsaydın a kuzum sana iyi şanslar canım.

Ayyy negüzel dertler bunlar..bencede çocuk çekingen.. İlk adımı atamaması ilgi duymadığı manasına gelmez..Sanırım ben olsaydım dayanamaz ilk adımı atardım..tabii reddedilmeyi göze alarak.. gerçi bundan 15 sene önce falan bunu yapmıştım.. Sürekli bakıp bakıp faaliyete geçemeyen birini ilk adımı ben atıp çalıştığı yerin telefonunu bulup aramıştım..Oda hemen kabul etti..sonra kurtulana kadar 2,5 senem gitmişti..Hay kafama tüküreyim nerden açtım o telefonu diye çok dertlenirdim..
Sonra geçenlerde faceden bana msj atmış..Benim soyadımın yanında bir soyadım daha olduğunu ve profil resminde ii çocuğumla olduğumu görmesine rağmen..Bekarken olmayan cesaretini şimdi toplamış..iyi cesaret ama..

erkek bi adım atmayınca ..sen bişey yapamıyorsun kendini suçlama bence.. ben de cok hoşlanıyordum unv.de bakışma oluyrdu ama devamı yoktu sonra o bayram bahanesiyle ulaştı buluşmak falan istedi öyle oldu.. şimdi nişanlız.. o adım atmasaydı ben ne yapabilirdim ilk adımı atınca zaten kendilerini bişey sanıyorlar işler kötü oluyr..arkadaş ortamından bence de tanıdıkların varsa ortak bi faaliyette bir araya gelebilirsin en azından konuşma şansı bulursunuz..

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

ya evet ilk duruma bakınca öyle diyosun hoşlanıyo heralde diye ama erkek milleti işte..yalnız kalınca bi tuhaf oldu o bi tarafta ben bi tarafta giderken bi değişik baktı iyi akşamlar dedi o yani bütün muhabbet bir kere daha kalırsak yine böyle bi şey olur heralde

konuşma ortamları ve ufak ufak da konuşmalar oluyor ama önemli olan onun niyeti ne istediği ve ben de bunu anlamıyorum...ne güzel siz şanslısınız kavyşmuşsunuz allah tamamına erdirsin amin:)

şimdi biraz bi gelişme var gibi ya ya da bana öyle geliyo neyse hep beraber yorumlayalım bakalım.. o günden sonra bugün karşılaştık ve inanın bugünkü bakışlar daha deliciydi diyim yani öncekilerden çok daha güzel baktı daha böyle gözümün içine bi an bi sevindim bende ama coolluğumdan taviz vermedim aslında bakınca gülümsemek istiyorum ama o hiç öyle yapmıyo ve bende sürekli gülen taraf olmak istemiyorum yanlış anlayacak diye..birde şundan bahsedeyim bu durumların üstüne bi kız arkadaşım dün bana durduk yerde öyle sevgililerden falan muhabbet açılınca dedi ki ki hisleri çok kuvvetlidir çok da dikkatli bi kızdır. bi düşününce sana bakıp hoşlanmayacak bi erkek olamaz ve eminim ki bir çok kişi bakıyodur ama sana gelmeye korkarlar çünkü dışardan bakıncanbiraz sertsin sanki hiç o işlerle alakası olmaz biri gelse hemen reddecek gibi bi duruşun var diye ben seni tanımadan önce soğuk olduğunu düşünüyodum tabi tanıyınca bambaşkasın dedi:) ama hani varsa birileri çevrende bu durumu biraz değiştir dedi inanın bu zamana kadar bi kaç kişi söyledi böyle ama bunun zamanlaması garip oldu...yani erkeklere evet biraz mesafeliyim yanlış anlyolar çok iyi davranınca ama ona karşı hiç öyle olmadım gibi geliyo..bide başka bi arkadaş sevgilimin olmamasına şaşırdı ben vardır diye düşünüyodum dedi.yani şu durumda sevgilim olduğunu falan düşünüyor olabilir yada kabul etmez diye konuşmaya korkuyor olabilir yada sadece bakıyor başka bir anlamı yok ben böyle düşünüyorum sizin yorumlarınız ne olur peki?

sert mert
bi erkek hoşalndığını belli edememekten korkuyosa kaç ondan
tırsık işte
bakmasın öküz gibi
de ki
ben rahatsız oluyorum niye öyle bakıyosun, cesareti varsa sölesin yoksa da bakmasın
erkek dediğin biraz cesur olur ne bu kedi yavrusu gibi

yani öyle dimi ya o yüzden ben nasılsam öyle davranmaya devam etcem belli edyim gibi bi halleregirmem ama biraz daha rahat güler yüzlü olmaya çalışırım gerilmemeye çalışırım ben böyle durumlarda biraz da gerginlikten kasılıyorum fazla cool oluyorum ama hep banada böylesi denk geliyor kesinlikle bi şey hissetmeyen insan öyle bakmaz ama işte bi harekete geç bi şey yap dimi. ne kadar reddedilcem gibi bi düşüncen olsa da bunu göze alacak kadar değer veriyosan o zaman etkiler yücelir gözümde işte. yani içinde nasıl tutuyo çatlar insan..bir erkek böyle olmamalı gerçekten ya....

Son düzenleme:

aynen öyle
amaaaan sanki başka adam mı yok dünyada
kızdan tırsıyosa kız napsın
gitsin senden hoşlanıyom mu desin
hiç gerek yok boşver
şimdi olsa bile sonradan çekilmez öyle tırsık erkek

aynen öyle
amaaaan sanki başka adam mı yok dünyada
kızdan tırsıyosa kız napsın
gitsin senden hoşlanıyom mu desin
hiç gerek yok boşver
şimdi olsa bile sonradan çekilmez öyle tırsık erkek

zaten çok güvenemiyorum erkeklere böyle şeyler biraz daha artırıyo bu durumu yani hep böyle olacakmış gibi öğrenilmiş çaresizlik yaşamaya başlıyorum yoksa daha hoşlanma aşamasındayım zaten.. allah en iyisini en hayırlısını çıkarsın inşallah karşıma..

Son düzenleme:
erkeğe biraz cesaret vereceksin gelip söylemesi için.. artık o cesaret verme de kişiden kişiye değişir bi hareketinle belli edebilirsein.. ben demiyorum git üstüne atla ama cesaretlendir biraz.. mesela onu görünce gidip yanına bişey sorabilirsin ya da ne bileyim ilgi duyduğunu belli et tabi işler ciddi olunca asla böyle bişeyi kabul etme sen geldin istedin dee :))))),
gönlüne göre olur inş

zor işler bunlar ya.
bence o biraz daha muhabbetin ilerlemesini bekliyor.erkeklerin, direk gelip söyleyebilecek olanlar hariç,çoğu konuşup muhabbet etmediği bir kıza pat diye açılamıyor.o cesareti bulabilmek adına önce arkadaşlık kurmayı planlıyor olabilir.konuşuyormuşsunuz siz bence bir adım atılmış hiç tanışmıyor değilsiniz.konuşun rahat olun,normal havadan sudan derslerden vs.bişey sorun mesela sohbet etmeyi deneyin.

iyi akşamlar herkese ya kafam yine çok karışık benim değişiklikler var konumla ilgili sizlerden fikir almak istedim gerçekten ihtiyacım var ne yapmaya çalışıyor ben bi şeyler yorumluyorum ama doğru mu bilmiyorum
son günler artık bütlerdeyiz neyse ben özetle anlatayım:
ben muhabbet ilerlesin diye uğraşıyordum ya bi gün yolda karşılaştık güldüm ben buna sonra bakışlar iyice dikkatli olmaya başladı ve ciddileşmeye peşimden gelmeler gözümün içine içine bakmalar falan öyle bakıyo ki yüzüme çok utanıyorum ben heycanlanıyorum bi daha gülemedim çünkü o hep ciddi baktı yüzüme ondan ufak bi selam bekledim ama yok sadece acayip bakıyo bir kaç kere böyle oldu karşılaştık ben gülemedim o da bakmaya devam etti ama nasıl bakmak arkadaşlarımda artık çok net farkediyo ve onunda samimi arkadaşları bakmaya başladı bana neyse durum böyleyken birden bi hafta önce bir gün hiç bakmadı bana ama böyle bilerek yani o kadar belli ki planlı bi şey olduğu çok tuhaf geldi ya birden böyle olması bi sebep yok yani ben hep aynı ben. biliyo ordayım bilerek bakmıyo hiç hemde :) ya ne yapmaya çalışıyo sizce bu olumlu bi şey mi, kötü mü yoksa ben çıkamadım işin içinden???

Canım benzeri bir durumu ben yaşadım ve hala yaşıyorum, konumu okuyabilirsin :) Sanırım bakışmaların başlamasının üzerinden 1 ay falan geçmiş. Bakmak dışında hiç mi bir adım atmadı? Sosyal paylaşım sitesinden eklemek ya da arkadaşça da olsa muhabbet kurmak falan gibi? 1 ay adım atmamak için uzun bir süre :18:

okudum konunu bencede rezil oldum falan diye düşünme ve kesinlikle yine konuşmaya başlar o sen rahat ol numaran varmış onda yani zaten..ya bizim ortak arkadaş falan yok durum bi tuhaf birden hiç bakmadı bana taraf ama belli bilerek yapıyo arkadaşlarım da öyle düşünüyo senin tepkini ölçecek diye ama bilmiyorum of

Eğer ben sen olsaydım ve hislerimden emin olsaydım ders notu isterdim. Ders notu istemenin ne demek olduğunu herkes bilir
Günbegün notla ilgili birşeyler sorardım kendisine. En azından onun da duygularından emin olabilirsin belki, yani biraz da olsa...
Ama eğer buna cesaretim yok diyorsan arada bir gözlerine 3-4 saniye bak, tam karşısında durma yan taraflarında dur, erkekler karşısında duran kıza yaklaşmakta zorlanırlar. Eğer güveni varsa ve konuşmak istiyorsa sana yandan yandan biraz daha yaklaşacağına eminim, bir bakmışsın ki dibinde Ona ilgini belli et ama sen gitme. Sen çağır o gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…