- Konu Sahibi peachblush
-
şimdi biraz bi gelişme var gibi ya ya da bana öyle geliyo neyse hep beraber yorumlayalım bakalım.. o günden sonra bugün karşılaştık ve inanın bugünkü bakışlar daha deliciydi diyim yani öncekilerden çok daha güzel baktı daha böyle gözümün içine bi an bi sevindim bende ama coolluğumdan taviz vermedimaslında bakınca gülümsemek istiyorum ama o hiç öyle yapmıyo ve bende sürekli gülen taraf olmak istemiyorum yanlış anlayacak diye..birde şundan bahsedeyim bu durumların üstüne bi kız arkadaşım dün bana durduk yerde öyle sevgililerden falan muhabbet açılınca dedi ki ki hisleri çok kuvvetlidir çok da dikkatli bi kızdır. bi düşününce sana bakıp hoşlanmayacak bi erkek olamaz ve eminim ki bir çok kişi bakıyodur ama sana gelmeye korkarlar çünkü dışardan bakıncanbiraz sertsin sanki hiç o işlerle alakası olmaz biri gelse hemen reddecek gibi bi duruşun var diye ben seni tanımadan önce soğuk olduğunu düşünüyodum tabi tanıyınca bambaşkasın dedi:) ama hani varsa birileri çevrende bu durumu biraz değiştir dedi inanın bu zamana kadar bi kaç kişi söyledi böyle ama bunun zamanlaması garip oldu...yani erkeklere evet biraz mesafeliyim yanlış anlyolar çok iyi davranınca ama ona karşı hiç öyle olmadım gibi geliyo..bide başka bi arkadaş sevgilimin olmamasına şaşırdı ben vardır diye düşünüyodum dedi.yani şu durumda sevgilim olduğunu falan düşünüyor olabilir yada kabul etmez diye konuşmaya korkuyor olabilir yada sadece bakıyor başka bir anlamı yok ben böyle düşünüyorum sizin yorumlarınız ne olur peki?
okudum konunu bencede rezil oldum falan diye düşünme ve kesinlikle yine konuşmaya başlar o sen rahat ol numaran varmış onda yani zaten..ya bizim ortak arkadaş falan yok durum bi tuhaf birden hiç bakmadı bana taraf ama belli bilerek yapıyo arkadaşlarım da öyle düşünüyo senin tepkini ölçecek diye ama bilmiyorum of
Sizde benim gibisiniz...
Erkeklerin çoğu böyle hatta yakın konuşsalarda açılmıyorlar...
Arkadaş çevremde var.....
Canım zaten bizim durum hafif hafif netleşiyor gibi ona bıraktım bekliyorum :) Ama senin onda ne numaran var, ne facebookta eklisiniz anladığım kadarıyla. Ee nasıl adım atacak bu çocuk? Bizim onunla ortak arkadaş hiç yoktu ama ekledi yani, demek istediğim şu bu çocuğun iyi kötü bir adım atması gerek aranızdaki ilişkiyi geliştirmek için. Ne bileyim ben, acaba senden mi bekliyor bir şeyler anlamadım ki. Facebookta varsan eğer buna rağmen neden eklememiş ki bu çocuk seni :S
ya kızlar ne olur bi erkek tanıdığınıza danışın ne yapmaya çalışıyo kafayı yiycem düşünmekten gerçekten öyle zor bi durum ki
yani açılmıyo işte zaten..benden beklemesi çok saçma! açılan arkadaşlarımıda gördüm ne oluyo sonra. hemen bi havalara girmeler..ya gerçekten hoşlanan erkek niye açılmasın istiyosan sevgilin olmamı gelip direk söylesene(bu yüzden de kendimi kasıyorum güvenemiyorum.. facebooktada ortak arkadaş yok ve aramaya kapalıyım sadece arkadaşlarımın arkadaşları ekleyebiliyor..
gelip söylemesi en güzeli değil mi yaben öyle erkekleri hep takdir ederim o yüzden öyle düşünüyorum heralde net olmalı insan ya..ortak arkadaş olmadan ekleyemez beni facebookta ama girişimi geçtim bide bakmadı ya o gün birden bire yani..
canım bizim tarafımızdan bakınca gelip söylemesi tabii ki en güzeli en mantıklısı ama bir de onlar açısından düşün; reddedilebilir, terslenebilir risk alması lazım. Bu riski alamayabilir. Hem ben de ilk adımı kızların atmasından yana değilim ama adım değil de küçük bir hareket olabilir bilmiyorum. Bazı erkekler bu tür şeyleri ince uzun düşünüyor, cesaret edemiyor veya bekliyor falan filan. Facebookta bence bir süreliğine aramaya aç belki ordan bakmış ekleyememiştir. Sen gidip konuşma ama sana ulaşabileceği bir ortam yarat. Buna rağmen ulaşmazsa da üstünü çizip yoluna bakarsın. Sonuç olarak erkek olan o, bence hoşlandığını söylemesi gereken o. Ah bu erkekler, hiç aklımızda yokken dikkatimizi çekip aklımıza giriyorlar, sonra da ne bir adım ne bir şey
Canım bizim tarafımızdan bakınca gelip söylemesi tabii ki en güzeli en mantıklısı ama bir de onlar açısından düşün; reddedilebilir, terslenebilir risk alması lazım. Bu riski alamayabilir. Hem ben de ilk adımı kızların atmasından yana değilim ama adım değil de küçük bir hareket olabilir bilmiyorum. Bazı erkekler bu tür şeyleri ince uzun düşünüyor, cesaret edemiyor veya bekliyor falan filan. Facebookta bence bir süreliğine aramaya aç belki ordan bakmış ekleyememiştir. Sen gidip konuşma ama sana ulaşabileceği bir ortam yarat. Buna rağmen ulaşmazsa da üstünü çizip yoluna bakarsın. Sonuç olarak erkek olan o, bence hoşlandığını söylemesi gereken o. Ah bu erkekler, hiç aklımızda yokken dikkatimizi çekip aklımıza giriyorlar, sonra da ne bir adım ne bir şey
aynen öyle birçok şey yapıp sırra kadem basıyorlar biz kızlarda hemen etkileniyoruz bi bakış bi gülüş bi söz.
kızlar bi yorum yapın ya çok üzülüyorum...
Şimdi gördüm yorumunu canım. Bu çocuk ne yapıyor ben anlamadım. Ulaşmak istese ulaşır yani bilmiyorum neyi bekliyor? Vaz mı geçti? Benzeri bir durumu ben yaşıyorum demiştim hatta yavaş yavaş netleşiyorduk ama elde var sıfır :) Benim de moralim bozuk. En iyisi boş vermek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?