Bütün Sülale Misafirliğe Gidilir mi yaa?

Ama bunlar, konundan daha önemli
Bi babanın gelmesi serbest yani şaşırdım. Nedense o da ?
Sende onunkileri eve almazsan haktır. Kısas şart
Onun ki aile de sen ağaç kavuğundan mı çıktın? Terbiyesiz
Babam anneme göre daha sakin, daha pasif davrandığı için seviyor onu.. En ufak bir şey duysa ona da aynı tavrı yapar, biliyorum..

yatak odanıza girmesi normal değil zaten kulağında telefon var dediniz ama hırsızlık huyu var deyip hırsızlıkla suçluyorsunuz
akrabalar birbirine gider gelir her gün gelmiyorlar çocuk birazcıkta kalabalıga alışşsın

yatak odanıza girmesi normal değil zaten kulağında telefon var dediniz ama hırsızlık huyu var deyip hırsızlıkla suçluyorsunuz
akrabalar birbirine gider gelir her gün gelmiyorlar çocuk birazcıkta kalabalıga alışşsın
Evet hırsızlık huyu olduğunu bildiğim için şüphelenmem normal değil mi? Bana anlatıldığı için biliyorum gittiği her yerde böyle yapıyor çünkü..
Kayınvalidem bile yatak odasını karıştırırken yakalamış.
Yoksa durduk yere birinden şüphelenmem herhalde.

Canım bu konuyu misafirlerinle değil, eşinle konuşman en doğru olan şey. eşinle konuşurkende bu misafir durumunun seni hangi konularda müşgül durumlarda bıraktığını hiç kimseyi suçlamadan yumuşak dille anlatırsan cenkleşmezsen eşinle bence anlayış gösterecektir.

Canım bu konuyu misafirlerinle değil, eşinle konuşman en doğru olan şey. eşinle konuşurkende bu misafir durumunun seni hangi konularda müşgül durumlarda bıraktığını hiç kimseyi suçlamadan yumuşak dille anlatırsan cenkleşmezsen eşinle bence anlayış gösterecektir.
Evet canım haklısın keyfi yerinde olduğu bir gün. Sakin sakin konuşmayı deneyeceğim..

Back
X