Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

gulsehri

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
759
3
316
Diğer
iki gun once doktorumdan o cok kotu haberi aldim,ikinci tup bebek icin start vermeye gittigim hastaneden kriz halinde ciktim,doktorum erken menapoz teshisiyle bebek icin hicbir sansim kalmadigini haber verdi,dunyam yikildi,cok kotuyum,kendimi bombos hissediyorum,bu duyguyla nasil basedilir bilmiyorum,hergun hayalini kurdugum bebegim hic olmayacak artik,patiklerini hazirladigim,ruyalarimda kokladigim bebegim olamayacak,kizlar yikildimm,nasil kalkarim bilmiyorum.

canım ya ben ne diyeceğimi bilmiyorum ne desem sana şuanda teselli olamaz bence ama hayatın devam ettiğini ve gelecek günlerin neler getireceğini rabbimden başka kimsenin bilemeyeceğini unutma ve lütfen başka bir dr daha görün derim

canım benım umutlsuzluga duşme hemen..ya sadece bır doktorun soyledıgı bu...

yaşın kac kı...

bu umutların bu hayellerın insanlah gerceklesecek dua ıle

nasıl böyle bişey olabilir ki 1. tüp bebekte söylemediler testler araştırmalar yapmadılar mı rahim filmi vs.. yapılmadımı. Ne olursa olsun öyle bile olsa zaman geçirmeden daha iyi bi dr git ilaçlarla yumurta elde edilir o yumurtalarla yapılır umudunu kaybetme ama zaman geçirmeden iyi bir dr a hatta prof git.. bizim akrabamızında oldu erken menepoz yumruta rezervlerin bitti dediler ama ilaçlarla o ay yaptılar ve bebegi var şimdi.. sende güçlü ol hemen dr a gittt zaman geçirmedenn

39 yasindayim ve surekli kontrol altindaydim,kasimda tup bebek denemesi yaptim,menapoza girmeye basliyorsun diye kimse birsey soylemedi,ustelik soruyordum surekli,asiri stresden adetlerin duzeni bozulmus deyip geciyorlardi,ne diyecegimi bilmiyorum,cok kotu bir ruh halindeyim...

Söyleyeceğimiz hiçbirşey sana moral olmayacak galiba :(
Türkiye dede görün derim ben.Adet oluyorsan hala şansın var diye biliyorum.
Başka dr.uda dene canım.
Umudunu yitirmemeye çalış.İnşallah öyle değildir ve hala şansın vardır..

Ben endometriosiz hastasiydim,ameliyat ve tedaviler yumurtalik rezervinde eksilmelere neden olabiliyor diyorlar,profesorunde bana soyledigi bu yumurta rezervi bitmis diyorlar,ya ben 3 yildir gidiyorum hastanelere surekli,bunu nasil gozardi edebildiler bunu anlayamiyorum,cildirmak uzereyim artik,kafamda bulutlar dolaniyor sanki.

39 yasindayim ve surekli kontrol altindaydim,kasimda tup bebek denemesi yaptim,menapoza girmeye basliyorsun diye kimse birsey soylemedi,ustelik soruyordum surekli,asiri stresden adetlerin duzeni bozulmus deyip geciyorlardi,ne diyecegimi bilmiyorum,cok kotu bir ruh halindeyim...
ilk denemen nezamandı ve yumurta oluşmuşmuydu tedavinde

Ben endometriosiz hastasiydim,ameliyat ve tedaviler yumurtalik rezervinde eksilmelere neden olabiliyor diyorlar,profesorunde bana soyledigi bu yumurta rezervi bitmis diyorlar,ya ben 3 yildir gidiyorum hastanelere surekli,bunu nasil gozardi edebildiler bunu anlayamiyorum,cildirmak uzereyim artik,kafamda bulutlar dolaniyor sanki.

Haklısın madem böyle bir risk vardı.Yumurtalarını dondurmaları gerekirdi.Bence sen bi kaç yere daha görün.Türkiyedede görün.Yumurtaların varsa dondurun hemen.Geçmiş olsun.Bol süt tüket.

kaç yaşındasın gülşehri regl olmuyormuydun ?
canım kısaca durmunu özetlersen ben kendi doktoruma soracağım

Endomeriosiz hastasiydim ve bir defa ameliyat oldum,39 yasindayim ve son 6 aydir adetlerimin duzeni bozuktu,doktora soruyordum stres diyordu,kasim ayinda tup bebek denedim,tedaviyle sadece tek yumurta elde edildi oda dollenmedi,bana, cok hafif tedavi uyguladik bir dahaki sefere daha agir tedavi yapariz yumurta cogalir dediler,ikinci deneme icin gittigimde ise, iste soyledigim gibi,menapoza giriyorsun,yumurta rezervi bitmis,hic sansin kalmadi denildi.

Endomeriosiz hastasiydim ve bir defa ameliyat oldum,39 yasindayim ve son 6 aydir adetlerimin duzeni bozuktu,doktora soruyordum stres diyordu,kasim ayinda tup bebek denedim,tedaviyle sadece tek yumurta elde edildi oda dollenmedi,bana, cok hafif tedavi uyguladik bir dahaki sefere daha agir tedavi yapariz yumurta cogalir dediler,ikinci deneme icin gittigimde ise, iste soyledigim gibi,menapoza giriyorsun,yumurta rezervi bitmis,hic sansin kalmadi denildi.
canım ben doktoruma sorup sana bilgi vereceğim sen kendini bıarakma hemen
:1hug:a.s.

menopozu ilaçla geciktiriyolar diye biliyorum.hemen kestirip atma dur bakalım kriz falan geçirirsen daha kötü olur senin için stres yapam allahtan umut kesilmez.nelere çare var.üzme kendini.spermi olmayan adamdan sperm elde ediyolar.nedemek yumurta rezervin bitmiş.bu doktorlar ne diyolar sen araştır canım benim başka doktorlardan.

Canım çok üzüldüm.Rabbim sabır versin.öyle bir durumda başka ne denir bilmiyorum.Bence başka doktorlara da bir git.Umudunu yitirme.

Arkadaşlar gereken herşeyi söylemişler, hiçbir konuda tek bir doktorun dediğine göre hareket etmemek lazım, mutlaka başka doktorlara da git, tıp okadar ilerlediki herşeyin bi çaresi bulunur yeterki Allah istesin, Allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin canım benim.

acayip derecede üzüldüm senağlamabizler umutla bekleyen insanlarız çok zor bi durum ama arkadaşım bence bi hastaneyle kalma ve başka yerlerle görüş mutlaka ve sakın sakın zaman geçirme derim

Canım benim ya inan çok kötü oldum mesajını okuyunca ....

Arkadaşlara katılıyorum Türkiyede de mutlaka görünmelisin bence ...

Tüp bebekte Türkiye ve Kıbrısın hayli gelişmiş teknolojiye sahip olduğunu menopoza girmiş birçok bayanın bile çocuk sahibi olduğunu basın ve medyadan sürekli duyuyoruz....

Umudunu kaybetme 39 yaş çok ileri bi yaş değil 60 yaşında bile anne olanlar var kapsamlı olarak araştır bence hemen pes etme....

Rabbim nasip etmişse kim nederse desin....

selam canım, durumuna bende üzüldüm ama bence başka bir doktora daha görün önce adet düzensizliği deyip sonra menapoza giriyorsun ne demek tedavi sırasında testlerinde her şey belli olurdu..
hemen moralini bozma olurmu ben 3 senedir çeşitli sitelerde senin gibi olup hamile kalanları çok okudum hatta içlerinde normal hamile kalanda vardı.. onlar kendi mucizelerine imza attılar sen neden atmayasınki....
hiç bir zaman umutlarını kaybetme gün doğmadan neler doğar derler.. tıp her geçen gün ilerliyor bence sende vakit kaybetmeden başka doktorlarada görün hem düzenli adet olman için sana mutlaka ilaç vereceklerdir..
kendine iyi bak canım..
Allah yardımcın olsun...

Back
X