Bütün Sülale Misafirliğe Gidilir mi yaa?

Ben rahat bir insanım. Kasilmam. Hizmettir v.s hiç üzerime alınmam. Sadece büyükler olmaz , gençlerde olur . Zaten o zaman daha kolay oluyor. Hele evime ilk defa gelmiyorsa , üssü olarak kullanıyorsa evimi , oo o zaman hiç takılmam. :)

Bir araya gelmek herkese iyi gelir. Anlaşamadığım insanlarda olsa hayat arkadaşım için iyi geliyor :)

BEN BİRAZ DA ŞUNDAN DOLAYI KALDIRAMIYORUM;
Benim babam hariç annem, abim, dayı, teyze Vs. Evime gelemiyor, ben nadiren giderim onda da illa canımı sıkacak bir şey bulur..
Ben bunları yaşarken onun aile ve akrabalarının evime rahat rahat gelmelerini,daha doğrusu buna izin vermesini sindiremiyorum.. Kv ile arama mesafe koymayı başardım, oğlunu tanıdığı için eşin bana soğuk davranıyor falan diyemiyor, ama o insanlara artık soğuk davranma zamanı geldi..

BEN BİRAZ DA ŞUNDAN DOLAYI KALDIRAMIYORUM;
Benim babam hariç annem, abim, dayı, teyze Vs. Evime gelemiyor, ben nadiren giderim onda da illa canımı sıkacak bir şey bulur..
Ben bunları yaşarken onun aile ve akrabalarının evime rahat rahat gelmelerini,daha doğrusu buna izin vermesini sindiremiyorum.. Kv ile arama mesafe koymayı başardım, oğlunu tanıdığı için eşin bana soğuk davranıyor falan diyemiyor, ama o insanlara artık soğuk davranma zamanı geldi..
bu çooookkkk daha büyük bir sorun..ne demek ailem evime gelemiyor..sebep nedir????

Yemeğe değil çaya gelirler, ama eşim benim akrabalarıma hiç değer vermez, hatta görüşmez. Ama kendi akrabalarına canını verecek derecede fedakardır.
Çayı, çerezi, pastası, meyvesi ' aman bak bir sürü şey ikram ettiler ' desinler diye herşeyi yaparız..

Ve benim kızım zaten huysuz bir çocuk gece 12- 1e kadar otururlar..
Onlar gittiğinde savaştan çıkmış gibi hissediyorum, kızımla ilgilenecek gücü bulamıyorum..

Allahım, insanlari idare etmek zorunda kalmak çok kötü bir şey.
Ben bu insanlara evimde istemiyorum ve bunu belli edecek ne yapabilirim?

AYY okurken daraldım
O nargilenin başına birşey getirsen olmaz mı ?:olamaz:

bu çooookkkk daha büyük bir sorun..ne demek ailem evime gelemiyor..sebep nedir????
Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ki? Bu konuda çok yaralıyım, annemle eşim arasında da kaldım, aramızdaki bir tartışmadan dolayı eşimin annemin evini bastığı da olmuştur.. Çok şey yaşadım, anneni sevmiyorum deyip herşeyi söyleyebilme hakkını buluyor kendinde..
Ben de diyorum ki sevme, sevmeni istemiyorum, görüşmem diyor, görüşme diyorum, annem de ona çok meraklı değil..
Ama görüşmediği halde annen de annen, her sabah bir annen mevzusu açılır..
Amacı anneme olan kinini kusacak, kendini rahatlıcak, gerisi önemli değil..

HERŞEY KARŞILIKLI ARTIK BUNUN FARKINDAYIM, BEN DE ANNESİNE VE BABASINA SOĞUK DAVRANIYORUM, ANNEME YAPTIĞI GİBİ HOŞUMA GİTMEYEN HER ŞEYİ ONLARA ŞİKAYET EDİYORUM..

Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ki? Bu konuda çok yaralıyım, annemle eşim arasında da kaldım, aramızdaki bir tartışmadan dolayı eşimin annemin evini bastığı da olmuştur.. Çok şey yaşadım, anneni sevmiyorum deyip herşeyi söyleyebilme hakkını buluyor kendinde..
Ben de diyorum ki sevme, sevmeni istemiyorum, görüşmem diyor, görüşme diyorum, annem de ona çok meraklı değil..

HERŞEY KARŞILIKLI ARTIK BUNUN FARKINDAYIM, BEN DE ANNESİNE VE BABASINA SOĞUK DAVRANIYORUM, ANNEME YAPTIĞI GİBİ HOŞUMA GİTMEYEN HER ŞEYİ ONLARA ŞİKAYET EDİYORUM..
bu durumda ben olsam adamın sülalesinden herhangi kimseyi sokmazdım evime..annemin kardeşimin gelemediği eve ,kocamın hiçbir akrabası da gelemez...
gerçi annemin evini basan adam kocam da olamaz ama o kısma girmeyeyim...

AYY okurken daraldım
O nargilenin başına birşey getirsen olmaz mı ?:olamaz:
Valla bu gidişle öyle olacak, balkon biraz alçak zaten, ' AA ben banyodaydım. Çocuklar balkona top atmış düşmüş kırılmış. Çıkınca gördüm, ama çocuk yoktu etrafta ' :)
Nasıl?

bu durumda ben olsam adamın sülalesinden herhangi kimseyi sokmazdım evime..annemin kardeşimin gelemediği eve ,kocamın hiçbir akrabası da gelemez...
gerçi annemin evini basan adam kocam da olamaz ama o kısma girmeyeyim...
Bizim aramızdaki herhangi bir sorundan bile annemi sorumlu tutmayı çok sever..
Vr benim annem de haksız olduğum yerde eşimin yanında fırçalar bile beni.
Ama yine de yaranamaz..

Valla bu gidişle öyle olacak, balkon biraz alçak zaten, ' AA ben banyodaydım. Çocuklar balkona top atmış düşmüş kırılmış. Çıkınca gördüm, ama çocuk yoktu etrafta ' :)
Nasıl?

valla iyi atın gitsin yaaa one öyle!! '' ama bundan önemli olan birşey daha var ki yukarıda okuduğum, annenizi kafasına takip sabah namazı birşey yapmayan kadını ciklet gibi çiğnemesi.Ev basması:KK57:

bu çok kötü
aynı durum bizde de var ama tam tersi...
eşinizin yaptığı şeyi ben yapıyorum eşime
şimdi yazınızı okuyunca sanki bunu benim eşim yazıyor gibi hissettim ve yanlış yaptığımı anladım

ama insan duramıyor bende aynı şekilde kadınla hiç görüşmemem mümkün değil ama mesafe koydum ve soguk davranıyorum
ama sürekli annesini eleştiriyorum içimdekileri eşime kusmak istiyorum aynen bende
benim amacım ; istiyorum ki eşim annesinin bana yaptığını bilsin , gidip annesine laf söylesin de istemiyorum ama ben sesiz kalınca eşim annesini melek sanmasın istiyorum
yaptığını söylemesem annesini iyi sanmaya devam edecek ben buna dayanamıyorum istemiyorum bunu

çok zor gercekten de farkındayım eşlerden birinin ötekinin ailesini sevmemesi ve bunu da acıkca sevmıyorum dıye söylemesi çok kötü

şimdi ayda yılda bir olursa bu durum sessiz kalmanızda fayda var.
özellikle ev hanımıysanız zaten 1 hafta önceden ufak ufak hazırlık yapabilirsiniz çocuk olsa dahi..
ben çalışıyorum bir de oğlum var 2 ,5 yaşında bebekliğinden beri gece geç yatıp o uykusundayken hazırlık yaparım.
misafir bereketle gelir. gelsinler ki evin bereketi artsın. ewt kalabalık misafir olunca bir kısım tadını alır bir kısım cefasını çeker ama yapıları bu demek ki..

ama çok da zor oluyorsa kısım kısım alın.

yok bu sürekli hala geliyor en fazla 2 haftaya bir tekrar ediyor diyorsanız da nargileyi evden çıkarın.
bu misafiri konusundaki şikayetiniz değil de eşiniz çok sıktı beni.. ne demek karısını yok saymak.. bir baba çocuğunun annesini her daim el üstünde tutmalı tabi anne de çocuğunun babasını..

valla iyi atın gitsin yaaa one öyle!! '' ama bundan önemli olan birşey daha var ki yukarıda okuduğum, annenizi kafasına takip sabah namazı birşey yapmayan kadını ciklet gibi çiğnemesi.Ev basması:KK57:
Evet. Evleneli 3 yıl olacak, hâlâ bu sorunu çözemedik ve en çok yıpranan ben oldum hep.
Annem şu an umrede, yine de atıp tutmaya devam ediyor, annen gelince gelmeyeceğim, bana hediye almasın Vs, egosu tavan durumda..

Zaten hediye almamış sana, eşim alsan da kullanmaz sen bana al anne dedim, bunu da eşime söyledim.. Zaten gelme de, olur da tatsızlık çıkar, gelen giden çok olacak hiç gerek yok dedim.

Evet. Evleneli 3 yıl olacak, hâlâ bu sorunu çözemedik ve en çok yıpranan ben oldum hep.
Annem şu an umrede, yine de atıp tutmaya devam ediyor, annen gelince gelmeyeceğim, bana hediye almasın Vs, egosu tavan durumda..

Zaten hediye almamış sana, eşim alsan da kullanmaz sen bana al anne dedim, bunu da eşime söyledim.. Zaten gelme de, olur da tatsızlık çıkar, gelen giden çok olacak hiç gerek yok dedim.

afedersin ama kocan ağzına kürekle geçirilecek cinstenmiş..
senin annen ne kadar kötü olursa olsun umreden dönüşte ziyaretine gidip bir duasını almalı. oranın kokusuyla gelmiş bir hediyeyi almanın mutluluğunu yaşamalı. yazık çok şey kaybediyor belli ki.. Allah ıslah etsin.

bu çok kötü
aynı durum bizde de var ama tam tersi...
eşinizin yaptığı şeyi ben yapıyorum eşime
şimdi yazınızı okuyunca sanki bunu benim eşim yazıyor gibi hissettim ve yanlış yaptığımı anladım

ama insan duramıyor bende aynı şekilde kadınla hiç görüşmemem mümkün değil ama mesafe koydum ve soguk davranıyorum
ama sürekli annesini eleştiriyorum içimdekileri eşime kusmak istiyorum aynen bende
benim amacım ; istiyorum ki eşim annesinin bana yaptığını bilsin , gidip annesine laf söylesin de istemiyorum ama ben sesiz kalınca eşim annesini melek sanmasın istiyorum
yaptığını söylemesem annesini iyi sanmaya devam edecek ben buna dayanamıyorum istemiyorum bunu

çok zor gercekten de farkındayım eşlerden birinin ötekinin ailesini sevmemesi ve bunu da acıkca sevmıyorum dıye söylemesi çok kötü

Aynı şeyi eşimin düşündüğünü biliyorum, annemi çok kötü bir insan olarak görüyor ve bunu da kırıcı sözleriyle bana empoze etmeye çalışıyor..

Ya kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama bunun için can yakmaya gerek yok. Ben bunu eşime anlatamıyorum ama siz yapmayın lütfen..
Sevme, görüşme bu zaten sevmediğinin göstermesidir..

afedersin ama kocan ağzına kürekle geçirilecek cinstenmiş..
senin annen ne kadar kötü olursa olsun umreden dönüşte ziyaretine gidip bir duasını almalı. oranın kokusuyla gelmiş bir hediyeyi almanın mutluluğunu yaşamalı. yazık çok şey kaybediyor belli ki.. Allah ıslah etsin.
O ise böyle yaparak kazandığını ve görüşmeyerek beni ve annemi cezalandırdığını sanıyor, halbuki artık fark ettim ki ' ay yine bir şey olacak mı? Bir olay çıkacak mı? ' stresi olmadığı için annem de ben de daha rahatız..

Aynı şeyi eşimin düşündüğünü biliyorum, annemi çok kötü bir insan olarak görüyor ve bunu da kırıcı sözleriyle bana empoze etmeye çalışıyor..

Ya kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama bunun için can yakmaya gerek yok. Ben bunu eşime anlatamıyorum ama siz yapmayın lütfen..
Sevme, görüşme bu zaten sevmediğinin göstermesidir..
biraz daha dikkat edicem
biliyorum zaten kötü bişe yaptığım ama hani yazmışsınız ya annemle alakalı olmasa bile konuyu oraya getiriyor diye bende aynen oyleyim ama konu illaki geliyor
geçmişte resmen kadın bende travma etkisi yarattı hani diyorlar ya çocukluğuna inelim diye ya benım şurda 5 yıl öncesine (evliliğimin kaynanam yüzünden zehir olduğu günlere ) inseler yeter sanki
bunları da unutmuyorum eşime de unutturmuyorum
benim canım yandıgı gibi onunki de yansın istiyorum

Back
X