bence de arkadaşa biraz fazla yüklenilmiş sonuçta mantık evliliği yapmak isteyebilir.geleceğinin nasıl olacağı hakkında endişelerini gidermek istemiş ki en doğal hakkı bu
ilerde her ay maaş yüzünden kocasıyla kavga etmektense şimdiden önlemini alıyor
bence şu evlilik programlarından birine bağlanın telefonla.
sorun ordaki teyzlere..
arabası var, şuyu var buyu var.
benim de şuyum var, buyum var.
ayyyy ama bir de kitap masrafı var diye ekleyin.
sunucu da desin
" gııııııı adamın tek derdi bu olsun"
ondan sonrada bir çifte telli,
siz telefon başında, onlar ekran başında
60, 70 ohhh ohh oynayın
arkadaşım, sen öğrenemedin mi daha KK da herkes mükemmel !!! O yüzden bazı yorumları hoş göreceksin. Komşusuyla yada iş arkadaşıyla kahve içerken eşinin niçin daha fazla kazanmadığından yakınır, buraya gelir seni küçümser.
Bence dürüst davranmışsın, eğer aşk evliliği olmayacaksa tabi ki maddiyatı düşüneceksin. Aşık olsan bir lokma bir hırka ama mantıksa niçin katlanacaksın ?
sonuç ne oldu acaba,görüştünüz mü o kişiyle?şimdi bende marek ettim ne kadar maaş alıyormuş? biz öğretmenlerden daha fazladır sanırım.
Daha tanışmadan sevgili olmadan nelerin hesabını yapar olmuşsunuz, maaşının 2000 lira ve arabası olduğunu öğrenince bir nebze rahatlamışsınızdır, ama başka bir şehirdeymiş, o kadar kusuru da olsun ne dersiniz?
yazınızdan anladığım kadarıyla önce sevgili olmalı, belki o işide yapmalı, sonra da aaaaaa ten uyuşmazlığı var aramızda ben senden ayrılmak istiyorum demeliydim öylemi...yapmayın arkadaşlar allah aşkına:)))
ben en çok sizin ne kadar kazındığınıza takıldım
siz ne iş yapıyorsunuz peki
2000 azmış bana göre eğer mantık evliliği yapacaksınız daha fazla maaş alan birini bulun daha rahat edersiniz
benim maaşıma takılmışsın..kafan rahat etsin..ben de 2000 küsür alıyorum ek derslerle..hani ilerde evlenmiş olsak ev almak istesek, çocuk olursa şayet ona iyi bir gelecek hazırlama adına ...tüm bunlar için bu sorgulama..içiniz rahat olsun
saol hezarfen...benim yerime cevap vermişsin arkadaşım..
sen çok sabırlısın arkadaşım..bişey sormuşsun milletin verdiği cevaplara bak ya...dayanamadım valla
benim maaşıma takılmışsın..kafan rahat etsin..ben de 2000 küsür alıyorum ek derslerle..hani ilerde evlenmiş olsak ev almak istesek, çocuk olursa şayet ona iyi bir gelecek hazırlama adına ...tüm bunlar için bu sorgulama..içiniz rahat olsun
pardon da siz niye cevap verdiniz
konuyu siz mi açtınız yoksa başka şeyler mi var ortada
yapacak birşey yok canım..sinir bozucu şeyler de var iyi şeylerde..bu arada sen ne yaptın o işi??özelden mesajla bakalım:))
:)))tabi veririm ya..şimdi de konu sahibi benmişim gibi yargılama yaparsın umarım..kızın üstüne niye bu kadar gidiyorsunuz..biraz hak verin hak..biz sürekli özelden de görüşüyruz..merak etme..hay allahım ya
özelden görüşüyorsunuz olabilirsiniz çok yakın arkadaş olabilirsiniz diyelim !
onun ağzındanmış gibi yazarak
"benim maaşıma takılmışsın..kafan rahat etsin..ben de 2000 küsür alıyorum ek derslerle..hani ilerde evlenmiş olsak ev almak istesek, çocuk olursa şayet ona iyi bir gelecek hazırlama adına ...tüm bunlar için bu sorgulama..içiniz rahat olsun"
derseniz ya aynı kişiniz derim yada kişilik probleminiz var derim siz seçin isterseniz
pardon da siz niye cevap verdiniz
konuyu siz mi açtınız yoksa başka şeyler mi var ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?