öğretim görevlisi biriyle görüşücem kızlar.. maddi açıdanbu kişiler ne kadar alır..ev geçindirebilirler mi??bir yerde okumuştum..master yaparken harcadıkları parayla gayrimenkul alsınlar daha iyi demişti birisi..rektörlüğe bağlı çalışan bir öğretim görevlisi hakkında bana verebildiğiniz kadar bilgi verebilir misiniz ..ben öğretmenim ama bir arkadaşım senden geçinir eve katkısı olmaz dedi..kafam karıştı..
bazı arkadaşlar sert cevaplar vermişler ama beni anlayan arkadaşlarda var mesajlardan anladığım kadarıyla..hepinize teşşekkürler..sadece parayla da olmaz parasız da olmaz arkadaşlar..kendimizi kandırmayalım..karşı tarafı az çok tanıyorum..o kısımları geçtim kafama bu konu takıldı o yüzden fikirlerinize ihtiyaç duydum
bazı arkadaşlar sert cevaplar vermişler ama beni anlayan arkadaşlarda var mesajlardan anladığım kadarıyla..hepinize teşşekkürler..sadece parayla da olmaz parasız da olmaz arkadaşlar..kendimizi kandırmayalım..karşı tarafı az çok tanıyorum..o kısımları geçtim kafama bu konu takıldı o yüzden fikirlerinize ihtiyaç duydum
öğretmenden az kazandığını sanmam ama eğitime harcamaları fazladır. sanırım en güvenilir yol kendisiyle konuşmak. evlilikte maddiyat 1. sırada olmamalı ancak önemli olduğu da unutulmamalı.
eğitime harcamaları derken...ben de bunu merak ediyorum canım..erkeklere maaş vs..para konusunda sorular sormaya çekindiğim için buraya yazdım..benim arkadaşımın eşi üni deymiş..meb e geçmiş..bize hiç katkısı olmuyordu dedi de..
ya mesela bi konferans olur kalkar başka şehre gider, yada bölümüne göre sürekli kitap alır, olur ya yurtdışına seminere katılmak ister.. bunun gibi kendini geliştirmek için para harcamak durumunda kalabilir. sonuçta bi hedefi var:kariyer. ama bunlar muhtemel şeyler işte canım, kesin olarak da o bilir. anladım soramam diyosun ama böyle de biraz havada kalır söylediklerimiz, üzgünüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?