- 21 Şubat 2014
- 968
- 287
- 43
Biliyorummm canım inşallah olurr, sabırr evet çok önemli zaten çoğu zaman engelleyen de o oluyor
Sorma ayni dert bende de var, diyete basladigimdan beri durduk yere kilom artiyor ama belli bir sure sonra aniden azaliyor. Kadinlik halleri iste, hormonlar, su tutma .. Erkekler gibi rahat değiliz ki. Onlarda boyle kilo oynamalari olmuyor.
Hedeflerimizde kilomuzda birebir aynı=)Merhabalar vermek istediğim 25-30 kilo var. Şu an 85 kiloyum. Bi gayretle bayrama kadar 79'u ucundan da olsa görmek istiyorum. Başaramazsam da ne kadar yaklaşırsam o kadar iyi. Allah yardımcımız olsun. Hayırlı ramazanlar..
Hedeflerimizde kilomuzda birebir aynı=)
Bende 84.6 kiloyum. Bayramda ne olursa olsun 79 olmak istiyorum. Motivasyona çoook ihtiyacım var. Düzenli burada oluyorsan yol arkadaşı olmak isterim.
Kaçma kaçma birbirimize destek olalım. Nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama pskolojik bir etken söz konusudur belki?Canım çok sevinirim genelde buralardayım üye oldugumdan bu yana depresyona girip kaçmazsamson gelişmelerimi gördüysen saçma sapan bir şekilde 1 kg artış yaşadım. Kilo verimim olmuyor neden anlamadım yaptıgın şeyler varsa benimle de paylaşır mısın? Ve tabiki arkadaş olmak isterim umarım başarırız
Kaçma kaçma birbirimize destek olalım. Nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama pskolojik bir etken söz konusudur belki?
Bi blogta okumuştum bulayımda yazayım sana onu.
Ben 28 yaşındayım. Dediğim gibi 84.6 kiloyum. Sevgilim net bir şekilde kilo veremeyeceğimden emin olduğunu belirttince bir hayli canım sıkıldı ama kamçılandım biraz. Bayramda gelecek ve o gün tartıda 79 olmak istiyorum.
Onun yanı sıra kilolarım yüzünden iş yerinde dilediğim gibi giyinemiyorum. Klasik giyinmek zorundayım ve hiç birşey yakışmadığı için kendime yakıştırdığım 3 parça şeyi evirip çevirip giymekten çok bunaldım.
Ama ne olursa olsun bu durumdan artık kurtulacağım. Ve sende kurtulacaksın birlikte hareket ettikçe=)
Seni de tanımak isterim.
Hatta beraber başlayalım mı jilliana?
18 liraydı aspir yağı büyük şişe soğuk sıkma. Hurma diyeti falan iyi sonuç alanlar var ama ramazanda bence zor.Hiçbir fikrim yok canım bakayım o videolara neler yapılıyor bakalım :) Evet tek şansım yürüyüş bandı çok şükür. Sanırım sen süt yogurt şeklinde protein ile devam edeceksin çok doymazsan 3 yemek kaşıgı yemek. Hurma filan deyince bir ara hurma diyeti de duydum ama pek yapamadım acıkcası gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum yogurt ve hurma yiyorlardı sadece. Ben o videolara bir bakayım yapabilceğim bir şeyse beraber başlayalım :) Bir de aspir yağı konusunda gördüm de işe yarıyor mu gerçekten acaba ve fiyatı ne kadardı ?
18 liraydı aspir yağı büyük şişe soğuk sıkma. Hurma diyeti falan iyi sonuç alanlar var ama ramazanda bence zor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/
Bu linkte bir spor topiği oluşuyor gel sende ben katılacağım.
Kaçma kaçma birbirimize destek olalım. Nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama pskolojik bir etken söz konusudur belki?
Bi blogta okumuştum bulayımda yazayım sana onu.
Ben 28 yaşındayım. Dediğim gibi 84.6 kiloyum. Sevgilim net bir şekilde kilo veremeyeceğimden emin olduğunu belirttince bir hayli canım sıkıldı ama kamçılandım biraz. Bayramda gelecek ve o gün tartıda 79 olmak istiyorum.
Onun yanı sıra kilolarım yüzünden iş yerinde dilediğim gibi giyinemiyorum. Klasik giyinmek zorundayım ve hiç birşey yakışmadığı için kendime yakıştırdığım 3 parça şeyi evirip çevirip giymekten çok bunaldım.
Ama ne olursa olsun bu durumdan artık kurtulacağım. Ve sende kurtulacaksın birlikte hareket ettikçe=)
Seni de tanımak isterim.
Gunaydinnnnn
Bugun keyifler nasil brave? :)
Sorunlar hep ayni :) ben de uç beş parca esyayi değiştire değiştire giyiyorum. Arkadaşlarım zevksiz buluyorlar beni, onu da bunu da giysene diye akil vermeye kalkiyirlar ama üstümde güzel durmadiktan, benim içime sinmedikten sonra ne fayda! Akil verenlere hep gicik olmusumdur. Sanki ben zayif olsamaizin agziniza lad verincem :) hepsini sollarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?