Olabildigince biftek yedim ama tabi tavukta tercih ettimm :)) balik yerinede tavuk tercih ettim.. Aslnda yasak ama ben yesil cayimi ictim 1-2 bardak sekersiz olarakk
yap ve atlat :) atlatamayacğın birşey değil :) gözün korkmasın zorlanırsanda alabilceğin sonuçları düşün :) ben yeşil salataya sadece salatalık ve göbek koyuyorum o kadarÇok teşekkür ederim ne çok soru sordum
Bugün yapıp atlatırsam akşam mutlaka haber veririm
Bir de keşke günde daha çok kahve hakkımız olsaydı ben 2-3 Türk kahvesi içiyordum da.
yap ve atlat :) atlatamayacğın birşey değil :) gözün korkmasın zorlanırsanda alabilceğin sonuçları düşün :) ben yeşil salataya sadece salatalık ve göbek koyuyorum o kadar
:)
bu arada boy ve mevcut kilon nedir?
13 gün uyguladığın takdirde en az 12-13 kilo gidecektir diye düşünüyorum.Boyumdan emin olmamakla birlikte 157 filan sanırım yani baya kısayım.
Kilo 85. 4-5-6 şeklinde oynuyor.
13 gün uyguladığın takdirde en az 12-13 kilo gidecektir diye düşünüyorum.
6 gün uygularsan da en az 6-7 kilo gider bence :) 78- 77 kilolara merhaba demen için sadece 1 haftaya ihtiyacın var
:) olabilirse sporda yap bi yarım saatlik yürüyüşler mesela :) ve bol su :)
çok aç kaldığın diyetler uyguladın mı??Ben baya uzun süredir sürekli diyet vs yapıyorum bünye alışmış mıdır bu diyette de gitmezse diye biraz tedirginim açıkçasıBaya moralim bozulur çünkü öyle olursa.
çok aç kaldığın diyetler uyguladın mı??
Ben her turlu sonuc alcagini dusunuyorum acikcasii :)))Çok aşırı aç kaldığım pek uygulamadım ama normalde de az yiyerek diyet yapmaya çalıştım miktar olarak
Ben her turlu sonuc alcagini dusunuyorum acikcasii :)))
tabii onu sen bilirsinn :)İnşallah
Ama bugünlerde mi yapsam yoksa bayramdan sonra mı bilemedim malum misafir gel gitler iftarlar vs bir şekilde bozulsun bölünsün istemiyorum
Tatlım nasılsın dün uğrayamadım hurma diyeti diyordun neyde karar kıldın?
İsveç benimde gözümü boyuyor ama bana göre hiç değil. Ben pek bişey yapamadım yediklerimi kısayım diyorum ama ne kadar başarıyorum tartışılır. Regl yaklaşıyor benim iştahım tavan.
Of spor desen yalan oldu. Motivasyon yerlerde sürünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?