Bütün Sülale Misafirliğe Gidilir mi yaa?

Evet. Evleneli 3 yıl olacak, hâlâ bu sorunu çözemedik ve en çok yıpranan ben oldum hep.
Annem şu an umrede, yine de atıp tutmaya devam ediyor, annen gelince gelmeyeceğim, bana hediye almasın Vs, egosu tavan durumda..

Zaten hediye almamış sana, eşim alsan da kullanmaz sen bana al anne dedim, bunu da eşime söyledim.. Zaten gelme de, olur da tatsızlık çıkar, gelen giden çok olacak hiç gerek yok dedim.

Valla bilmiyorumda Rabbim gerçekten sabır versin
Böyle bir adamala KOCA BİR ÖMÜR nasıl geçecek tartışılır.

biraz daha dikkat edicem
biliyorum zaten kötü bişe yaptığım ama hani yazmışsınız ya annemle alakalı olmasa bile konuyu oraya getiriyor diye bende aynen oyleyim ama konu illaki geliyor
geçmişte resmen kadın bende travma etkisi yarattı hani diyorlar ya çocukluğuna inelim diye ya benım şurda 5 yıl öncesine (evliliğimin kaynanam yüzünden zehir olduğu günlere ) inseler yeter sanki
bunları da unutmuyorum eşime de unutturmuyorum
benim canım yandıgı gibi onunki de yansın istiyorum
' geçmişte bende travma etkisi yarattı ' ile devam eden paragrafı da sanki eşim yazmış, aynen böyle düşünüyor..
Ben ise hâlâ benim annem de olsa 3. Kişileri evliliğimizde sorun olarak görmeyelim diye yalvarmaktayım..

Valla bilmiyorumda Rabbim gerçekten sabır versin
Böyle bir adamala KOCA BİR ÖMÜR nasıl geçecek tartışılır.
Ben özverili davranıp, fedakarlık yapıp olgınlaşmasını bekliyorum. Belki zaman gelir ' ben neler yapmışım ' diye pişman olur diye ümitliyim, yaşı 26 ve bir olgunluğa erişmesini istiyorum..
Tabi şiddet Vs, olmadığı sürece..

Ben özverili davranıp, fedakarlık yapıp olgınlaşmasını bekliyorum. Belki zaman gelir ' ben neler yapmışım ' diye pişman olur diye ümitliyim, yaşı 26 ve bir olgunluğa erişmesini istiyorum..
Tabi şiddet Vs, olmadığı sürece..

Umarım olgunlaşır .sizin yaşınız kaç acaaba ?
Bazı şeyler vardır ki şiddetten beter hakaret gibi şu gibi bu gibi
Rabbim inşallah pişman etsin ve ben neyapıyorum desin...

Umarım olgunlaşır .sizin yaşınız kaç acaaba ?
Bazı şeyler vardır ki şiddetten beter hakaret gibi şu gibi bu gibi
Rabbim inşallah pişman etsin ve ben neyapıyorum desin...
Amin inşallah, tek isteğim bu.. Ben 27 yaşındayım bu arada.

Aynen öyle.. Ben bekarken annemle pek anlaşamazdım ama en mutlu günlerimmiş aslında..

büyük konuşmak istemiyorum insan ne hakkında büyük konuşursa başına gelirmiş... ben yine de büyük konuşmak istemiyorum ama... annemi evime sokmayan adamdan koca mı olur damat mı olur? annem bu ya benle evlenebilmek için gelip izin aldığı insan. o izni alınca elini eteğini öptüğü insan. nasıl bi saygısızlık bu?

her sabah annen mevzusu açılır dedin ya. o mevzuyu açtığında de ki ''beni annem büyüttü bu yaşa getirdi, ne zorluklarla.. ben ona kurban olurum, senin bu saçma sapan lafların tavırların ona olan hissiyatımı değiştirmeyecek. bizim de kızımız var, yarın evlendiği zaman kocası bizle görüştürmese zoruna gitmez mi? sen büyüt o yaşa getir, elin adamı gelsin senden kızını alsın, sonra senle görüştürmesin, olacak iş mi?'' de. kendisinin de kızı var ordan vur sürekli.:anne:

misafir konusunda da taktiklerimizi uygulamayı unutma:sinirli:

büyük konuşmak istemiyorum insan ne hakkında büyük konuşursa başına gelirmiş... ben yine de büyük konuşmak istemiyorum ama... annemi evime sokmayan adamdan koca mı olur damat mı olur? annem bu ya benle evlenebilmek için gelip izin aldığı insan. o izni alınca elini eteğini öptüğü insan. nasıl bi saygısızlık bu?

her sabah annen mevzusu açılır dedin ya. o mevzuyu açtığında de ki ''beni annem büyüttü bu yaşa getirdi, ne zorluklarla.. ben ona kurban olurum, senin bu saçma sapan lafların tavırların ona olan hissiyatımı değiştirmeyecek. bizim de kızımız var, yarın evlendiği zaman kocası bizle görüştürmese zoruna gitmez mi? sen büyüt o yaşa getir, elin adamı gelsin senden kızını alsın, sonra senle görüştürmesin, olacak iş mi?'' de. kendisinin de kızı var ordan vur sürekli.:anne:

misafir konusunda da taktiklerimizi uygulamayı unutma:sinirli:
Benle evlenmek için annemden izin alan, bir insanın bunları yapabileceğini tahmin edemedim malesef.. Edebilseydim çok sevsem de yolun başında geri dönerdim..
Sana ve diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ederim canım, verdiğiniz taktikleri uygulamaya çalışıcam.. :KK200:

' geçmişte bende travma etkisi yarattı ' ile devam eden paragrafı da sanki eşim yazmış, aynen böyle düşünüyor..
Ben ise hâlâ benim annem de olsa 3. Kişileri evliliğimizde sorun olarak görmeyelim diye yalvarmaktayım..
Aynen aynen bu şekilde eşim de bana yalvarıyor

Konunuzu aldım başka tarafa çektim kusura bakmayın ama görünce dayanamadım yazdım
Sîzin yazdıklarınızdan bende ders çıkardım

Aynen aynen bu şekilde eşim de bana yalvarıyor

Konunuzu aldım başka tarafa çektim kusura bakmayın ama görünce dayanamadım yazdım
Sîzin yazdıklarınızdan bende ders çıkardım

Hiç önemli değil, aksine eğer bir faydam olduysa mutlu olurum.. Çünkü bir erkek de olsa benim yaşadığımı yaşamasını istemem..
Nacizane tavsiyem ;
Siz yine kv ile görüşmeyin ya da sevmeyin, ama eşinizi arada bırakmayın..

BEN BİRAZ DA ŞUNDAN DOLAYI KALDIRAMIYORUM;
Benim babam hariç annem, abim, dayı, teyze Vs. Evime gelemiyor, ben nadiren giderim onda da illa canımı sıkacak bir şey bulur..
Ben bunları yaşarken onun aile ve akrabalarının evime rahat rahat gelmelerini,daha doğrusu buna izin vermesini sindiremiyorum.. Kv ile arama mesafe koymayı başardım, oğlunu tanıdığı için eşin bana soğuk davranıyor falan diyemiyor, ama o insanlara artık soğuk davranma zamanı geldi..

Gelmeleri mi yasak ? Izin vermiyor mu eşiniz ?

Okudum yaşadıklarınızı, ne kadar uzucu, yıpratıcı. :(

Yin?e de gelsin aileniz, hiç görmeyin suratını, rahat olun.

Arada bırakılmak çok acı.

Peki nereye kadar böyle karşılıklı misillemeler yapacaksınız

Okudum yaşadıklarınızı, ne kadar uzucu, yıpratıcı. :KK43:

Yin?e de gelsin aileniz, hiç görmeyin suratını, rahat olun.

Arada bırakılmak çok acı.

Peki nereye kadar böyle karşılıklı misillemeler yapacaksınız

Hiç bilmiyorum canım, zaten gelirlerse eşim yokken geliyorlar, o öyle istedi. Ben yokken gelsinler dedi..
Keşke eşitlik olsaydı, keşke benim ailesine saygı duyduğum gibi o da saygı aileme saygı duysaydı..
İnşallah bir gün düzelir umuduyla, sesimi çıkarmadan yaşayıp gidiyorum, evet bu durumdan hiç memnun değilim ama boşanma ihtimalini evliliğime uzak tutmaya çalışıyorum..

Hiç bilmiyorum canım, zaten gelirlerse eşim yokken geliyorlar, o öyle istedi. Ben yokken gelsinler dedi..
Keşke eşitlik olsaydı, keşke benim ailesine saygı duyduğum gibi o da saygı aileme saygı duysaydı..
İnşallah bir gün düzelir umuduyla, sesimi çıkarmadan yaşayıp gidiyorum, evet bu durumdan hiç memnun değilim ama boşanma ihtimalini evliliğime uzak tutmaya çalışıyorum..

Neleri sindirmedi ki Hiranurun Annesi???

Bilmen gereken tek bir sey var, o da bir gun duzelir diye umut edip herseyi sindirerek esinin duzelecegini beklememek. Bu konuyla ilgili ne yaparsin bilmiyorum orasi seni ilgilendirir ama karsinda karisinin hatrini sallamayip onun ailesiyle gorusmeyen fakat degil aile, kendi akrabalarina hizmet icin fir donen bir karisi var. Soyler misin NEDEN DUZELSIN?

Bilmen gereken tek bir sey var, o da bir gun duzelir diye umut edip herseyi sindirerek esinin duzelecegini beklememek. Bu konuyla ilgili ne yaparsin bilmiyorum orasi seni ilgilendirir ama karsinda karisinin hatrini sallamayip onun ailesiyle gorusmeyen fakat degil aile, kendi akrabalarina hizmet icin fir donen bir karisi var. Soyler misin NEDEN DUZELSIN?
Haklısın canım, daha ne ister ki diyosun? Doğrusun, ama ben de artık ailesine soğuk ve mesafeliyim, kendimce bir şeyler yapıyorum yavaş yavaş da olsa bu durumu değiştirmeye çalışıcam canım..

BEN BİRAZ DA ŞUNDAN DOLAYI KALDIRAMIYORUM;
Benim babam hariç annem, abim, dayı, teyze Vs. Evime gelemiyor, ben nadiren giderim onda da illa canımı sıkacak bir şey bulur..
Ben bunları yaşarken onun aile ve akrabalarının evime rahat rahat gelmelerini,daha doğrusu buna izin vermesini sindiremiyorum.. Kv ile arama mesafe koymayı başardım, oğlunu tanıdığı için eşin bana soğuk davranıyor falan diyemiyor, ama o insanlara artık soğuk davranma zamanı geldi..
Ama bunlar, konundan daha önemli
Bi babanın gelmesi serbest yani şaşırdım. Nedense o da ?
Sende onunkileri eve almazsan haktır. Kısas şart
Onun ki aile de sen ağaç kavuğundan mı çıktın? Terbiyesiz

Esin olmadığı zaman çağırmak daha rahat olmaz mi zaten ?
Oh ne güzel ailenle bir arada olursun.

Insaallah, tabi gönül ister saygıyı ama arada kopukluklar olmuşsa ve sen bunu kabul edip hayatına devam etmişsin fazla eselememelisin.

Esin olmadığı zaman çağırmak daha rahat olmaz mi zaten ?
Oh ne güzel ailenle bir arada olursun.

Insaallah, tabi gönül ister saygıyı ama arada kopukluklar olmuşsa ve sen bunu kabul edip hayatına devam etmişsin fazla eselememelisin.
Zaten eşim yokken daha rahatım bu konuda.. En azından bir şey oldu mu olacak mı stresi yok.. Bu hep böyle gitmez, elbet bir gün devran döner.

Back
X